Argon Potent este un supliment alimentar pentru bărbați, care contribuie la îmbunătățirea potenței celor care suferă de disfuncție erectilă sau ejaculare precoce și care se găsește pe website-ul producătorului incepand cu prețul de 119 LEI.

totuldespreargonpotent

Dimensiune font:

| 04-10-2023 11:19

Argon Potent este un supliment alimentar pentru bărbați, care contribuie la îmbunătățirea potenței celor care suferă de disfuncție erectilă sau ejaculare precoce și care se găsește pe website-ul producătorului incepand cu prețul de 119 LEI.

Argon Potent este un supliment alimentar pentru bărbați, care contribuie la îmbunătățirea potenței celor care suferă de disfuncție erectilă sau ejaculare precoce și care se găsește pe website-ul producătorului incepand cu prețul de 119 LEI.

Părerile despre acest produs sunt împărțite, însă review-urile de 4.5 stele din 5 arată că este un produs eficient.

Argon Potent este fabricat sub formă de fiole ce se administrează după agitarea conținutului, efectul simțindu-se în maxim 30 de minute datorită substanțelor active ca extractul din sâmburi de struguri, L-Tirozina, L-Citrulina și L-Arginina. Suplimentul alimentar nu provoacă reacții adverse, dar este contraindicat în cazul alergiei la unul dintre ingrediente.

Ce este Argon Potent?

 Argon Potent este un supliment alimentar destinat bărbaților care ajută la creșterea libidoului și îmbunătățirea potenței, fabricat în Polonia și apărut pe piața din România în anul 2021, notificat de IBA București.

Unde se găsește Argon Potent și ce preț are?

 Argon Potent se găsește doar pe site-ul producătorului argonpotent.ro pentru a evita contrafacerea produsului și intermediarii care ar putea strica imaginea acestuia. De asemenea, acesta nu se găsește în farmacii datorită adaosului extrem de mare.

Argon Potent Păreri

 Părerile despre Argon Potent sunt împărțite deoarece produsul poate funcționa diferit de la o persoană la alta, dar sursele cele mai credibile susțin eficiența acestuia datorită ratingului de 4.5 din 5, câștigând astfel popularitate. Printre principalele Review-uri Argon Potent se pot enumera:

„Inițial am achiziționat 5 fiole sa vad rez!, a fost satisfăcător,de aceea am comandat încă 10 fiole pt a face o cura și a îmbunătăți potențialul afrodisiacului! La Sf perioadei voi scrie încă o recenzie cuprinzând rez curei! În principiu recomand produsul” - Sorin Dumitrescu„Foarte bune! Le iau pentru sotul meu. Nu are efecte secundare. Recomand cu incredere!!” – Elena Carmina

„Dupa cate produse de potenta incercate, pot spune ca am gasit singurul produs care functioneaza, si nu are nici cel mai mic efect secundar. Recomand tuturor Argon Potent!” – Vajda Stefan

 

Argon Potent Prospect

 Argon Potent este un supliment alimentar sub formă de fiole. Modul de administrare constă în agitarea energică a fiolei și consumul acesteia, efectul apărând în maxim 30 de minute. Doza maximă ce poate fi administrată pe zi este 10 mg, adică o fiolă pe zi.

 

Argon Potent Compoziție

 Argon Potent conține doar ingrediente naturale ca substanțe active, precum extract din sâmburi de struguri, L-Tirozina, L-Citrulina și L-Arginina. Acestea acționează sinergic pentru a oferi un efect puternic și eficient.

 

Substanțele active din compoziția suplimentului sunt:

· Extract Sâmburi Struguri

Argon Potent conține 400 mg de extract din sâmburi de struguri care stimulează circulația sangvină datorită conținutului ridicat de proantocianidine, îmbunătățind astfel erecția.

· L-Tirozina

Argon Potent conține 750 mg de L-Tirozină care are un rol important în formarea dopaminei și a neurotransmițătorilor care contribuie la activitatea celulelor nervoase.

· L-Citrulina

Argon Potent conține 1000 mg de citrulină care ajută la creșterea producției de oxid nitric, cu rol în funcționarea normală a fluxului sangvin.

· L-Arginina

Argon Potent conține 1000 mg de L-arginină, un aminoacid care îmbunătățește circulația sângelui și crește producția de oxid nitric.

 

Ce reacții adverse are Argon Potent?

 Argon Potent nu provoacă reacții adverse. Acest lucru se datorează ingredientelor 100% naturale din compoziție.

 

Ce contraindicații are Argon Potent?

 Argon Potent este contraindicat persoanelor sub 18 ani și celor care suferă de alergii la unul sau mai multe ingrediente componente.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:22

Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice S.C. FRIZON HOLDING S.A., cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Strada C. A. ROSETTI, Nr. 17, Birou 216 Campus 06, Etaj 2, telefon: 0726714275, e-mail: office@frizon.ro, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail office@frizon.ro pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: Punct de lucru - bază de recepţie şi depozitare Tătăranu - Sat Tătăranu, Comuna Tătăranu, Strada Fabricii de Zahar, Nr. 17, Judet Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP5 NĂMOLOASA , cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0726714275, e-mail: ouai.spp5.namoloasa@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: * Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail ouai.spp5.namoloasa@gmail.com pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. * Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023, ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP10 GABANA FERM MĂICĂNEȘTI, cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0721253612, e-mail: frizonagra@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail frizonagra@gmail.com, pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Tratamente naturale eficiente împotriva celulitei
28/11/2023 10:40

Tratamente naturale eficiente impotriva celulitei  Celulita reprezintă o afectiune comună a pielii si a tesutului adipos subcutanat, care afectează in primul rand femeile. Aceasta se caracterizează ...

 Momente și servicii ce au cucerit mirii și invitații în anul 2023. Creează și tu spectacol la nunta ta în 2024
27/11/2023 14:45

Momente si servicii ce au cucerit mirii si invitatii in anul 2023. Creează si tu spectacol la nunta ta in 2024              Anul 2023 a fost un an remarcabil pentru ind ...

Profesoară de biologie despre invazia plosnitelor: „Principala cauză o reprezintă dobândirea rezistenței la insecticide
19/11/2023 19:22

O profesoară de la Facultatea de Biologie a Universitătii din Bucuresti răspunde la nouă intrebări referitoare la plosnitele de pat, după ce aceste insecte supărătoare au reapărut in marile orase, incl ...

Cât de scump este pentru românii care vor să țină Postul Crăciunului
18/11/2023 10:17

În postul Crăciunului, romanii mănancă doar legume si fructe si, in zilele in care este permis, peste. Acestea sunt tot mai scumpe, astfel că traditia este păstrată tot mai greu de credinciosi Săr ...

Andreea Mantea nu îi cumpără fiului ei un telefon: „Pentru ce-i trebuie? Are alte activități. , are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună
17/11/2023 00:10

Andreea Mantea refuză să-i cumpere un telefon fiului ei, David, in varstă de 8 ani. Prezentatoarea de la Kanald D spune că băiatul este supravegheat in permanentă, iar in timpul liber poate folosi un tele ...

Taylor Swift a doborât un record la Grammy
12/11/2023 08:00

Taylor Swift a doborat un record la Grammy cu cea mai recentă nominalizare pentru cantecul anului, potrivit BBC.   Selectia hitului Anti-Hero face din Swift primul compozitor care obtine sapte nominaliz ...

Mâncarea sănătoasă, o invitație la o viață plină de vitalitate și la o lume mai curată
08/11/2023 12:43

Pe măsură ce lumina zilei pătrunde timid prin ferestrele bucătăriilor noastre, multi dintre noi ne incepem ziua cu o cană de cafea si o decizie constientă sau inconstientă despre ce vom manca * in ...

 Ce trebuie să știi înainte de a tranzacționa indicele S&P 500
08/11/2023 11:08

 Ce trebuie să stii inainte de a tranzactiona indicele S&P 500      Dacă in trecut oamenii aveau tendinta de a economisi bani la bancă, pentru a-i avea la bătranete sau pentru z ...

 Cultură și divertisment în era digitală
06/11/2023 14:34

Streaming-ul a revolutionat industria muzicală si cinematografică. Platforme precum Spotify si Netflix au devenit noii giganti, oferind acces nelimitat la muzică si filme la cerere, afectand veniturile tradi ...

Pina Colada, furtuna din pahar
05/11/2023 15:34

  Piña colada este un cocktail dulce, bazat pe rom, preparat cu rom, cremă de cocos si suc de ananas, de obicei servit fie blenduit, fie agitat cu gheată. Poate fi garnisit cu o felie de anan ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei