Gogoși cu banane - crocante la exterior și moi la interior. Un deliciu!

descărcare (7)

Dimensiune font:

| 24-06-2022 10:45

 

Gogoși cu banane este un desert delicios și extrem de simplu de făcut. Sunt gata în doar 10 minute.  

Ingrediente
 

- 200 grame făină

- 3 banane

- 1  ou

- 30 grame zahăr

- 1 plic zahăr vanilat

- coajă de lămâie

- sare

- 10 grame praf de copt

- ulei pentru prăjit

Gogoși cu banane. Mod de preparare
 

Se decojesc bananele, se pisează cu o furculiță și se pun într-un bol suficient de mare. Peste bananele pasate se adăugă oul, zahărul, zahărul vanilinat, coaja de lămâie și puțină sare, după care se mixează foarte bine totul.

Praful de copt se pune în făină și se amestecă foarte bine. Amestecul de făină și praf de copt se adăugă peste compoziția de banană. Se amestecă cu un tel și astfel obținem compoziția pentru gogoși.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

VIDEO -     Prăjitură poloneză cu mere
22/02/2024 10:35

  Un desert foarte delicios, prăjitura poloneză cu mere este foarte apreciată, iar toamna este o surpriză culinară foarte apreciată. Pentru preparare, avem nevoie de urm[toarele ingrediente: Pentr ...

FOTO - Prăjitura magică
22/02/2024 07:15

Prăjitura magică este un desert spectaculos usor de preparat, fiind formată din trei straturi de consistente diferite. Este un preparat perfect pentru ocazii speciale sau pentru zilele in care ai musafiri la ...

FOTO/VIDEO - Mâncare de post - chiftele de cartofi
21/02/2024 10:15

O mancare de post foarte gustoasă si usor de preparat.    500 g Cartofi 1 bucată Ou ...

 Aromele iernii, călătorie sensibilă prin bucătăriile lumii
21/02/2024 09:23

Sub mantia albă a iernii, in adancul serilor lungi, oamenii din intreaga lume isi găsesc refugiul in căldura bucătăriilor lor, unde aromele traditionale se impletesc cu amintirile si povestile lor. O& ...

 Gogoșile, delicatesa culinară a lumii
21/02/2024 08:16

Gogosile, asa cum le stim astăzi, isi au rădăcinile in Europa medievală, unde erau cunoscute sub numele de „olykoeks” in Olanda. Aceste „prăjituri uleioase”erau preparate prin ...

 Arome de poveste - rahatul turcesc
18/02/2024 10:44

Nu există carte de bucate in care să nu se regăsească si o poveste desprinsă din minaretelor dedicată unei comori culinare care a incantat sufletele si papilele gustative de-a lungul secolelor - raha ...

 Povestea celor mai cunoscute deserturi din lume
18/02/2024 09:27

Baclava, răsfătul din Orientul Mijlociu Dacă ajungi intr-o cafenea din Istanbul sau Beirut, nu poti să treci pe langă baclava fără să te bucuri de aroma ei bogată si text ...

 Gustări divine. O călătorie culinară prin mănăstirile României
13/02/2024 13:04

În mănăstirile ortodoxe din Romania, postul reprezintă o perioadă importantă a vietii religioase, iar bucătăria este un loc in care se păstrează cu sfintenie traditiile gastronomice străvechi. M ...

 Călătorie în lumea dulce a brânzoaicelor. Tradiție și sărbătoare în fiecare bucată
13/02/2024 11:45

Sfaraitul usor al aluatului in uleiul incins, aroma inconfundabilă de branză dulce si stafide si acea notă de vanilie care te imbie si te incantă, acesta este portretul branzoaicelor, delicioasele prăjitur ...

Diferențele dintre cafelele arabica și robusta
02/02/2024 15:38

Pentru cunoscători, pe ambalajele de cafea sunt inscriptionate mesaje de tipul ,,100% arabica”, ,,cafea robusta” sau blend/amestec. Pe planetă există peste 100 de specii de plante de cafea. Arab ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei