Momente și servicii ce au cucerit mirii și invitații în anul 2023. Creează și tu spectacol la nunta ta în 2024

cover (5)

Dimensiune font:

| 27-11-2023 14:45

Momente și servicii ce au cucerit mirii și invitații în anul 2023. Creează și tu spectacol la nunta ta în 2024 

            Anul 2023 a fost un an remarcabil pentru industria nunților, marcând o revenire spectaculoasă a acestora după ce majoritatea evenimentelor au fost reprogramate în pandemie.

Și pentru că au fost foarte multe nunți, mirii și-au dorit să aducă la evenimentul lor momente și servicii cu care să iasă în evidență, să își cucerească invitații și să îi facă să să simtă unic.

Astfel nunțile acestui an au stabilit standarde înalte pentru evenimentele ce urmează în 2024.

Deci dacă doriți să aveți o nuntă care să impresioneze și să rămână în amintirea tuturor, luați în considerare următoarele tendințe, momente și servici care au cucerit mirii și invitații în 2023.

 Band de cover live

Dacă înainte mirii se mulțumeau cu muzica ce răsuna dintr-un playlist oarecare și niște boxe, acum aceștia și-au dorit la nunta lor nu doar atmosferă uimitoare ci și un show demn de ținut minte.

Din ce în ce mai mulți miri și-au dorit ca melodii precum hit-uri renumite dar și melodii recent lansate să fie cantate de voci experimentate acompaniate de instrumente muzicale pe ringul nunții lor într-un show plin de energie și interacțiune.

Prezența unor formații live care să interpreteze muzica de toate tipurile într-un mod profesionist și capabile să adapteze stilul muzical în funcție de preferințele cuplului și invitaților, a fost alegerea tot mai multor miri în acest an.  

De la jazz și swing până la pop modern și muzică populară, diversitatea muzicală a ținut pista de dans plină. Iar interacțiunea pe care o trupa cover precum Hitlist o poate crea la o nuntă este un serviciu pe care nu îl găsești oriunde și nu ți-l poate oferi oricine.

Așa că dacă vrei că nunta sa fie un adevărat spectacol demn de ținut minte, cei 5 soliști ai trupei Hitlist vin cu experiența lor și talentele lor pregătiți fiind să îți transforme nunta într-un show cu totul inedit.

Această trupă are inclusiv un DJ de excepție care stăpânește pupitrul, doi soliști vocali cu o prezență scenică impresionantă și voci impresionante, precum și momente captivante de saxofon și percuție create de profesionisti.

Trupa Hitlist îți promite să livreze un spectacol electrizant, plin de interacțiuni dinamice cu publicul, mixând genuri și epoci în mashup-uri creative și colaje muzicale inovatoare. Mirii care au avut parte de show-ul creat de Trupa Hitlist pot conforma asta. Poți afla mai multe despre ei pe trupahitlist.ro

            Cadouri personalizate pentru oaspeți

În 2023, cadourile personalizate pentru oaspeți au devenit un element esențial al nunților, reflectând o apreciere profundă pentru participarea acestora.

Aceste cadouri, variind de la obiecte artizanale personalizate cu inițialele oaspeților la produse handmade sau delicatese locale, au oferit o amintire durabilă a evenimentului.

Prin această abordare, mirii au transformat fiecare cadou într-o poveste unică, consolidând o legătură personală cu invitații lor. Acest trend subliniază importanța detaliilor fine în crearea unei experiențe memorabile pentru toți cei prezenți.

Cabine foto cu realitate augmentată

Inovația a atins un nou nivel cu introducerea cabinelor foto cu realitate augmentată la nunți. Aceste cabine oferă o experiență interactivă și modernă, permițând invitaților să se imortalizeze în scenarii virtuale spectaculoase sau alături de elemente grafice tridimensionale.

Această tehnologie nu doar că adaugă un element de distracție evenimentului, dar creează și o modalitate unică pentru invitați de a-și aminti acea zi specială.

Cabinele foto cu realitate augmentată reprezintă o fuziune între tehnologie și artă, oferind amintiri vizual captivante și personalizate.

Transmisiuni live pentru invitați la distanță

Pentru a include prieteni și rude care nu pot fi fizic prezenți, multe nunți din 2023 au adoptat transmisiunile live. Această abordare a îmbrățișat tehnologia pentru a asigura că nimeni nu pierde momentele speciale, indiferent de distanță.

Prin streaming-uri de înaltă calitate, invitații la distanță au putut simți spiritul și emoția evenimentului, participând virtual la ceremonie și la recepție. Această tendință nu doar că a spart barierele geografice, dar a demonstrat și capacitatea tehnologiei de a uni oamenii în momente de sărbătoare, creând un sentiment de comunitate și incluziune. 

Show de lumini și drone în aer liber

Artificile au fost înlocuite cu show-uri de lumini și drone pentru mirii care și-au dorit să aducă mai mult entertainment pentru invitați. Un spectacol fascinant ce a fost oferit înainte sau după miezul nopții pentru nunțile de noapte, a făcut ca aceste nunți să fie demne de ținut minte.

 Locațiile de vis

Locațiile de nuntă au jucat un rol crucial în 2023. De la castele istorice,  plaje exotice sau resorturi la grădini urbane și spații neconvenționale alegerea locației a contribuit semnificativ la atmosfera evenimentului.

 

 

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Cum să menții performanțele mașinii tale pe termen lung: Top 6 sfaturi de urmat
21/02/2024 10:27

 Cum să mentii performantele masinii tale pe termen lung: Top 6 sfaturi de urmat Indiferent dacă esti un sofer experimentat sau novice, mentinerea performantelor masinii tale intr-o stare optimă este e ...

Cum să alegi tractorul potrivit pentru activitatea ta agricolă
21/02/2024 10:21

Cum să alegi tractorul potrivit pentru activitatea ta agricolă Un tractor bun trebuie să răspundă nevoilor, asteptărilor, să fie fiabil, usor de utilizat, versatil si să-ti ofere sigurantă. Tractoru ...

4 îmbunătățiri ale casei de care să nu îți mai fie frică
21/02/2024 10:01

4 imbunătătiri ale casei de care să nu iti mai fie frică   Căminul de vis, parcă desprins din revistele de amenajări, este punctul final in care multi proprietari si-ar dori să ajungă. De c ...

Gérard Depardieu, o nouă plângere de agresiune sexuală
16/02/2024 11:50

 O femeie a depus in ianuarie o plangere impotriva actorului Gérard Depardieu pe care il acuză de agresiune sexuală comisă in timpul unei filmări in Doué-en-Anjou (departamentul Maine-et- ...

 Joia, ziua ritualurilor care aduc noroc
14/02/2024 13:59

În lumina delicată a răsăritului, cand primele raze ale soarelui se strecoară cu tandrete printre frunzele copacilor, Joia se dezvăluie ca o poveste de dragoste eternă, dedicată zeului Jupiter si p ...

Laremagift.ro, inspiraţia de care ai nevoie pentru a crea un cadou personalizat
13/02/2024 11:20

Laremagift.ro, inspiraţia de care ai nevoie pentru a crea un cadou personalizat A opta pentru un cadou personalizat inseamnă un gest de dăruire, demonstrează atenţie şi implicare, vorbeşte despre cat de ...

„Mi-am urmat visul de a aduce un plus de valoare modei locale”
12/02/2024 20:18

Orice poveste incepe cu „a fost odată…” si continuă să dezvăluie un vis, o dorintă, o frămantare. Ce-i ce aduc omagiu iubirii adaugă, pe langă personajele principale, si martorii, unu ...

„Când mi-a venit în minte ideea de a păși drumul antreprenoriatului, mi-am dorit o schimbare în viața mea”
06/02/2024 14:10

- Ati construit o afacere foarte frumoasă si stabilă in industria frumusetii. Care este secretul? - Atunci cand pui pasiune, drag si suflet in ceea ce faci, rezultatele nu ezită să apară. Am pornit de la ...

Ritmul digital. Cum a revoluționat streaming-ul industria muzicală
06/02/2024 14:09

În era digitală, streaming-ul a devenit motorul principal al industriei muzicale si a divertismentului, schimband fundamental modul in care ascultăm muzică, urmărim filme si consumăm continut media. ...

Este adevărat că un pahar cu apă te trezește dimineața mai repede decât o cafea?
04/02/2024 00:24

Se zice că apa ne poate energiza mai mult decat cafeaua de dimineată. Dacă efectul cafelei trece in aproximativ o oră-două, timp după care incepem să resimtim oboseală iar creierul mai cere "incă o cea ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei