Generatia Z si Millennials romani rescriu regulile gastronomiei urbane. Nu mai e vorba doar de mancare, ci despre experientă, storytelling, sustenabilitate si artă pe farfurie. Restaurantele „experientă” – unde mesele sunt compuse ...
IULIUS continuă dezvoltarea Palas Iaşi, după un concept al renumitului birou de arhitectură Foster + Partners: branduri in premieră regională, experiente noi de dining si recreere, nou centru de conferinte, parc extins si mai multe evenimente ...
Într-o seară tihnită, cu lumina blandă a candelabrelor reflectandu-se in pahare de cristal, bucătăria boierilor moldoveni renaste in farfurii lucrate ca niste tablouri. Aromele de odinioară, pierdute in praful arhivelor, revin la viată prin ...
Iasul, orasul cu un trecut istoric impresionant si o atmosferă culturală distinctă, devine rapid o destinatie de referintă pentru consumatorii de bunuri si servicii premium. De la boutique-uri exclusiviste de fashion pană la restaurante fine dining ...
Iasul, cu toată bogătia sa culinară, este un oras al contrastelor. De la simplitatea covrigului cald la finetea unei mese de cinci stele, fiecare colt al orasului are ceva de oferit pentru toate gusturile si toate buzunarele. E o aventură gastronomi ...
Prazul, cunoscut stiintific sub numele de Allium ampeloprasum, este o legumă din familia Allium, aceeasi care include ceapa, usturoiul si arpagicul. Desi nu este la fel de popular ca rudele sale, prazul are o istorie lungă si interesantă, fiind culti ...
Fine dining-ul reprezintă o experientă culinară sofisticată si elegantă, care transcende simpla hrănire si devine o artă. Acest concept culinar a apărut din dorinta de a oferi o experientă unică, unde fiecare detaliu este atent gandit pe ...