Camera spion - de ce să ai una pentru casa ta?

Camera spion - de ce sa ai una pentru casa ta (1)

Dimensiune font:

| 30-11-2022 09:00

Camera spion face posibilă asigurarea proprietății sau supravegherea discretă asupra celor dragi fără a le perturba viața de zi cu zi. Pentru a folosi o camera spion, utilizarea sa trebuie făcută cu respectarea legii.
Ascunse-n obiectele de zi cu zi, aceste camere spion sunt una dintre cele mai compacte camere care există pe piața camerelor de supraveghere. Cu discreția sa de neegalat, o camera spion este un instrument de supraveghere privilegiat dacă vrei să „vezi fără să fii văzut”. Cu toate acestea, există reguli de urmat pentru a efectua supravegherea invizibilă prin intermediul camerei spion în mod legal.
În ce configurație este înțelept să alegi acest tip de cameră? Cum diferă camera spion de alte modele de camere de supraveghere? Cum să o folosești cu respect pentru alții și pentru mediu?
Specificul camerei spion
Spre deosebire de camerele de supraveghere convenționale care sunt vizibile (deși utilizatorul lor are grijă în general să le poziționeze discret pentru a nu atrage atenția potențialilor hoți), camerele spion sunt camere ascunse care asigură o discreție totală.
Ascunse subtil în obiectele de uz casnic (pix, ceas cu alarmă, breloc, ochelari etc.), ele funcționează după un principiu simplu: în interiorul obiectului în cauză este plasat un emițător, în timp ce un receptor separat permite recepționarea de la distanța a imaginilor filmate de camera spion.
Camerele spion sunt camere miniaturale atât de mici încât nu le poți vedea. Ele nu au aspectul camerelor tradiționale, ci iau aspectul unui stilou pentru cameră, un ceas cu cameră, un ceas cu alarmă cu cameră sau alt obiect care nu poate fi identificat imediat ca o cameră de supraveghere.
Acest lucru nu înseamnă că nu sunt capabile să furnizeze imagini de înaltă definiție. Unele modele de camere spion au o rezoluție Full HD care-ți permite să filmezi imagini de calitate excelentă. Faptul că sunt microcamere nu le împiedică să fie echipate cu video recorder, micro SD, vedere nocturnă sau chiar să facă poze.
Există multe modele de camere spion, de la gadgeturi până la camere de micro supraveghere foarte sofisticate, care pot înregistra videoclipuri și pot face fotografii. Totul este să știi ce utilizare vrei să îi dai acelei camere spion.
Avantajele camerei spion
Camera spion are, înainte de toate, avantajul discreției. Ușoară, compactă și simplu de utilizat, poate fi folosită în diverse contexte.
Camera spion nu are neapărat rol de supraveghere video; poate fi folosită pentru uz personal. Calificativul său de „spion” este înșelător: camera spion nu intră neapărat într-un proces de spionaj; poate avea, de asemenea, un rol protector, de exemplu atunci când este folosit pentru a urmări o rudă în vârstă când este singur sau pentru a-și vedea copiii la ore stabilite.
Folosită într-un dispozitiv de securitate, camera spion poate fi o armă excelentă de supraveghere video capabilă să întărească sistemul de protecție. Invizibilă, nu poate fi deturnată de potențiali intruși. Acest tip de cameră de supraveghere poate ocupa astfel un loc de alegere în sistemul tău de securitate, mai ales dacă optezi pentru un model cu reportofon, microfon și detector de mișcare.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:09

Un microbuz a lovit o casă pe DN 14, în Brateiu. Trei victime au ajuns la spital
26/04/2022 10:15

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaş, marţi, după ce microbuzul in care se aflau a lovit o casă pe DN 14, in localitatea Brateiu, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean ...

GALERIE/FOTO- Au apărut primele mărțișoare în Iași
26/02/2020 14:09

 Odată cu venirea primaverii si apropierea lunii martie, in Iasi au aparut si vanzătorii de mărtisoare. Preturile pleacă de 2 lei si pot ajunge pană la 20 de lei, in timp ce ornamentele costă intr ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei