Curăță cuptorul cu microunde cu praf de copt: în câteva minute vei scăpa de de grăsime și murdărie

0000   0141700

Dimensiune font:

| 30-05-2022 13:31

Mulți dintre noi folosesc zi de zi, cuptorul cu microunde. Unii îl folosesc chiar de mai multe ori pe zi, pentru a încălzi alimente. Prin urmare aceste aparate electrocasnice se murdăresc rapid, iar grăsimea și murdăria devin un teren propice pentru bacterii.


Cuptorul cu microunde trebuie mereu curățat, în acest sens, existând mai multe metode. În loc să cumpărați produse chimice de uz casnic scumpe pentru a curăța cuptorul cu microunde, este mai bine să utilizați o metodă mai ieftină.

Lămâie și apă: Este suficient să turnați apă într-un vas, să stoarceți o jumătate de lămâie în el, să adăugați și coaja de lămâie și să puneți acest amestec la cuptorul cu microunde. Porniți cuptorul pentru câteva minute, până ies aburi din vasul cu apă.

Lucruri inutile pe care le păstrezi, ani de zile: scapă acum de ele și casa ta va fi mai spațioasă și curată

Așteaptă câteva minute înainte de a deschide cuptorul. După aceea, vei constata că toate alimentele uscate și grăsimea depusă pe pereții cuptorului se îndepărtează mult mai ușor, iar lămâia lasă în urmă o aromă plăcută.

O altă modalitate ieftină, care vă ajută să curățați rapid și ușor cuptorul cu microunde, este să umeziți un prosop și să-l lăsați să se încălzească în cuptor, timp de două minute. Prosopul va înmuia orice bucată de mâncare uscată. După ce se răcește, trebuie doar să ștergi interiorul cuptorului.

Planta pe care toată lumea trebuie să o aibă în casă: parfumează interiorul și ține insectele departe


Praf de copt este un produs versatil, care este adesea folosit și la curățare. Acest ingredient, atât de util în bucătărie, este potrivit pentru îndepărtarea celor mai dificile pete de grăsime și a alimentelor uscate. Trebuie să amestecați o lingură de praf de copt cu apă pentru a face o pastă și să o aplicați pe suprafața cuptorului cu microunde.

Lăsați amestecul pe zonele murdare timp de cinci minute. După aceea, toate petele și bucățile de mâncare pot fi curățate rapid cu un burete umed, fără frecare.

Cum îți poți desfunda cel mai ușor chiuveta. Metoda care nu ai fi crezut că poate funcționa
Curățarea unei scurgeri poate fi un coșmar absolut, mai ales atunci când nu ai la cine apela pentru a te ajuta. Cu toate acestea, există modalități super eficiente de a obține rezultate similare cu cele pe care le-ar avea și un instalator profesionist.

Scurgerile blocate se realizează de obicei prin acumularea de alimente, grăsimi sau păr. Deși problema, în cazuri extreme, poate necesita un instalator profesionist, în majoritatea situațiilor, le puteți desfunda singuri folosind ce aveți prin casă. Drenurile înfundate sunt una dintre micile supărări ale vieții, iar uneori problema poate fi atât de gravă încât o simplă reparație te costă câteva sute bune de lei.

Sunt adesea cauzate de acumularea de alimente, grăsime și păr care s-a adunat în timp, ceea ce îngreunează trecerea apei. Unsoarea în special poate fi un coșmar de care scăpați, dar, din fericire, există câteva trucuri pentru a face lucrurile să se miște din nou.

Curăță chiuveta din bucătărie cu făină: un truc ingenios la care, cu siguranță, nu te așteptai

Bicarbonat de sodiu și oțet: Pentru o soluție foarte eficientă, care nu conține substanțe chimice, încercați să utilizați un amestec de oțet alb și bicarbonat de sodiu, pe care este posibil să le aveți deja în casă.

Scoateți orice exces de apă din chiuvetă, apoi puneți o cană de bicarbonat de sodiu în interiorul scurgerii folosind o lingură și, dacă este necesar, împingeți pulberea în țeavă.

Apoi, adăugați o cană de oțet alb și acoperiți scurgerea cu un dop sau un capac înainte de a lăsa amestecul să stea timp de 15 minute, după care ar trebui să puteți lăsa apa fierbinte să curgă prin scurgere fără probleme. 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:51

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
FOTO/VIDEO - Dansuri celebre din Guatemala
17/03/2023 19:25

Cu multe culturi maya diferite si influenta de durată din era colonială spaniolă, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Guatemala are o multime de dansuri traditionale. Rabinale Achí  &Ic ...

Filmul King Kong a împlinit 90 de ani și încă mai aduce oamenii la cinema
17/03/2023 15:59

În luna martie s-au implinit 90 de ani de la premiera peliculei King Kong, care rămane unul dintre cele mai terifiante si remarcabile filme de groază realizate vreodată, scrie Nicholas Barber, confor ...

S-a redeschis Muzeul Rembrandt din Amsterdam
16/03/2023 15:42

Fosta reşedinţă din Amsterdam a pictorului din secolul al XVII-lea Rembrandt van Rijn a fost redeschisă publicului după ample lucrări de renovare, informează DPA. Rembrandthuis sau Rembrandt House a fos ...

Aproape 5000 de copii au fost abuzați sexual în Biserica Catolică din Portugalia, arată un raport oficial: ”Este doar vârful icebergului”
11/03/2023 10:36

Un raport privind abuzurile sexuale din Biserica portugheză Catolică a fost publicat in 13 februarie si arată doar „varful icebergului” din intreaga Biserică Catolică, potrivit comisiei de inve ...

România și istoria zăpezii care apare tot mai rar - Cât de mult a scăzut numărul zilelor cu ninsoare, de la munte, până la mare
10/03/2023 13:45

 Stire a ajuns să fie, orice zăpadă la campie si au rămas departe, in anii 80, iernile adevărate cu viscole, troiene si nopti super-reci. Ultimul deceniu a adus cei mai calzi ani de cand se fac măsur ...

  VIDEO - Povestea actriței de culoare candidată la cel mai mare premiu de la Berlinală
09/03/2023 11:57

  Mwajemi Hussein nu fusese niciodată la cinematograf şi nici nu jucase intr-un film inainte de a interpreta rolul principal din „The Survival of Kindness”, o producţie cu şanse la caştig ...

Surpriza din testamentul legendarului Pele
08/03/2023 13:32

 Pele continuă să surprindă chiar si după moartea sa: legendarul fotbalist a mentionat in testamentul său că este posibil să fi avut incă o fiică, informează L'Equipe.  Pele ar ...

Cel mai vârstnic dansator la Campionatul Național, la 74 de ani, alături de fiul său de 7 ani
07/03/2023 10:30

Campionatului National de Dans Sportiv organizat după 15 ani la Oradea a adus in prim –plan si povesti de viată inedited ale protagonistilor. Un caz aparte e cel al celui mai varstnic dansator, din ...

FOTO/VIDEO -  Sinuciderea, a doua cauză de deces în SUA
06/03/2023 16:30

  Unul din cinci americani este diagnosticat cu boli mintale intr-un anumit an. Sinuciderea este a doua cea mai frecventă cauză de deces in SUA pentru tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 24 ...

Programator din  IASI , după ce și-a făcut arborele genealogic: ”Da, sunt rudă cu Ştefan cel Mare”
06/03/2023 07:40

 Un programator din Iasi si-a făcut arborele genealogic si a descoperit că domnitorul Stefan cel Mare este rudă indepărtată de-a sa. Timp de patru ani, Daniel Cantoreanu, un tanăr de 32 de ani, prog ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei