Din belşug, apartamente exclusiviste, cu vedere spre Palatul Culturii

foto-3-advertorial

Dimensiune font:

| 20-04-2023 16:28

* Noul proiect Lazăr Zentrum a demarat deja * 83 familii vor locui în condiţii de lux, în plin centru

 Noul proiect imobiliar Lazăr Zentrum este situat pe Str. Zimbrului nr. 27, vis-a-vis de Palas Mall şi lângă clădirea Amazon. Acesta va avea 11 etaje şi în care vor fi amplasate 83 de apartamente exclusiviste, cu suprafeţe de cuprinse între 55 şi 200 mp. Apartamentele de tip king size din Lazăr Zentrum impresionează prin suprafeţele generoase, finisajele de calitate, cât şi vederea superbă către Palatul Culturii.

Locuinţele pot fi compartimentate conform cerinţelor viitorilor proprietari, cu ajutorul experţilor noştri în design interior. Ele se adresează noilor generaţii de familii moderne şi sofisticate, care caută eleganţă şi dotări ULTRA-PREMIUM. Confortul este absolut, o poziţionare privilegiată, în proximitatea celui mai important centru comercial, de afaceri şi de distracţie al Iaşului. Ceea ce înseamnă un avantaj inestimabil: locatarii vor salva, zilnic, mii de secunde şi neuroni aşijderea. Dispare disconfortul din traficul imposibil ce stăpâneşte oraşul şi suburbiile.

Apartamentele Lazăr Zentrum reprezintă un concept de locuire fine living unic în Iaşi şi se adresează oamenilor care preţuiesc cu adevărat timpul şi ştiu să aprecieze randamentul financiar al unei investiţii ce aduce beneficii remarcabile în timp scurt.

Echipa de arhitecţi a elaborat un proiect tehnic pentru Lazăr Zentrum, oferind soluţii inovative pentru placările ventilate cu piatra naturală fixată pe şine de aluminiu, cu tâmplărie performantă din aluminiu şi oţel, cu rupere de punte termică, cu un profil generos de 77mm grosime şi sticlă tripan de 54mm grosime. Am optat pentru utilizarea faţadei ventilate, ca răspuns excelent la cerinţele de design actuale, îmbinând totodată eleganţa dar şi eficienţa energetică.

Beneficiile faţadei ventilate se transpun în economie de energie, garantând economii în perioadele reci şi calde ale anului, precum şi performanţă acustică, reducând zgomotul exterior. Mai sunt şi multe alte avantaje: performanţă împotriva umezelii, durabilitate şi întreţinere redusă, aspectul său estetic rămânând nealterat în timp, în ciuda expunerii la soare.

Interioarele elegante, finisate cu materiale moderne şi de calitate alături de dotările de ultimă generaţie, fac din apartamentele Lazăr Zentrum un must-have pentru cei care caută locuinţe exclusiviste în centrul oraşului. Apoi, sistemul de climatizare cu randament sporit, cu unităţi multisplit montate în tavane, controlul temperaturii realizându-se individual, prin intermediul termostatelor inteligente, eliminându-se astfel prezenţa inestetică şi riscantă a ţevilor de gaz, uşi exterioare din lemn masiv cu yală smart - control din aplicaţie, deschidere cu cheie, cod acces sau amprentă, uşile interioare din lemn masiv sau tip Filomuro, parchetul triplustratificat din lemn masiv, plintele decorative înalte (10cm) din polimer rigid dispuse în toate camerele, pardoseala flotantă în balcoane, tot aici sticla fumurie tratată.

Ar mai fi prizele şi întrerupătoarele gama de vârf, video-interfonul SMART, cu control din aplicaţie, contor exterior de energie electrică şi apometre individuale montate pe casa scării cu prin citire radio, birou concierge la parter, iluminat ambiental LED sau panourile solare pentru consumul spaţiilor comune, pentru eficientizarea costurilor de exploatare.

Propriul sanctuar de spa

Baia contează mai mult decât pare la prima vedere. Lazăr Zentrum o oferă la cheie, în patru variante, toate moderne, definite de stil şi amenajări ultrapretenţioase. Dimineaţa, un loc optim pentru pregătirea noii zile. Seara, loc de relaxare, un spa propriu, în adevăratul sens al cuvântului. Se pot alege designul, elementele de mobilier şi accesoriile pentru a crea un aspect deosebit, păstrând o notă de stil şi eleganţă. De exemplu, cadă freestanding modernă sau un duş walk-in, cu un aspect minimalist.

În fine, accesul la etajele superioare se face cu cele două lifturi moderne de viteză, cu o capacitate de până la 8 persoane sau pe scara interioară amenajată în ultimele tendinţe de design interior. Spaţiu căruia constructorul îi acordă o atenţie sporită, considerând că este necesar crearea unui loc funcţional şi armonios din punct de vedere estetic. La Zentrum holurile vor fi amenajate urmând indicaţiile specialiştilor în design interior, vor fi primitoare şi moderne şi vor reprezenta cartea de vizită a apartamentului tău. Balustradele vor fi din sticlă, iar placările spaţiilor comune din piatră naturală premium. Luminile ambientale pe holuri şi casa scării vor fi LED, pentru un consum optim.

Locurile de parcare subterane vor avea o avea o lăţime cuprinsă între 2.4 – 2,6m, asigurând astfel proprietarilor condiţii excelente de parcare a maşinilor, minimizând astfel pericolul de lovire involuntară. Accesul în parcarea subterană se va face printr-un sistem automat de bariere, comandat printr-un sistem SMART de autodetecţie a numărului de înmatriculare, iar proprietarii vor ajunge în apartamente prin intermediul a două lifturi moderne şi rapide, asigurându-se astfel un confort sporit locatarilor. Cele trei niveluri ale parcării subterane vor fi ventilate, pentru absorbţia şi filtrarea gazelor de eşapament şi dotate cu sprinklere şi sisteme de ultimă generaţie de detecţie şi stingere a incendiilor. Indiferent de condiţiile meteo, maşinile proprietarilor vor fi la adăpost şi în siguranţă, zona fiind supravegheată video şi climatizată.

BIROU VÂNZĂRI

MCM Center
Str. George Emil Palade nr. 22
700259, Iași, România
+40 756 221 513
+40 785 219 339

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1691 mp, identificat cadastral cu nr. 61340, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 337.00 lei/an; teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1948 mp, identificat cadastral T59 p 938/8, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 294.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61397, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61394, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan/extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1500 mp, identificat cadastral cu nr. 61486, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 385.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1347 mp, identificat cadastral cu nr. 61509, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 1535.00 lei/an. Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 50/30.06.2021, H.C.L nr. 74/29.09.2021 H.C.L. H.C.L nr. 73/28.09.2021 H.C.L. 63/30.09.2020, H.C.L. 84/22.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 13.06.2023, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 14.06.2023, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1683/89/2022, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. TATATU BAKERY S.R.L. Vaslui, cu sediul în loc. Vaslui, judeţul Vaslui. Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 05.05.2023. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 25.05.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, respectiv până la data de 27.07.2023 la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103.
ANUNŢ privind închirierea prin licitaţie publică a unei suprafete de teren de 15 mp, in curtea Dispensarului Moţca – CF 60052, pentru amplasarea unui container ȋn vederea desfăsurării de activităţi privind vȃnzare produse papetarie, de multiplicare documente, etc. UAT Comuna Moţca, adresa : localitatea Moţca, str. Moldovei, nr. 70, judeţul Iaşi, tel : 0232/715777, fax: 0232/715050 , email : comuna_motca@yahoo.com scoate la licitaţie publică o suprafaţă de teren de 15 mp, situat în intravilanul comunei Moṭca, ȋn curtea Dispensarului din localitatea Moṭca – CF 60052. Accesul la imobillul menţionat se face din str. Moldovei. Închirierea se face conform art. 333 – 336 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ şi Hotărȃrea Consiliului local Moţca nr. 32 din 27.04.2023. Documentaţia de atribuire poate fi achiziţionată, contra cost, de la sediul Primăriei comunei Moţca. Contravaloarea documentaţiei este de 100 lei. Ofertele se redacteazã în limba românã şi vor fi prezentate conform documentaţiei de atribuire. Data limitã pentru depunerea ofertelor este 31.05.2023 ora 9:00. Adresa la care trebuie depuse ofertele : Primãria comunei Moţca, str. Moldovei, nr. 70, judeţui Iaşi. Data limitã pentru solicitarea clarificãrilor este 25.05.2023. Data limitã pentru transmiterea rãspunsului la clarificãri este 26.05.2023. Licitaţia va avea loc în data de 31.05.2023 ora 11:00 la sediul Primãriei comunei Moţca, judeţul Iaşi. Litigiile de orce fel ce decurg din executarea contractului de concesionare sunt de competenţa secţiei de contencios administrativ a Tribunalului Iaşi.
  Daruri pentru copii la Teatrul „Luceafărul”,  de 1 Iunie
28/05/2023 16:15

Adresandu-se prin misiunea sa institutională publicului tanăr, Teatrul pentru Copii si Tineret „Luceafărul” din Iasi a imaginat si in acest an un program atrăgător pentru 1 Iunie. Programul va ...

Incendiu la un depozit de furaje din Tutova
28/05/2023 12:30

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de sambătă spre duminică, intr-o hală pentru depozitarea furajelor situată in curtea unei ferme de păsări din localitatea Tutova. Detaşamentul de pompierii B ...

Urșii au dat iama prin Vaslui
28/05/2023 12:16

 Prezenţa unui urs a fost semnalată, duminică dimineaţă, intr-o suburbie a municipiului Vaslui, cetăţenii fiind avertizaţi prim mesaj RO-Alert. „Duminică, in jurul orei 05,45, un echipaj d ...

Incendiu la Mănăstirea din Podu Coşnei
28/05/2023 12:01

Chiliile şi paraclisul din cadrul mănăstirii din Podu Coşnei au fost grav afectate de un incendiu, duminică, a informat purtătorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, ...

VIDEO Interviul Zilei: Cătălin Lupu, primarul comunei Ciurea
28/05/2023 10:27

Invitat in redacţia Evenimentului Regional al Moldovei, Cătălin Lupu, primarul comunei Ciurea, a a vorbit despre proiectele implementate sau in curs de implementare in localitatea ieşeană. Edilul comunei a ...

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, în vizită la fermierii din Vaslui
27/05/2023 09:00

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a onorat invitatia presedintelui Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, intalnindu-se cu fermieri din Vaslui, dar si cu reprezentantii Colegiului Medicilor Veterinari ...

O vasluiancă își acuză tatăl și fratele de viol
26/05/2023 15:45

Poliţiştii vasluieni efectuează cercetări in cazul unei femei in varstă de 34 de ani, care ar fi fost abuzată sexual de tatăl şi de fratele său. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie ...

„Familia Regală la Iași. Suveniruri din cea de-a doua capitală”
26/05/2023 13:20

  Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi Arhivele Naţionale ale Romaniei - Filia ...

535 de ani de la ctitorirea Mănăstirii Voroneţ
26/05/2023 11:30

Vineri, 26 mai, se implinesc 535 de ani de la ctitorirea Mănăstirii Voroneţ. Este supranumită „Capela Sixtină a Estului” pentru fresca Judecăţii de Apoi, care a fost pictată cu celebrul pig ...

Trasee redeschise în weel-end pe Ceahlău
26/05/2023 11:20

Salvamontistii nemteni dau o veste bună celor care iubesc muntele si drumetiile. ”Începand de astazi toate traseele din Masivul Ceahlău sunt practicabile in conditiile unei echipări corespunzăt ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei