„Mi-am urmat visul de a aduce un plus de valoare modei locale”

1interviu 1
1interviu2

Dimensiune font:

| 12-02-2024 20:18

 * dialog cu Georgiana Iacob, fondatoarea unui atelier de lux dedicat miereselor

Orice poveste începe cu „a fost odată…și continuă să dezvăluie un vis, o dorință, o frământare. Ce-i ce aduc omagiu iubirii adaugă, pe lângă personajele principale, și martorii, unul dintre ele fiind cufărul. Da, da, cufărul, în al cărui colț ascuns stă mereu o rochie de mireasă, împărăteasă a amintirilor. Țesută din mii de fire de vis și speranță, fiecare cusătură poartă povestea unei așteptări și a unei promisiuni. Șifonul delicat își dezvăluie tainele în fiecare pliu, iar dantela fină dansea în lumina slabă, ca un răsărit de soare într-o dimineață senină.

În ciuda trecerii timpului, rochia păstrea parfumul dulce al începuturilor și zâmbetul timorat al unei mirese îndrăgostite. În fiecare fir de mătase se ascunde emoția primului sărut și promisiunea unei vieți împreună. Este o comoară a sufletului, un testament al iubirii pure și eterne.

În fiecare detaliu, rochia pare să strige povestea unei călătorii presărate cu bucurii și tristeți, dar mereu ancorată în dragoste. Fiecare cusătură este un sărut, fiecare dantelă o îmbrățișare, iar fiecare pietricică strălucitoare o lacrimă de fericire. În ea se regăsesc speranțele, visurile și promisiunile unei vieți împreună, oglindind un trecut plin de emoții și un viitor încă nedescoperit.

Rochia de mireasă, cu toată simplitatea ei aparentă, este mai mult decât un simplu obiect vestimentar. Este o comoară de neprețuit, o amintire vie a unei iubiri ce va dăinui în eternitate, despre care ne-a povestit cu drag Georgiana Iacob, creatoarea brandului REYA Bridal Couture.

- Ce v-a inspirat să înființați propria casă de modă, axată pe rochii de seară și de mireasă?

- Povestea a început acum patru ani, când am simțit o nevoie puternică în Iași pentru un loc unde viitoarele mirese să găsească rochii de la cele mai râvnite branduri internaționale. M-am ghidat după visul de a aduce un plus de valoare modei locale, inspirându-mă din dorința mireselor de a avea acces la creațiile care până atunci le erau disponibile doar în imagini pe Pinterest sau pe alte site-uri de inspirație.

- Cum a evoluat brandul dvs. de la înființare și care au fost cele mai mari provocări întâmpinate pe parcurs?

- Visul meu a fost ca REYA să devină prima opțiune pentru orice femeie în momentul în care își începe călătoria spre altar. Și am reușit, transformând REYA în destinația predilectă pentru rochii de mireasă din Iași și, îndrăznesc să spun, din întreaga regiune a Moldovei. Desigur, nu a fost un drum ușor, mai ales că la doar trei săptămâni după deschidere, pandemia ne-a testat rezistența. Dar, cu curaj și inovație, am introdus „Certificatul de garanție pentru pandemie”, reușind să navigăm prin acele vremuri tulburi și să creștem chiar și în fața adversității. 

- Care sunt elementele distinctive ale rochiilor create de dvs., în comparație cu alte branduri de pe piață?

- Ceea ce ne diferențiază este măiestria cu care sunt create rochiile de către designerii internaționali, diversitatea și calitatea superioară a materialelor folosite, precum și capacitatea noastră de a ne adapta pentru a îndeplini dorințele fiecărei mirese. Recenziile și recomandările primite reflectă dedicarea noastră către o experiență personalizată pentru fiecare clientă. 

- Povestiți-ne despre procesul de creație al unei rochii de seară sau de mireasă. De unde începeți?

- Inspirația este sursa de unde totul începe în atelierul nostru. Fie că vine din artă, natură sau arhitectură, fiecare rochie își începe călătoria printr-o selecție atentă de materiale, urmată de schițe meticulos desenate și prototipuri detaliate, până când fiecare detaliu este perfecționat manual.Și uite așa, timp de patru ani am adăugat rochie cu rochie în albumul nostru pe care îl vom răsfoi peste câteva zile, alături de prieteni. Pe 17 februarie, vom sărbători patru ani de când transformăm visurile în realitate, alături de 28 de furnizori de top. Evenimentul va oferi mireselor șansa unică de a-și găsi rochia de vis și de a participa la un concurs cu premii valoroase. Vom lansa noua colecție de rochii de mireasă și ne vom bucura împreună de momente artistice speciale.

- Cum reușiți să echilibrați tradiționalul cu modernul în designurile dvs.?

- Ne dorim să oferim mireselor posibilitatea de a fi în pas cu ultimele tendințe fără a pierde esența personală. Participăm la festivaluri internaționale de modă pentru a ne asigura că aducem noutate și inovație în fiecare colecție, respectând totodată individualitatea fiecărei mirese.

- Care este rochia de mireasă sau de seară preferată pe care ați creat-o și de ce?

- Fiecare rochie creată de noi poartă o parte din sufletul meu, însă cele mai dragi sunt cele realizate pentru prietenele apropiate. Aceste proiecte au fost o îmbinare minunată între emoție și profesionalism, rezultatul fiind piese unice, care reflectă visurile și personalitatea purtătoarelor.

- Cum vedeți rolul sustenabilității în industria modei, mai ales în segmentul rochiilor de lux?

- În viziunea noastră, sustenabilitatea este un pilon esențial, mai ales în segmentul de lux. Ne dedicăm utilizării materialelor sustenabile, promovăm designul eficient pentru a reduce deșeurile și susținem practicile etice, toate acestea în scopul de a proteja frumusețea planetei noastre.

- Care sunt tendințele viitoare pe care le anticipați în moda de seară și de mireasă?

- Privim spre viitor cu optimism, anticipând o revenire la eleganța atemporală și la personalizarea detaliată. Vedem o tendință către folosirea tehnologiei pentru a crea experiențe unice de design, cu un accent puternic pe sustenabilitate și etică.

- Ce sfaturi aveți pentru viitoarele mirese în alegerea rochiei perfecte?

- Sfatul meu pentru orice mireasă este să își aleagă rochia reflectându-și propriul stil și personalitate, nu doar urmărind ultimele tendințe. Este esențial să se simtă confortabilă și încrezătoare, alegând o rochie care îi accentuează frumusețea naturală.

- Cum păstrați echilibrul între cerințele pieței și viziunea artistică personală în designul rochiilor?

- Echilibrul dintre cerințele pieței și viziunea noastră artistică este mereu o provocare. Ascultăm cu atenție feedback-ul clienților și urmărim tendințele, dar ne păstrăm totodată fidelitatea față de valorile și estetica atelierului. Părerile clienților sunt o comoară pentru noi, permițându-ne să înțelegem mai bine ce își doresc și să ne ajustăm și îmbunătățim continuu ofertele. Acest dialog ne inspiră și ne stimulează creativitatea.

A consemnat Maura ANGHEL

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:09

Bancul Zilei

05:36

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Cum să-ți actualizezi garderoba de primăvară?
23/04/2024 10:59

Cum să-ti actualizezi garderoba de primăvară? Începutul sezonului cald este momentul ideal să iti reconsideri stilul personal si să dai un refresh la garderobă. Există foarte multe aspecte de care ...

Povestea parfumului de trandafiri
23/04/2024 09:46

În grădina cu flori a naturii, există un personaj incantător care captivează simturile cu frumusetea si misterul său delicat: parfumul de trandafiri. În spatele fiecărui strop de esentă parfu ...

Inundații în Emirate. Trei filipinezi au murit
19/04/2024 15:39

Trei lucrători filipinezi au murit in urma unor inundaţiilor fără precedent care au afectat la inceputul acestei săptămani Emiratele Arabe Unite, unde traficul rămane perturbat vineri pe aeroportul din D ...

Colagenul și acidul hyaluronic, tinerețea la sticluță
18/04/2024 15:39

Colagenul si acidul hialuronic au devenit cuvinte de ordine in industria cosmetică, promise adesea ca solutia supremă pentru inversarea sau incetinirea semnelor vizibile ale imbătranirii. Aceste două comp ...

  Culorile frumuseții, o călătorie prin istoria fardurilor
18/04/2024 15:23

Fardurile au jucat un rol crucial in cultura si societatea umană de mii de ani, servind nu doar ca mijloace de infrumusetare, dar si ca simboluri ale statutului social, sănătătii si chiar moralitătii. De l ...

Povestea fructului miraculos
16/04/2024 13:51

 Într-o lume in care zahărul este omniprezent si lupta impotriva obezitătii si a bolilor legate de dietă continuă să fie o prioritate globală, apare un aliat neasteptat: fructul miraculos, sau ...

Evoluția Agentului Imobiliar: Cursurile Smart Experience de la Inter Imobiliare modelează profesioniștii de mâine
15/04/2024 14:02

 Ai observat vreodată cat de rapid se schimbă lumea imobiliarelor? Dacă esti agent imobiliar sau te gandesti să devii unul, e esential să fii mereu informat si pregătit pentru noile provocări. &Ici ...

La 48 de ani, Georgiana Văcaru are 10 băieți și 10 fete. Ireal câți urmași are femeia cu cei mai mulți copii din lume
12/04/2024 17:11

Georgiana Văcaru este o adevărată mamă eroină. Argeseanca născută in anul 1976 este femeia cu cei mai multi copii din Romania. La doar 48 de ani, femeia a adus pe lume 10 băieti si 10 fete. Iată povest ...

Surori siameze, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce se întâmplă dacă una dintre ele moare
11/04/2024 16:03

Desi la nastere cadrele medicale au spus că vor trăi doar cateva zile, două surori siameze, Carmen si Lupita Andrade, au sfidat sansele de supravietuire si se bucură de tot ce le oferă viata la cei 23 de a ...

 Cele mai populare branduri de ochelari de soare
09/04/2024 12:18

 Cele mai populare branduri de ochelari de soare  Într-o lume in care protectia ochilor de razele soarelui nu mai este doar o necesitate, ci si o declaratie de stil, este esential să alegi cor ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei