Cand vine vorba de lux culinar, nu preparatele din restaurantele de cinci stele dau tonul, ci ingredientele rare, greu de găsit si cu povesti fascinante in spate. De la branza produsă din lapte de elan pană la caviarul provenit de la un sturion albin ...
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte PSD, a susţinut, la Prima TV, că şi-a serbat ziua de naştere, care se suprapune cu Ziua Naţională de 1 decembrie, intr-un hotel din Poiana Braşov, unde a achitat o notă de 1.500 de ...
Caviarul este o delicatesă formată din ouă de peste sărate, provenind de la speciile de pesti din familia Acipenseridae. Icrele pot fi „proaspete” (nepasteurizate) sau pasteurizate, cu mentiunea că pasteurizarea reduce valoarea sa culin ...
Condimentele, in special boiaua de ardei iute si curry, au efecte afrodisiace. Secretul constă in faptul că acestea cresc temperatura corpului si apare transpiratia. Efectul este acelasi in timpul cresterii dorintei sexuale. Stridiile sunt si ele p ...