Top 4 cadouri ideale pentru copii

littledutchjucarii

Dimensiune font:

| 28-09-2023 15:23

Alegerea unor cadouri pentru copiii este foarte ușoară atunci când este făcută de către părinți, întrucât știu ce le lipsește celor mici sau ce le-ar plăcea să primească. Mai greu este pentru cei care nu au copii și trebuie să cumpere un cadou pentru un copil cu ocazia zilei sale de naștere, de 1 iunie, fie de sărbători.

Dacă acesta este și cazul tău, îți vom da noi idei de câteva produse ce se pot transforma în cadouri minunate. Este vorba despre produsele Little Dutch, de la brandul de origine olandeză ce le creează cu mare grijă pentru bebeluși, copii mici și preșcolari. Acestea se pot transforma cu ușurință în cadouri perfecte pentru orice copil.

Cărticică senzorială moale

 

O cărticică senzorială moale pentru bebeluși are multe avantaje pentru dezvoltarea lor. Din acest motiv, aceasta este întotdeauna o alegere foarte bună pentru aceștia. Câteva din avantajele sale sunt următoarele:

· Dezvoltarea simțurilor: Cartea senzorială moale este concepută pentru a stimula diferite simțuri ale bebelușului, inclusiv auzul, vederea, gustul, mirosul și atingerea. Astfel, prin interacțiunea cu cartea, bebelușul își poate dezvolta abilitățile senzoriale.

· Încurajarea explorării: Cărticica senzorială moale oferă bebelușilor oportunități de explorare. Acești își pot descoperi propria capacitate de a acționa și de a explora prin atingerea diferitelor texturi și materiale moi din cărticică.

· Îmbunătățirea coordonării: Această cărticică moale poate ajuta și la îmbunătățirea coordonării și a dexterității bebelușului. Prin manevrarea elementelor acesteia, acesta își poate îmbunătăți abilitățile motorii.

· Dezvoltarea limbajului: Totodată, cartea poate contribui la stimularea și dezvoltarea limbajului. Părinții pot folosi cărticica ca o modalitate de a începe să comunice cu bebelușul lor, descriindu-i texturile, formele și culorile pe care le văd.

· Reducerea stresului: Aceasta poate fi o modalitate de a calma și reduce nivelul de stres al bebelușului. Elementele moi și texturile din cărticică pot oferi confort și siguranță bebelușului în momentele de stres sau anxietate.

Așadar, o cărticică senzorială moale poate avea multe avantaje pentru dezvoltarea bebelușului, de la stimularea simțurilor la dezvoltarea coordonării mână-ochi.

Puzzle din lemn cu sunete

 

Un puzzle cu sunete poate fi o alegere excelentă pentru dezvoltarea copiilor, în special pentru copiii mici. Iată câteva dintre avantajele unui puzzle cu sunete pentru copii:

· Îmbunătățește coordonarea ochi-mână: Copiii trebuie să manipuleze piesele puzzle-ului pentru a-l rezolva, iar acest lucru îi poate ajuta să-și îmbunătățească coordonarea mână-ochi.

· Dezvoltă abilitățile motorii fine: Prin manipularea pieselor puzzle-ului, copiii își dezvoltă abilitățile motorii fine și își îmbunătățesc dexteritatea.

· Îmbunătățește memoria și recunoașterea formelor: Puzzle-ul cu sunete poate fi o modalitate distractivă pentru copii de a-și îmbunătăți memoria și de a recunoaște forme diferite, precum și culori.

· Stimulează creativitatea și imaginația: Copiii pot fi încurajați să creeze propriile lor modele și forme cu ajutorul pieselor puzzle-ului și să-și dezvolte astfel imaginația și creativitatea.

· Dezvoltă abilitățile auditive și de recunoaștere a sunetelor: Un puzzle cu sunete poate ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile auditive și să învețe să recunoască diferite sunete.

· Încurajează jocul independent și cooperativ: Puzzle-ul cu sunete poate fi o activitate distractivă și educativă.

Așadar, alegerea unui puzzle din lemn cu sunete, îi va da șansa copilului care îl va primi să se distreze și să-și dezvolte diverse abilități.

Joc de cărți Quartets 

 

Dacă vrei să oferi unui copil un cadou inedit, care să-i dea posibilitatea să se distreze și să și învețe în același timp lucruri noi, darul perfect poate fi jocul de cărți Quartets, un joc tradițional de cărți olandez.

Scopul acestuia este de a strânge seturi de 4 cărți potrivite. Pe fiecare carte apare imaginea unui animăluț. În timp ce se distrează alături de ceilalți jucând cărți, copilul nu doar învață să recunoască animalele și mediul unde trăiesc acestea, ci își antrenează în același timp memoria și dobândește abilități importante, precum concentrarea și dezvoltarea cognitivă.

Joc de societate Lotto Animale 

 

Socializarea în copilărie presupune acel proces în care copii învață să se relaționeze cu ceilalți într-un mod sănătos. Acest lucru presupune dezvoltarea capacității de adaptare la mediu și a personalității care permite fiecărui individ să se integreze în comunitatea sa.

Printre numeroasele beneficii ale dezvoltării socializării în copilărie se numără capacitatea de a forma prietenii sănătoase, de a empatiza, de a împărtăși cu ceilalți și de a învăța să lucreze în echipă.

Oferind drept cadou unui copil, un joc de societate precum Lotto Animale, îi dai șansa să învețe să recunoască și să potrivească imaginile, lucru care îl ajută în același timp și la concentrare și la stimularea abilitaților sociale.

Acest joc dispune 24 cartonașe cu animăluțe de 4 planșe, pentru 4 jucători care vor trebuie să găsească animăluțele și să completeze planșa. Prin jucător care găsește toate animăluțele de pe planșa sa, câștigă jocul.

Acestea fiind zise, ce părere ai, nu-i așa că produsele brandului Little Dutch sunt numai bune de făcut cadou celor mici? Alege cadoul care ți pare potrivit și fă o bucurie mare unui copil mic.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:22

Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice S.C. FRIZON HOLDING S.A., cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Strada C. A. ROSETTI, Nr. 17, Birou 216 Campus 06, Etaj 2, telefon: 0726714275, e-mail: office@frizon.ro, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail office@frizon.ro pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: Punct de lucru - bază de recepţie şi depozitare Tătăranu - Sat Tătăranu, Comuna Tătăranu, Strada Fabricii de Zahar, Nr. 17, Judet Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP5 NĂMOLOASA , cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0726714275, e-mail: ouai.spp5.namoloasa@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: * Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail ouai.spp5.namoloasa@gmail.com pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. * Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023, ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP10 GABANA FERM MĂICĂNEȘTI, cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0721253612, e-mail: frizonagra@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail frizonagra@gmail.com, pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Tratamente naturale eficiente împotriva celulitei
28/11/2023 10:40

Tratamente naturale eficiente impotriva celulitei  Celulita reprezintă o afectiune comună a pielii si a tesutului adipos subcutanat, care afectează in primul rand femeile. Aceasta se caracterizează ...

 Momente și servicii ce au cucerit mirii și invitații în anul 2023. Creează și tu spectacol la nunta ta în 2024
27/11/2023 14:45

Momente si servicii ce au cucerit mirii si invitatii in anul 2023. Creează si tu spectacol la nunta ta in 2024              Anul 2023 a fost un an remarcabil pentru ind ...

Profesoară de biologie despre invazia plosnitelor: „Principala cauză o reprezintă dobândirea rezistenței la insecticide
19/11/2023 19:22

O profesoară de la Facultatea de Biologie a Universitătii din Bucuresti răspunde la nouă intrebări referitoare la plosnitele de pat, după ce aceste insecte supărătoare au reapărut in marile orase, incl ...

Cât de scump este pentru românii care vor să țină Postul Crăciunului
18/11/2023 10:17

În postul Crăciunului, romanii mănancă doar legume si fructe si, in zilele in care este permis, peste. Acestea sunt tot mai scumpe, astfel că traditia este păstrată tot mai greu de credinciosi Săr ...

Andreea Mantea nu îi cumpără fiului ei un telefon: „Pentru ce-i trebuie? Are alte activități. , are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună
17/11/2023 00:10

Andreea Mantea refuză să-i cumpere un telefon fiului ei, David, in varstă de 8 ani. Prezentatoarea de la Kanald D spune că băiatul este supravegheat in permanentă, iar in timpul liber poate folosi un tele ...

Taylor Swift a doborât un record la Grammy
12/11/2023 08:00

Taylor Swift a doborat un record la Grammy cu cea mai recentă nominalizare pentru cantecul anului, potrivit BBC.   Selectia hitului Anti-Hero face din Swift primul compozitor care obtine sapte nominaliz ...

Mâncarea sănătoasă, o invitație la o viață plină de vitalitate și la o lume mai curată
08/11/2023 12:43

Pe măsură ce lumina zilei pătrunde timid prin ferestrele bucătăriilor noastre, multi dintre noi ne incepem ziua cu o cană de cafea si o decizie constientă sau inconstientă despre ce vom manca * in ...

 Ce trebuie să știi înainte de a tranzacționa indicele S&P 500
08/11/2023 11:08

 Ce trebuie să stii inainte de a tranzactiona indicele S&P 500      Dacă in trecut oamenii aveau tendinta de a economisi bani la bancă, pentru a-i avea la bătranete sau pentru z ...

 Cultură și divertisment în era digitală
06/11/2023 14:34

Streaming-ul a revolutionat industria muzicală si cinematografică. Platforme precum Spotify si Netflix au devenit noii giganti, oferind acces nelimitat la muzică si filme la cerere, afectand veniturile tradi ...

Pina Colada, furtuna din pahar
05/11/2023 15:34

  Piña colada este un cocktail dulce, bazat pe rom, preparat cu rom, cremă de cocos si suc de ananas, de obicei servit fie blenduit, fie agitat cu gheată. Poate fi garnisit cu o felie de anan ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei