BIZZ Accelerator, cel mai amplu proiect de educație pentru antreprenorii și managerii din România

2bizz

Dimensiune font:

| 02-05-2024 07:13

Într-un context economic în care antreprenoriatul românesc cunoaște o expansiune rapidă, dar adesea haotică, Ștefan Mandachi, împreună cu economistul Iancu Guda, lansează BIZZ Accelerator, un program de educație financiară de tip e-learning, dedicat celor care doresc să ȋși consolideze și să își dezvolte business-urile, dar și gândirea și atitudinea de lider. Obiectivul celor doi organizatori este să creeze cel mai complex furnizor de educație financiară în online, din România.

Deși avem tot mai mulți antreprenori în țară, antreprenoriatul este făcut după ureche, în lipsa unor obiective clare și fără atitudine de lider. Întrucât nu au o structură precisă și nu se bazează pe proceduri, antreprenorii acționează haotic și irosesc potențial, timp și bani. Suntem pe ultimul loc în Europa la capitolul educație financiară. O familie investește în medie 4 euro lunar pe educație. Infim. Eu am avut rezultate financiare excelente după ce am început să mă educ în acest sens și să implementez o strategie corectă de business. Pentru că, fără strategie, e doar loterie. Indiferent că ai o idee genială, un produs inovator, servicii de cea mai bună calitate sau că muncești 20 de ore pe zi, piața este competitivă, dinamică, iar cei care sunt mai bine pregătiți și au o viziune clară, ți-o vor lua ȋnainte”, explică Ștefan Mandachi.

Programul BIZZ Accelerator înseamnă 100 de zile de mentorat intensiv, 14 masterclass-uri live, cu sesiuni de Q&A, și 20 de sesiuni de training tip workshop, cu antreprenori și specialiști în management, marketing, strategie și vânzări. „Obiectivul meu este să avem 1.000 de antreprenori antrenați, care să devină lideri inspiraționali. Omul de afaceri trebuie să pună accent pe performanțe cuantificabile, nu pe estimări intuitive. În cadrul acestui program, mă voi concentra pe teorie, dar și pe zona practică, bazată pe evoluția mea antreprenorială și pe experiențele mele de business. Din punctul meu de vedere, va fi un program unic. Iar partenerul meu, Iancu Guda, mă va completa perfect”, a adăugat Mandachi.

 Concentrat pe dezvoltarea mediului antreprenorial local, BIZZ Accelerator alocă 10 locuri, gratuit, destinate studenților și elevilor care se califică. Această decizie strategică vizează stimularea interesului tinerilor pentru antreprenoriat și eliminarea barierelor financiare care le-ar putea limita accesul la educație de calitate.

  ,,Se va crea un networking extraordinar, în care toți antreprenorii vor avea un obiectiv comun: să învețe să facă business, în baza unei strategii coerente de afaceri. Este impresionant modul în care se formează și se consolidează comunitățile în jurul unor astfel de programe. Am avut ocazia și plăcerea să cunosc astfel de comunități în alte sesiuni de mentorat, alături de Ștefan Mandachi, companii care ulterior s-au dezvoltat accelerat. Vom învăța pe înțelesul antreprenorilor principii corecte de planificare financiară, de investiție și gestiunea afacerii. Voi interacționa live cu antreprenorii, ceea ce este un plus esențial al cursului", declară, la rândul său, Iancu Guda.

Ștefan Mandachi va preda module despre strategii de marketing, vânzări, mindset și branding în social media, punctând importanța unui brand personal puternic în era digitală, în timp ce Iancu Guda va aduce în prim-plan analize financiare riguroase și strategii de business.

Experiența celor doi mentori și a celor 10 traineri din cadrul acestui program este importantă pentru a ghida antreprenorii într-o direcție de business corectă. Aceștia împărtășesc nu doar cunoștințe teoretice, ci oferă perspectiva practică și înțelegerea profundă a pieței. În plus, astfel de programe contribuie la formarea unei rețele de sprijin și colaborare între actuali și viitori antreprenori, facilitând schimbul de idei și resurse. Ele devin nu doar locuri de învățare, ci și hub-uri ale inovării.

Lansat în 2024, BIZZ Accelerator este un proiect inovator de educație antreprenorială și leadership, conceput pentru a răspunde nevoilor emergente ale antreprenorilor din România. Fondat de antreprenorul Ștefan Mandachi, cu sprijinul economistului Iancu Guda, programul oferă o platformă de formare avansată, deschisă tuturor celor care aspiră să devină lideri în lumea afacerilor. Edi MACRI

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
Plățile cash se interzic  în Uniunea Europeană: Noua regulă întră în vigoare din iulie!
21/06/2024 17:54

Uniunea Europeană reglementează modul in care se fac plătile cash. Uniunea impune o limită pană la care plătile pot fi făcute cu numerar! Măsura este adoptată printr-o directivă oficială si va intra ...

DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII  SOCIETĂȚII VERDENTA S.R.L
21/06/2024 17:00

 COMUNICAT DE PRESĂ Data: 21.06.2024 LA LANSAREA PROIECTULUI ”DEZVOLTAREA ACTIVITĂTII SOCIETĂTII VERDENTA S.R.L.”  

DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII FIRMEI BRILLIANT BLACK S.R.L
21/06/2024 16:56

COMUNICAT DE PRESĂ Data: 21.06.2024 LA LANSAREA PROIECTULUI ”DEZVOLTAREA ACTIVITĂTII FIRMEI BRILLIANT BLACK S.R.L.”  

Andrei Caramitru face instrucție cu Marcel Ciolacu: Deficitul uriaș are trei surse și se rezolvă ușor!
21/06/2024 14:56

Economistul Andrei Caramitru face instructie cu premierul Marcel Ciolacu. Fostul userist spune că deficitul urias al Romaniei are trei surse si că acestea pot fi eliminate cu usurintă! Caramitru spune că a ...

Guvernul va introduce salariul minim european în România
21/06/2024 11:44

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, că Guvernul va introduce salariul minim european in Romania cu scopul de a proteja puterea de cumpărare şi de a ridica salariul mediu brut la ‘cat mai apr ...

O cramă din Cluj aduce acasă Marele premiu de la Concours Mondial de Bruxelles. Anul viitor, competiția va avea loc în România
21/06/2024 10:26

Un vin alb produs de Crama La Salina din Cluj a caştigat marele premiu la un concurs internaţional de profil care a avut loc la Bruxelles. "Un vin alb romanesc produs de Crama La Salina a fost revelaţi ...

PNRR: UAT Municipiul Suceava implementează proiectul „Înfiinţarea a 2 centre de colectare prin aport voluntar în  Municipiul Suceava”
21/06/2024 10:20

 COMUNICAT DE PRESĂ ”PNRR: Fonduri pentru Romania modernă si reformată!”   Numele proiectului de investiţie:  Înfiinţarea a 2 centre de colectare prin aport voluntar in ...

Arde sudul țării! Meteorologii au emis Cod roșu de caniculă
21/06/2024 09:24

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, avertizări Cod roşu de caniculă ce vor afecta in zilele de sambătă şi duminică judeţe din Oltenia şi Muntenia, inclusiv Capitala in ulti ...

Suedia are cei mai puțini fumători din Europa
20/06/2024 15:41

La nivel global, există aproape 1,3 miliarde de consumatori adulti de tutun. Asta arată cele mai recente estimări din raportul Organizatiei Mondiale a Sănătătii privind tendintele in materie. Desi semnifi ...

Restricții de circulație din cauza caniculei
20/06/2024 12:43

Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată de peste 7,5 tone vor avea restricţii de circulaţie pe parcursul zilei de joi, 20 iunie, pe mai multe sectoare de drum din 15 judeţe, ca urmare a temperatur ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei