Dani Alves, fostul fotbalist de la Barcelona acuzat de agresiune sexuală: Cu ce a mers victima la poliție

GettyImages-1426761611

Dimensiune font:

| 21-01-2023 13:01

 Femeia care l-a denunţat pe fostul jucător de la FC Barcelona Dani Alves a spus, în faţa judecătorului care instrumentează cazul, că fotbalistul a închis-o într-o baie din zona VIP a clubului de noapte Sutton şi că a violat-o, potrivit unor surse consultate de El Periodico. Fotbalistul a fost arestat preventiv, fiind încarcerat, informează News.ro.

 

Alves, care s-a prezentat în faţa magistratului, neagă că ar fi agresat-o pe femeie. Parchetul a cerut închisoare fără cauţiune pentru sportiv, iar acesta a fost arestat şi încarcerat.

Sunt camere de securitate în camera VIP unde erau amândoi, dar nu în baie. Înregistrările preluate de poliţie din acea zonă publică arată că evenimentele dinaintea şi după presupusa agresiune sexuală a fotbalistului s-au petrecut aşa cum a povestit femeia, care precizează că Alves i-a cerut să-l urmeze pe o uşă care ducea, fără ca ea să ştie, la o baie de dimensiuni reduse.

 

CE A POVESTIT TÂNĂRA LA POLIŢIE

Evenimentele au avut loc în zorii zilei de 30 decembrie. Victima în vârstă de 23 de ani a mers la discoteca pe la două dimineaţa însoţită de două prietene. În zona de dans au fost invitate de un grup de prieteni de origine mexicană să meargă cu ei în zona VIP. După câteva minute de discuţie cu aceşti prieteni, un chelner de la Sutton s-a apropiat de cele trei tinere şi le-a spus că un client doreşte să le invite la masa lui. Au refuzat invitaţia. Dar clientul a insistat şi chelnerul s-a întors. Cu acea ocazie, chelnerul a remarcat că este vorba de un „prieten”. Cele trei tinere au acceptat să-l urmeze până la masa lui, în incinta zonei VIP.

La acea masă erau doi bărbaţi şi, de asemenea, două femei, care au plecat când au sosit cele trei tinere. Unul dintre cei doi bărbaţi a fost Dani Alves, iar celălalt, un prieten al fotbalistului. Alves s-a prezentat femeii, care nu-l cunoştea, drept un bărbat pe nume „Dani” şi care „juca petanque în L’Hospitalet de Llobregat”. Dar prietenii mexicani ştiau cine este şi i-au explicat asta.

Potrivit reclamantei, Alves a început imediat să flirtreze cu cele trei, lipindu-se mult de ele şi pipăindu-le. Mai târziu, a stat în spatele victimei şi a început să-i spună lucruri pe care ea nu le înţelegea, posibil pentru că erau în portugheză. Atunci i-a luat mâna ei şi i-a dus-o la penis, gest pe care l-a repetat de două ori în faptului că tânăra a opus rezistenţă. Apoi, arătând spre o uşă pe care nu ştia unde duce, Alves i-a spus să-l urmeze.

Nu există înregistrări cu ceea ce se întâmplă în acel spaţiu, care era o baie. Femeia asigură că imediat ce a văzut că este o baie – cu toaletă şi chiuvetă – a vrut să plece, dar afirmă că Alves a închis uşa şi a împiedicat-o să facă acest lucru.

Victima a denunţat că Alves s-a aşezat pe toaletă, i-a tras rochia în sus, i-a cerut să spună că este „căţeaua lui”, a forţat-o să stea deasupra lui, a aruncat-o la pământ, a forţat-o să-i facă felatie, dar ea s-a opus, el a pălmuit-o, a ridicat-o de pe jos şi a penetrat-o până a ejaculat. După aceea, i-a spus să aştepte ca el să plece şi apoi să iasă ea.

Femeia susţine că atunci când a ieşit din baie mai rămăsese o singură prietenă în camera VIP. Ea susţine că a fost în stare de şoc în acel moment şi îşi aminteşte că i-a spus prietenei ei că trebuie să plece. Când a părăsit clubul de noapte, tânăra a izbucnit în plâns şi atunci oamenii de la Sutton au întrebat-o ce s-a întâmplat.

Reclamanta a fost tratată într-o cameră a clubului de noapte, unde a fost prezent şi responsabilul localului, iari apoi a fost sesizată poliţia şi au chemat o ambulanţă, care a transferat-o la Spitalul Clinic, unde au fost recoltate probe biologice.

Potrivit surselor consultate de El Periodico, în raportul medical se precizează că sunt unele leziuni compatibile cu agresiunea.

La două zile după presupusa agresiune, tânăra a depus plângere la Mossos d'Esquadra. Ea a predat raportul medical şi, de asemenea, rochia pe care a purtat-o ​​în noaptea de 30 decembrie. Unitatea Centrală pentru Agresiuni Sexuale (UCAS) a preluat ancheta şi a urmărit şi imaginile de pe camerele de supraveghere.

Vineri, Dani Alves, care a revenit la Barcelona din Mexic, a fost arestat preventiv, fiind dus la închisoare în cătuşe.

Clubul mexican UNAM a anunţat imediat rezilierea contractului jucătorului.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:37

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Programul „Masa caldă
22/03/2023 15:59

În sedinta de plen de miercuri, Senatul a adoptat o propunere legislativă pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale 1/2011. Aceasta ar permite extinderea programului-pilot „Masă ...

Bărbat strivit de o bucată de BCA. Cărămida a căzut de la etajul al şaselea al unei clădiri în construcţie
22/03/2023 14:09

Un bărbat de 59 de ani a murit, miercuri, in urma unui accident de muncă produs la Constanţa, după ce o bucată de BCA a căzut de la etajul la şaselea al unei clădiri aflate in construcţie. ” ...

Poliția Română a modificat circulația în sensul giratoriu
21/03/2023 16:44

Politia Romană a modificat modul in care se face circulatia in sensul giratoriu.  Vechea practică nu mai este valabilă, conform noilor reguli de circulatie. Astfel, soferii nu vor mai putea să iasă d ...

Argeş: Doi băieţi, căutaţi după ce au dispărut de acasă încă de sâmbătă
13/03/2023 10:51

Doi băieţi din judeţul Argeş, de 12 şi 13 ani, sunt căutaţi, după ce au dispărut de acasă incă de sambătă. Copiii au fost văzuţi in Bucureşti, dar ultrior nu s-a mai putut lua legătura cu ei. ...

Plan Roșu de Intervenție în Teleorman, după un incident feroviar. Trei persoane au fost transportate la spital
13/03/2023 10:17

Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, in noaptea de duminică spre luni, după anunţarea deraierii unui tren in judeţul Teleorman, insă accidentul nu s-a confirmat, informează Inspect ...

BANCUL ZILEI: O explicație pentru a te simți bine...
03/03/2023 03:35

  Nu, multumesc, ce le-aş spune după aceea copiilor la şcoală, ii răspunde tanăra? Merg mai departe şi o invită la un pahar. - Nu, multumesc, ce le-aş spune după aceea copiilor la şcoală ...

Beneficiile incredibile ale verzei murate: 4 motive să o consumi regulat
28/02/2023 12:18

 Varza murată nu este doar gustoasă, ci si sănătoasă. Cand varza este fermentată, legumele proaspete sunt imbogătite suplimentar cu vitamine si noi substante valoroase, care răman in prod ...

Adolescent de 17 ani, arestat preventiv pentru viol. Victima este un tânăr cu trei ani mai mare
27/02/2023 16:26

Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv pentru violarea unui tanăr de 20 de ani, informează, sambătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova. Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul ...

 De ce Mircea Badea a ajuns cel mai longeviv om de televiziune din postcomunism, alături de Andreea Esca
24/02/2023 14:48

Arthur Suciu, scriitor, comunicator si publicist, specialist in discurs, a vorbit despre Mircea Badea, explicand de ce, in viziunea sa, a ajuns să fie cel mai longeviv om de televiziune din postcomunism, ...

Spaimă în Oltenia după cutremur
14/02/2023 14:44

Cutremurul de 5,2 grade pe scara Richter, care s-a petrecut, luni, in Oltenia a afectat mai multe imobile. Peretii si tavanurile blocurilor s-au crăpat, tencuiala a căzut iar oamenii au intrat in panică. M ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei