Cum ajută eCommerce Today comercianții să-și crească afacerile online

ecommerce

Dimensiune font:

| 30-05-2024 11:47

Cum ajută eCommerce Today comercianții să-și crească afacerile online

 eCommerce Today este o agenție specializată în dezvoltarea și optimizarea magazinelor online, ajutând comercianții să-și maximizeze potențialul și să-și crească afacerile. Într-o lume digitală competitivă, un partener de încredere este esențial pentru succesul pe termen lung.

eCommerce Today oferă o gamă largă de servicii esențiale pentru dezvoltarea unui magazin online de succes:

·  Lansări de site-uri și brand kit-uri: Crearea de la zero a site-urilor și brandurilor, asigurându-se că fiecare element este aliniat cu identitatea companiei.

· Redesign și optimizare de site-uri: Actualizarea designului pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și performanța site-ului.

· Email Marketing: Implementarea de fluxuri de email marketing pentru a menține clienții angajați și a crește conversiile.

· SEO: Optimizarea pentru motoarele de căutare pentru a atrage trafic organic de calitate.

Modalitatea de lucru

Agenția lucrează cu business-urile noi în proiecte punctuale, de exemplu, de optimizare a website-urilor sau de creare de website-uri noi. După ce agenția și clientul au avut ocazia să se cunoască, eCommerce Today face un audit și o analiză a business-ului și propune un plan pe 6-12 luni cu dezvoltare pe canalele relevante și în funcție de buget. Împreună pot lucra la SEO, email marketing, digital advertising, social media marketing, vânzare pe marketplace-uri precum eMAG și altele.

"eCommerce Today a demonstrat o deschidere impresionantă la discuții și inovație. Suntem foarte mulțumiți de suportul continuu oferit. Echipa a menținut operațiunile fără probleme și comunicarea a fost perfectă. Am selectat eCommerce Today pentru serviciile și rezultatele lor excelente, în special soluțiile Shopify. Ne dorim să ne extindem afacerea în toată Europa și suntem încântați de cooperarea noastră. Diferența majoră dintre ei și alte companii este puterea lor de comunicare și inovație." –  Gabriel S, Proprietar Mons Mellis, Brasov

De asemenea, eCommerce Today ajută numeroși clienți cu migrarea de pe platforme precum Magento, WordPress, OpenCart și PrestaShop către Shopify. Având experiență vastă pe toate aceste platforme, agenția a ales să se specializeze pe Shopify datorită beneficiilor și flexibilității pe care le oferă.

Constructie de Website-uri și Branduri de la Zero

În cazul lansărilor de la zero, eCommerce Today efectuează analize detaliate și consultă patronii în privința brandingului și platformei ideale. Construcția site-ului este realizată pentru a oferi o bază solidă, permițând dezvoltarea continuă și integrarea ușoară a noilor funcționalități.

"eCommerce Today a transformat viziunea noastră într-o realitate digitală impresionantă. Au creat un site bogat, accesibil și optimizat, demonstrând cunoștințele și experiența lor excelente în acest domeniu. Noul site a primit feedback pozitiv datorită intuitivității sale, ceea ce a contribuit la creșterea vânzărilor. Echipa a menținut o comunicare zilnică prin email și a abordat prompt toate problemele și modificările. Cunoștințele lor dovedite despre Shopify au fost impresionante." – General Manager, Belgarden, Bucuresti

 Migrări spre Shopify

Agenția a migrat numeroase afaceri de pe platforme precum OpenCart, PrestaShop, Magento și WooCommerce către Shopify. Echipa noastră are ani de experiență pe aceste platforme și a ales să se specializeze pe Shopify datorită flexibilității, securității și ușurinței în utilizare oferite de aceasta.

"Migrarea la Shopify cu eCommerce Today a fost cea mai bună decizie pentru afacerea noastră. eCommerce Today a crescut semnificativ traficul pe site, a îmbunătățit viteza de încărcare și a primit feedback excelent privind experiența utilizatorului. Profesionalismul lor și abilitatea de a înțelege rapid problemele noastre au fost impresionante." – Director de Marketing, Animax, Bucuresti

 Optimizări de Website-uri

Mulți clienți vin la noi pentru a-și crește vânzările. Primul pas este auditarea și optimizarea site-ului, urmat de implementarea automatizărilor de email marketing. Ulterior, oferim servicii recurente de optimizare continuă, lucrând la SEO, email marketing și îmbunătățirea ratei de conversie a site-ului.

 "Cunoștințele lor despre Shopify au fost impresionante. Datorită eCommerce Today, clientul a înregistrat o creștere semnificativă a traficului pe site și pe email. eCommerce Today a livrat proiectul înainte de termen și a răspuns prompt la solicitările clientului. Comunicarea lor și cunoștințele extinse sunt impecabile." – CEO, Retailer Produse de Înfrumusețare, Mihai B. Oradea 

De ce să alegi eCommerce Today

eCommerce Today se diferențiază prin abordarea personalizată și capacitatea de a se adapta cerințelor fiecărui client, oferind soluții personalizate, inovatoare și eficiente.

Echipa:

· Ștefan Chiriacescu, CEO: Speaker la conferințe internaționale și proprietar de afaceri eCommerce, a transformat experiența sa într-o agenție de succes, alaturi de

· Valentina Chiriacescu, CCO: Cu 14 ani de experiență în eCommerce pe platforme precum Magento, WordPress și Shopify, Valentina a contribuit semnificativ la dezvoltarea business-urilor pe piețelor din America de Nord și Europa de Vest.

· Echipa eCommerce Today: Peste 20 de angajati cu experiență combinată vastă, iar întreaga echipă eCommerce Today este de fapt un departament de eCommerce extrem de bine pus la punct.

Peste 200 de recenzii pozitive

eCommerce Today a acumulat peste 200 de recenzii pozitive de la clienți mulțumiți, confirmând calitatea și eficiența serviciilor oferite. Detalii și testimoniale, inclusiv un testimonial video pot fi găsite aici.

 "Nu mai căutați. Această agenție este ceea ce aveți nevoie. Din prima zi în care i-am întâlnit pe Valentina și Ștefan, am știut că sunt alegerea potrivită pentru afacerea mea. Amândoi mi-au oferit încrederea că știu ce și cum trebuie făcute lucrurile în stadiile incipiente ale unei afaceri eCommerce pe Shopify. Mi-am pus încrederea în ei și au livrat." – Andrei M., Proprietar, Romanian Drinks 

Concluzie

Colaborarea cu eCommerce Today poate transforma orice afacere online, oferind suportul necesar pentru succes. Contactează-i astăzi și spune-le ce nevoie ai. Vei fi ascultat cu atenție, echipa îți va pregăti un audit și un plan de atac, urmat de o discuție detaliată.

 Nu mai aștepta! Contactează-i acum la contact@ecommerce-today.com.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: Teren intravilan in suprafata de 35 mp, situat in orasul Negresti, Str. Decebal nr. 5, ce apartine domeniului public al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Cartea Funciara Nr. 73695 Negresti, Nr. Cadastral 73695, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 49/28.05.2024 si temeiul legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru realizarea unei constructii provizorii in vederea desfasurarii de activitati conexe serviciilor medicale referitoare la sanatatea umana. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic, din cadrul Orasului Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Casieria Serviciului Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 12.06.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 20.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Compartimentul Registratura, Orasul Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 21.06.2024, ora 11.00, Orasul Negresti, Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 29.05.2024.
Evoluția decorațiunilor de Crăciun
19/06/2024 13:19

 Decorarea bradului de Crăciun este una dintre cele mai indrăgite traditii ale sărbătorilor de iarnă. De-a lungul secolelor, ornamentele si decorurile utilizate au evoluat semnificativ, reflectand sch ...

Floarea de frangipani, simbol al frumuseții și spiritului
16/06/2024 14:41

Floarea de Frangipani, cunoscută si sub denumirea stiintifică Plumeria, este un simbol al frumusetii si al spiritualitătii in multe culturi din intreaga lume. Originară din zonele tropicale ale Americii Cen ...

Grijile pe care oamenii de peste 80 de ani regretă că și le-au făcut când erau tineri. Mărturisirile care te vor pune pe gânduri
15/06/2024 22:46

 Între probleme financiare, probleme de relatii si probleme de sănătate, există o multime de griji de-a lungul vietii noastre. Potrivit Asociatiei Americane de Psihologie, aproximativ o treime di ...

Bârfa, firul nevăzut dintre oameni
14/06/2024 07:58

Cand ne gandim la barfă, deseori ne imaginăm soapte indiscrete si judecăti pripite, dar acest fenomen este mult mai profund si mai semnificativ decat pare. Barfa nu este doar un schimb superficial de informa ...

  Neîncrederea, ruina din suflet
12/06/2024 16:51

Neincrederea este un sentiment complex si profund, care poate avea efecte majore asupra vietilor noastre. Acest sentiment poate afecta relatiile personale si profesionale, influentand modul in care interaction ...

Pericolul demotivării
11/06/2024 18:37

  Demotivarea este un fenomen psihologic complex care afectează indivizii la nivel personal si profesional. Ea apare atunci cand există o scădere a motivatiei de a realiza anumite activităti sau obiec ...

Românii sunt tot mai puțini și mai bătrâni
10/06/2024 13:45

Peste 11.800 de copii s-au născut in luna aprilie a acestui an, in creştere cu 13,6% faţă de martie, insă sporul natural s-a menţinut negativ (-7101), numărul persoanelor decedate fiind de 1,6 ori mai ma ...

Secretele înțelepciunii stoice pentru fericire
10/06/2024 13:15

 Întelepciunea stoică, o filozofie antică fondată de Zeno din Citium in Grecia antică, rămane relevantă si aplicabilă in viata de zi cu zi, oferind instrumente valoroase pentru gestionarea str ...

Magia mușcatelor
09/06/2024 14:45

Muscatele, cunoscute stiintific sub denumirea de Pelargonium, sunt plante care au captivat inimile multor oameni de-a lungul timpului. Cu florile lor vibrante si parfumate, aceste plante sunt un simbol al frumu ...

Dansul delicat al cireșelor
06/06/2024 12:30

În grădinile noastre, sub cerul senin al verii, se desfăsoară un spectacol de culoare si aromă, iar in centrul atentiei se află ciresele – vedetele incontestabile ale sezonului. Cu fiecare bob ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei