BANCUL ZILEI

BANCUL ZILEI

 Intr-un bar, un betiv calcula de zor pe o bucata de hartie. Curios, barmanul intra in discutie: Ce tot calculezi acolo? - Nevasta-mea mi-a spus ca tine o cura de slabire si ca pierde cate un kilogram pe saptamana. - Asa, si? - Daca sunt exacte cifrele, scap de ea fix intr-un an si jumatate!      

BANCUL ZILEI
02/02/2023 05:45

Trei vampiri. Morţi de foame. Zice unul: – Bă, tre’ să facem ceva că nu se mai poate. Noaptea nu iese nimic şi suntem terminaţi. Trebuie să acţionăm ziua. Zis şi făcut. Se duce primul. Trece o oră, trec două, trei, trece o zi, trec două şi se întoarce plin de sânge, sătul, mulţumit. – Cum ai făcut, bă, nenorocitule? Spune-ne şi nouă! – Păi, vedeţi oile alea de acolo? – Da. – La toate le-am supt sângele. Ceilalţi doi: – Bă, tre’ să facem şi noi ceva, uită-te la nenorocitul ă ...

BANCUL ZILEI
29/01/2023 04:51

 O mamă si copilul acesteia de cativa ani se aflau la o masă intr-un restaurant. La un moment dat, copilul care se juca cu o monedă o inghite din greseală. Mama disperată incepe să strige, in timp ce copilul pare că se asfixiază. De la o masă vecină, sare un domn si ii trage copilului pantalonii jos, si il strange tare de testicule! Copilul urlă de durere si scuipă moneda.   Mama, uluită, ii multumeste domnului: - Ati fost extraordinar, credeam că o să-mi moara copilul! Sunteti medic? Domnul ii răspunde: - Nu, doamnă, eu lucrez la ANAF. Asa p ...

BANCUL ZILEI  - Sotul
28/01/2023 05:22

 Vorbesc doua prietene: - Ia zi, fato, am auzit ca ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo? - A fost tragicomedie! - Cum adica? - Ne-am intalnit cu sotul meu acolo... si el tot cu amanta!      

BANCUL ZILEI
23/01/2023 04:02

 Doi nebuni se angajeaza la o firma de mutat mobila. In prima zi, directorul le spune: - Trebuie sa mergeti la un spital sa mutati mobila la etajul 1 ca sa poata renova parterul. Sa aveti mare grija sa nu zgariati mobila sau sa stricati ceva! Cei doi pleaca spre spital si se apuca de treaba. La un moment dat, directorul decide sa mearga in control sa vada cum se descurca cei doi. Cand ajunge acolo, il vede pe unul pe scari cum se chinuia sa urce dulapul singur. Directorul foarte nervos il intreaba: - De ce te chinui singur? Unde este colegul tau, de ce nu te ajuta si el? Ne ...

Bancul Zilei
21/01/2023 04:09

  La ora de Geografie, profesorul il intreabă pe Bulişor: – Care este cel mai vechi stat din lume? – Statul pe fund. – Şi care este cel mai nou stat? – Statul la coadă, la cupoane… – Dar cel mai mic stat? – Statul de plată!

Bancul Zilei
19/01/2023 05:08

  Petrică, livrator pe bicicletă: Multumim celor care comandă pizza. Ne tine cald la spate. Sictir celor cu salate.

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI
18/01/2023 04:00

Alinuta: Hai, tăticule, lasă-mă să mă joc cu bunica. Tata: Nu se poate, Alinuta. Alinuta: Te rooooog. Tata: Bine, dacă insisti, dar să stii că e ultima oară cand o dezgrop. 

BANCUL ZILEI
16/01/2023 04:00

– Domnule doctor, impotenta te ia asa, dintr-odată? – Nu, mai intai te lasă să te faci de ras de vreo 2-3 ori…   

BANCUL ZILEI - Eminescu dă comandă de un cazan de aramă
15/01/2023 05:22

  Eminescu dă comandă unui ţigan să-i facă un cazan de aramă. Două zile mai tarziu, omul aduce comanda. Ieşit să-l intampine, cand vede cazanul, Eminescu se revoltă: - Măi ţigane, tu chiar crezi că-s prost? Vrei să mă păcăleşti? Cazanul ăsta al tău nu conţine niciun pic de aramă! – Da’ ce, răspunse ţiganul, codrii tăi conţine?  

BANCUL ZILEI
11/01/2023 04:04

Doi indragostiti, pe o banca, in parc: – Iubitelule, cand o sa ne casatorim, o sa avem doi copii, un baiat si o fata. Si o sa ii cheme Matei si Luiza. – Dar de unde stii, iubito? – Amandoi sunt la mama, la tara! 

Bancul Zilei
09/01/2023 05:23

La uşa lui Bulă sună un neamţ. – Nu vă supăraţi, mă puteţi găzdui şi pe mine la noapte? Plătesc bine. Bulă acceptă şi il culcă pe neamţ in singurul pat pe care il avea, intre el şi Bubulina. A doua zi, neamţul plăteşte şi pleacă. – Mi se pare mie, sau neamţul s-a dat la tine azi-noapte? – Aşa e! – Şi tu n-ai zis nimic? – Păi ce, eu ştiu nemţeşte? 

Bancul Zilei
08/01/2023 04:12

Un pitic intră intr-o librarie şi intreabă: – Aveti vreo carte despre ironie? Bibliotecarul: - Avem, e pe raftul de sus!  

Bancul Zilei
05/01/2023 05:30

 - Am auzit că noua actrită a fost aplaudată in delir de asistentă in spectacolul de aseară. Nu e putin să ai asa succes la debut in rolul Desdemonei! - Aplauze a primit cu prisosintă, dar nu cred să fi fost un asa mare succes. - Cum asa? - Spectatorii il aplaudau pe Othello cum o strange de gat!

Bancul Zilei
03/01/2023 04:34

Ce meserie au părintii vostrii? intreabă profesoara. -Tata e inginer, zice Gheorghe. -Tata e mecanic, zice Ionel. -Tata e sef, zice Bulă. -Cum asa Bulă? intreabă mirată profa. -Are 500 de oameni sub el. -Cu ce se ocupă deci? -Taie iarbă-n cimitir.

Bancul Zilei
31/12/2022 04:07

 Un domn bine imbrăcat trece printr-un gang intunecat Deodată apar două matahale si se apropie de el amenintător. Tremurand de frică, omul intreabă: - Ce vreti de la mine? Una dintre matahale, pe un ton prietenos: - Nu vă supărati domnule, aveti cumva o moneda de 50 de bani? Omul se linisteste, scoate portofelul, ii dă moneda si intreabă zambitor: - Si pentru ce vă trebuie moneda? - Să dăm cu banul să vedem cine iti ia portofelul si cine iti ia ceasul!

BANCUL ZILEI
26/12/2022 04:22

 O blondă ajunge la serviciu plangand in hohote. Seful o intreabă ingrijorat ce a pătit la care ea răspunde: - Azi dimineată am primit telefon si am aflat că mama a murit. Seful o consolează: - De ce nu te duci tu acasă azi să te odihnesti? Si-asa nu avem de lucru prea mult. Blonda refuză spunand că mai bine lucrează ca să mai uite de necaz. După două ore, seful trece pe langă biroul ei si o aude plangand si mai tare. - Ce s-a mai intamplat?, o intreabă. La care ea răspunde: - Tocmai a su ...

Bancul Zilei
24/12/2022 04:21

Deprimat, sotul ii spune sotiei lui grase: - Tu esti singura mea investitie care s-a triplat. 

BANCUL ZILEI-Femeia
23/12/2022 04:53

Tocmai am terminat de citit catrenele lui Nostradamus. Nu scrie nicăieri că vom avea autostrăzi!    

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei