Dana Budeanu, mesaj pentru hateri. Ce ar fi enervat-o pe creatoarea de modă: „Aș fi putut distruge totul”

15

Dimensiune font:

| 07-06-2023 13:00

Dana Budeanu, mesaj pentru hateri: „Aș fi putut distruge totul”. Află în rândurile de mai jos ce ar fi enervat-o la culme pe celebra creatoare de modă. Reacția vedetei, după ce secretarul de stat Alexandru Rogobete, din Ministerul Sănătății, a făcut un apel la partide și a pledat pentru conturarea unui plan de luptă împotriva cancerului de către specialiști.

Dana Budeanu, mesaj pentru hateri: „Aș fi putut distruge totul”

În urmă cu câteva zile, cercetătorul în medicină Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a făcut un apel la formațiunile politice din România și a pledat pentru conturarea unui „Plan Național de luptă împotriva Cancerului” de către specialiști, nu de către politicieni.

Boala și dramele reale nu au culoare politică, a fost mesajul transmis de secretarul de stat Alexandru Rogobete, care a punctat că Ministerul Sănătății nu va permite ca suferința pacienților să fie transferată pe câmpul de luptă politică. Cercetătorul în medicină s-a delimitat de dorința unora de a aduna puncte electorale pe seama bolnavilor de cancer.

Dana Budeanu a reacționat, după mesajul public al secretarului de stat Alexandru Rogobete, explicând că, având în vedere că este tânăr, își permite să-i aducă în atenție câteva detalii importante. Creatoarea de modă, cunoscută pentru rubrica „Verdict Politic”, în care critică deseori autoritățile statului român, a explicat că, de fapt, în țara noastră, boala are culoare politică.

Problemele sesizate de Dana Budeanu, pe care acestea le-a expus tot în mod public, par să fi agitat apele, fiindcă la scurt timp după mesajul său, a revenit cu un comentariu scurt și la obiect. „If I wanted I could destroy everything… But I’m a good girl”/ „Dacă aș fi vrut, aș fi putut distruge totul… Dar sunt fată bună”, este mesajul publicat de Dana Budeanu pe unul dintre conturile sale de pe platformele sociale.

Mesajul adresat de vedetă secretarului de stat Alexandru Rogobete

„Cu tot respectul, domnule Dr. Alexandru Rogobete, AU!

Știți de ce au culoare politica?

Dumneavoastră sunteți tânăr și foarte destept (norocul domnului Rafila), dar tânăr și atunci îmi permit să vă explic:

Sistemul românesc de sănătate a fost răpit de marea nenorocire a ong-urilor și partidelor „de dreapta” de foarte mulți ani!i

Sunteți în sistem și știți despre ce vorbesc!

Salut din poziția de cetățean plătitor de taxe și de proprietar al unei voci care a reușit să pătrundă dincolo de niște ziduri, faptul că domnul Rafila s-a trezit în legatură cu nenorocirea care ar fi însemnat „marele” program de prevenire și combatere al acestei cumplite afecțiuni!

Salut și vă spun sincer că nu m-am așteptat la asta, dat fiind faptul că domnul Rafila a semnat fără să crâcnească acest program inițial, iar NOI DOI știm de ce a făcut-o și CINE l-a sunat s-o facă!

Am fost singura voce (vă dați seama despre ce vorbim?) din România care a încercat să tragă un semnal de alarmă la semnarea acestui program! Singura!!!!

Nu vă cunosc, însă știu (că așa știu eu mai tot) ce faceți și cât faceți și repet: sunteți norocul domnului Rafila în acest mandat!

Sunt multe de discutat!

Eu nu am nicio miză personală, însă vreau ca oamenii să aibă parte în România de tot ceea ce există și-n sistemul de sănătate din vest, în spitalele de stat! se poate! Am să vă dau câteva teme strâns legate de observațiile dvs. de mai jos:

1. Știți de ce România nu a putut face acest program pe bani europeni? Vă răspund eu în privat!

2. Știți de ce în România nu se fac analize genetice, iar cele care se fac „trimise” afară sunt un fiasco? Vă spun eu!

3. Stiți că în România peste 90% dintre diagnosticări sunt greșite? Nu știți!

4. Stiți că în România există oncologi stat în stat care nu eliberează formularele pentru tratamentul copiilor în străinatate?Se știe doar de la mine!

Lista mea de întrebări are 100 de puncte, fix câte pagini avea programul național de combatere, pe care l-am citit cuvânt cu cuvânt!

Există speranță și soluții mii, simple, aplicabile… poate reușiți!

PS: Nu mai târziu de astăzi, a ieșit iohannis pe această temă! Vă dați seama de miză? V-o spun tot eu!”, a notat Dana Budeanu, într-o postare publicată pe conturile sale de pe platformele sociale.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -Spatiu in suprafata de 35,16 mp, situat in orasul Negresti, Str. Unirii, bl. E2, sc. D, parter, judetul Vaslui, ce apartine domeniului privat al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Carte Funciara nr. 70102-C1-U27, nr. cadastral 1/4;0;3, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 63/19.07.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru desfasurarea de activitati de coafura si alte activitati de infrumusetare. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: Se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic din cadrul Orasului Negresti, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Serviciul Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.08.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 14.08.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Orasul Negresti, Compartimentul Registratura, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 19.08.2024, ora 10.00, Orasul Negresti, orasul Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.07.2024.
Europa revine la serviciu militar obligatoriu. Nu se poate baza pe SUA pentru un război cu Rusia
23/07/2024 19:27

Europa revine la serviciu militar obligatoriu. Nu se poate baza pe SUA pentru un război cu Rusia. Recrutarea rămane un subiect nepopular in unele tări, dar NATO nu are de ales. Trebuie să aibă militari pre ...

Tot mai mulți ucraineni ar fi dispuși să cedeze teritorii Rusiei
23/07/2024 17:57

Numărul ucrainenilor care s-au săturat de război si sunt dispusi să cedeze teritorii Rusiei in schimbul păcii este in crestere. O proporţie de 32% dintre ucraineni ar fi acceptat in luna aprilie concesii ...

Rareș Bogdan anunță funcții cheie în Parlamentul European pentru europarlamentarii liberali
23/07/2024 17:49

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, anuntă pe pagina sa de Facebook că eurodeputatii PNL au obtinut in urma negocierilor functii cheie: Am fost ales vicepresedinte al Comisiei pentru A ...

Negrescu: PSD, cel mai bine reprezentat partid din România la nivelul Parlamentului European
23/07/2024 17:31

Europarlamentarul Victor Negrescu subliniază, intr-o postare pe pagian sa de Facebook, că Partidul Social Democrat, din care si el face parte, este cel mai bine reprezentat partid politic din Romania la nivel ...

Marcel Ciolacu, către Patriarhul Daniel: 'Sunt impresionat de dăruirea cu care ați creat un nou model social'
23/07/2024 16:37

Cu prilejul implinirii a 73 de ani de viată de către Patriarhul Daniel, premierul Marcel Ciolacu a fost invitat la evenimentul organizat la Resedinta Patriarhală. Prim-ministrul si-a exprimat profunda emoti ...

Are șanse România să intre în Schengen până la finalul anului?
23/07/2024 09:20

Romania este mai bine plasată faţă de anul trecut in privinţa finalizării procesului de aderare deplină la spaţiul Schengen, cu frontierele terestre, a declarat, luni, ministrul Afacerilor Interne, Căt ...

Un nou candidat intră în cursa pentru PREȘEDINȚIA României / „Am decis să mă IMPLIC!”
22/07/2024 21:09

Cristian Diaconescu, fost diplomat si ministru in trei guverne, a luat decizia de a candida la presedintia Romaniei, spun surse din apropierea acestuia. Conform informatiilor, fostul presedinte PMP, pregătes ...

Misiunea de pace a lui Viktor Orban dă roade? Dmitro Kuleba, chemat în China pentru discuții
22/07/2024 18:56

Ministrul de externe ucrainean, Dmitro Kuleba, va intreprinde o vizită in China in perioada 23-26 iulie, au anunţat luni cele două diplomaţii. La invitaţia ministrului de externe Wang Yi, omologul său uc ...

Traian Băsescu: România nu e pregătită să ţină piept 30 de zile unei invazii a armatei ruse
22/07/2024 13:59

Fostul presedinte al Romaniei,Traian Băsescu, este de părere că Romania nu este pregătită de o confruntare in care să ţină piept unei invazii a armatei ruse timp de 30 de zile. El s-a referit şi la efe ...

Verdictul lui Traian Băsescu. Românii să fie gata pentru ce e mai rău: „Poate avea un sfârșit tragic”
22/07/2024 11:17

Traian Băsescu a dat verdictul. Fostul presedinte a oferit o analiză detaliată cu privire la viitorul lider al Romaniei, subliniind cine ar putea prelua conducerea tării de la Cotroceni. Ce sanse au Mircea ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei