Lista urmăriților general. Cei mai periculoși infractori români și faptele pentru care sunt căutați

puscarie  -465x390

Dimensiune font:

| 24-08-2021 08:49

 Peste 50 de persoane sunt pe lista ”Most Wanted” a Poliției Române, oameni dați în urmărire pentru crime, violuri, proxenetism, evaziune fiscală, tâlhărie și alte escrocherii. Interlopi, oameni de afaceri, tineri, vârstnici, femei sau bărbați sunt căutați pentru fapte grave.

Infractorii celebri de pe lista Most WantedFlorin și Ștefan Duduianu – membri ai clanului Duduianu

insert 1Florin (35 de ani) și Ștefan (24 de ani) Duduianu au fost dați în urmărire după ce pe numele lor au fost emise mandate de
arestare în lipsă pentru tâlhărie și șantaj. Au fost demarate demersurile legate pentru solicitarea mandatelor europene de arestare.Faptele datează din iulie 2020, când
peste 100 de polițiști din Capitală au făcut 11 percheziții domiciliare în București, Ilfov și Teleorman, într-un dosar de tâlhărie și șantaj.

Totul a pornit de la plângerile maneliștilor Florin Salam, Nicolae Guță și Țancă Uraganul, care au pretins că duduienii le-au luat circa 100.000 de euro cu forța, potrivit
Libertatea.ro.

Se pare că interlopii aveau o strategie. Când se făceau dedicații, unul striga ”1.000 de euro de la mine pentru X”, asta ca să determine alți oameni de la petreceri să ofere mai mult. Dacă altcineva oferea manelistului 1.500 de euro, suma îi revenea lui Emi Pian.

Gabriel Aurel Popoviciu

insert 2Omul de afaceri, cunoscut drept
Puiu Popoviciu, a fost dat în urmărire națională încă din august 2017, după ce nu a fost găsit la domiciliu.

Milionarul a primit o condamnare definită la șapte ani de închisoare în dosarul ”Ferma Băneasa” pentru complicitate la
abuz în serviciu în formă calificată.

În momentul în care justiția din România a dat sentința, Puiu Popoviciu era în Marea Britanie și s-a predat, însoțit de avocat, ofițerilor de la London Metropolitan Police. Ulterior, el a fost eliberat pe o cauțiune de 200.000 de euro.

În iunie 2021, Curtea Supremă a Angliei a decis că milionarul nu va fi extrădat în România pentru executarea pedepsei deoarece ”nu a avut un
proces echitabil”. Lord Justice Holroyde, magistratul care a luat această decizie, a susținut că judecătorul Ion Tudoran, de la Curtea de Apel București, nu a fost un magistrat imparțial, ceea ce nu mai garantează condamnarea legala a lui Puiu Popoviciu.
 

Romeo Ursu

insert 3Romeo Ursu, interlopul cunoscut drept ”Jenică Boenică”, este dat în urmărire generală încă din 2008, având două condamnări definitive la activ, fiind acuzat de înșelăciuni în domeniul imobiliar. Fugit de mai bine de un deceniu în Iordania, a sfidat adesea autoritățile române, postând mesaje ironice pe
Facebook la adresa autorităților din România, sau având intervenții la televizor.

În iunie 2020, Boenică
posta un mesaj în care se lauda că, grație anilor petrecuți în Iordania, a reușit să scape de una dintre condamnările la închisoare, fapt care, spunea el, nu a mai fost reușit de niciun alt fugar din fața justiției din România.

La două zile după această postare, Boenică a intrat în direct la postul România TV și a declarat că autoritățile române nu-i pot face nimic.

„Nu au ce să facă, sunt rezident. Au încercat de trei ori, degeaba. Au încercat cu mult timp în urmă, dar nu au nici o șansă. Sunt rezident, am tot ce necesită ca un personaj ca mine să se integreze în societatea lor, așa că sunt binevenit în societatea asta”, explica interlopul, care le recomanda și altor fugari din calea legii să vină în Iordania.

Oamenii dați în urmărire pentru fapte atroceNu mai puțin de 54 de nume sunt pe lista Most Wanted a poliției române. Deși majoritatea oamenilor sunt necunoscuți și nu au ajuns în opinia publică, gravitatea faptelor comise este incontestabilă.

Memet Ali Gener – condamnat la 7 ani și 2 luni de închisoare pentru
trafic de persoane, proxenetism, infracțiuni în regimul armelor și trafic de droguri.

Ciuches Miluț Liviu – arestare preventivă 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat,
omor calificat, tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată.

Radu Dorel – condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor.


Ion Emanuel Dan – condamnat la 9 ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

Gabor Gabriel – condamnat la 6 ani și 9 luni de închisoare pentru ultraj cu tentativă de omor asupra unui polițist.

Omar Mukhles – condamnat la cinci ani de închisoare pentru infracțiuni de terorism.

Enderle Ildiko – s-a sustras executării a patru mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnată pentru trafic de persoane, trafic de minori și constituirea unui grup infracțional organizat.

Grad Ioan – condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Mai exact, în 2003, împreună cu un complice, a răpit două minore, de 14, respectiv 15 ani, cu care a întreținut raporturi sexuale.

Radu Stoica Anamaria – condamnată la 10 ani de închisoare pentru aderare la un grup infracțional nestructurat, trafic de persoane și proxenetism.

Bruzelea Silviu Bogdan – condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Mizga Valerica – condamnat la 21 de ani și jumătate de închisoare pentru omor calificat.
A intrat în locuința unei persoane, pe care a sugrumat-o pentru a-i fura bunurile de valoare.

Zhao Junguo – condamnat la 20 de închisoare pentru omor.

Piclisan Claudiu Gheorghe – condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de persoane.

Rodideal Vasile – condamnat la 12 ani și jumătate de închisoare pentru constituirea și susținerea unei grupări de criminalitate organizată, deținerea fără drept de muniție destinată armelor de război, instigare la omor calificat și deținerea unor bancnote false, în vederea punerii în circulație.

Stoica Marian – condamnat pentru tentativă de omor.

Valug Ilie – condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a violat o minoră în vârstă de 12 ani.

Negrea Dumitrel Iulian – condamnat la 8 ani de închisoare pentru trafic de persoane.

Usvad Dorel Cosmin – condamnat la 7 ani de închisoare pentru trafic de persoane și de minori.

Bairam Nelu – condamnat la închisoare pentru trafic de persoane minore și majore în Spania, pe care le obliga să cerșească.

Xia Fang – condamnat la închisoare pentru omor.

Pandele Florentin – condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor.

Sami Youssef Fawaz – condamnat la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Boicea Lucian – condamnat la închisoare pentru tentativă de omor.

Chita Ion – condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor.

Zhang Lichao – condamnat la închisoare pentru tentativă de omor.

Kumarasamy Navaneethan – condamnat la 19 ani de închisoare pentru omor.

Cionca Sebastian Decebal – condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor.

Xu Min – condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Ion Nicolaie – condamnat la 25 de ani de închisoare pentru omor. 

 

 

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail lucicalcc@gmail.com

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail lucicalcc@gmail.com.

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -Spatiu in suprafata de 35,16 mp, situat in orasul Negresti, Str. Unirii, bl. E2, sc. D, parter, judetul Vaslui, ce apartine domeniului privat al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Carte Funciara nr. 70102-C1-U27, nr. cadastral 1/4;0;3, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 63/19.07.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru desfasurarea de activitati de coafura si alte activitati de infrumusetare. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: Se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic din cadrul Orasului Negresti, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Serviciul Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.08.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 14.08.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Orasul Negresti, Compartimentul Registratura, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 19.08.2024, ora 10.00, Orasul Negresti, orasul Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.07.2024.
România, raiul traficanților de droguri! Peste 21 de kilograme de droguri, găsite de DIICOT. Bărbatul vindea în Cluj Napoca 1 kg de cristal
23/07/2024 18:24

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT Targu Mureş după ce a fost prins in flagrant delict cand vindea un kilogram de drog supranumit cristal, la Cluj-Napoca. La locuinţa lui au fost găsite alte dr ...

Ce este CNP-ul fiscal? Ciucă și Ciolacu vor ști tot ce cumpărăm online
23/07/2024 18:19

Ministerul Finantelor isi doreste introducerea unui nou tip de CNP, cel fiscal, care va fi propriu pentru fiecare client, astfel romanii sunt trecuti prin lupa fiscului. Ciucă si Ciolacu vor putea impune si ma ...

Directoarea Secret Service a demisionat după atentatul asupra lui Trump
23/07/2024 18:09

Directoarea Secret Service - structura care asigură protecţia celor mai inalţi demnitari americani - a demisionat in urma tentativei de asasinare a lui Donald Trump La audierea sa de luni, din Congresul SUA ...

Încă un 'antrenor de genii', directorul unei instituții de educație, reținut pentru viol asupra unei minore
23/07/2024 17:20

Un bărbat de 42 de ani este acuzat că a violat o minoră care urma mai multe cursuri in cadrul institutiei de educatie pe care o conducea. Potrivit unor surse, acuzatul ar fi directorul de la Casa Studentului ...

Beyoncé i-a dat acordul Kamalei Harris pentru a folosi melodia 'Freedom' în campania pentru alegerile prezidenţiale
23/07/2024 16:49

Beyoncé a autorizat-o pe Kamala Harris, care candidează pentru a-l inlocui pe Joe Biden la alegerile prezidenţiale din SUA, să folosească melodia "Freedom", lansată in 2016 impreună cu Kendrick Lamar, pe ...

Trei copii, strigăt disperat de ajutor dintr-o mașină în flăcări, care a intrat într-un stâlp
23/07/2024 16:25

Trei copii cu varste intre 9 şi 15 ani au fost răniţi după ce au intrat cu maşina intr-un stalp de electricitate, in localitatea Finiş din judeţul Bihor. Ulterior, autoturismul a fost cuprins de un incen ...

Cloptotele tuturor bisericilor catolice din lume bat azi în onoarea lui Iancu de Hunedoara!
22/07/2024 20:42

Astăzi s-ar fi inchinat la semilună! Clopotele tuturor bisericilor catolice din lume bat luni, la ora locală 12:00, in onoarea marelui voievod Iancu de Hunedoara, unul dintre cei mai mari strategi militari a ...

Atac armat la un cămin de bătrâni din Zagreb. Făptașul a omorât cinci persoane
22/07/2024 15:25

Încă un atac armat in Europa. Un bărbat a intrat intr-un cămin de bătrani din Zagreb si a deschis focul. Conform primelor informatii, se pare că acesta ar fi ucis cinci bătrani. Printre victime s ...

Şeful guvernului spaniol, Pedro Sanchez, va fi audiat într-un caz de corupție
22/07/2024 14:45

Şeful guvernului spaniol, Pedro Sanchez, va fi audiat ca martor in ziua de 30 iulie de către judecătorul care anchetează acuzaţiile de corupţie şi trafic de influenţă aduse soţiei sale, Begona Gomez, ...

Bombardierele americane trimise în România au fost interceptate de aeronave ale Rusiei
22/07/2024 09:23

Două avioane B-52H Stratofortress ale Fortelor Aeriene ale SUA, repartizate la 2nd Bomb Wing, Barksdale Air Force Base, Louisiana, au ajuns duminică la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, Romania, pentru Bomb ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei