Adevărul despre „încălzirea globală”. Nu este decât o escrocherie de miliarde de dolari!

4_11zon

Dimensiune font:

| 02-04-2024 00:14

Cercetările lui John Casey, fost consilier la Casa Albă pentru programe spaţiale, consultant în cadrul NASA Headquarters, inginer de rachete spaţiale şi unul dintre cei mai de succes experţi în ceea ce priveşte schimbările climatice, demonstrează că încălzirea globală este o mare farsă. El a elaborat un document care conţine acuzaţii susţinute de probe evidente conform cărora o reţea de politicieni, corporaţii şi oameni de ştiinţă au conspirat pentru a promova frica de „încălzirea globală”.

Potrivit informaţiilor furnizate de Casey, cetăţenii americani plătesc din buzunarul lor 22 de miliarde de dolari, bani care sunt folosiţi de către guvern pentru stoparea aşa-zisei crize a „încălzirii globale”. Adică 41.856 de mii de dolari pe minut, de două ori mai mult decât cheltuieste guvernul american pentru asigurarea graniţelor SUA.

Folosindu-se de datele guvernului, John Casey a descoperit dovezi – îngropate printre studiile asupra mediului înconjurător – care spulberă argumentele celor care susţin „încălzirea globală”.

Probabil că este una dintre cele mai costisitoare şi chiar letale escrocherii din istoria Americii. Dar acesta este doar vârful iceberg-ului. Cercetările lui Casey au scos la iveală unele estimări care, dacă se vor adeveri, vor ruina toate naţiunile care nu sunt pregătite. Este vorba despre o calamitate care „se coace” de peste 200 de ani şi a cărei concretizare s-a accelerat în ultimii 20 de ani. Casey se referă la o zdruncinare din temelii a economiei mondiale care ar putea să ducă la:

  • creşterea preţului petrolului la 300 de dolari pe baril;
  • triplarea preţului hranei iar în unele locaţii aceasta să dispară complet;
  • violenţe stradale şi suburbane;
  • distrugerea guvernelor, prăbuşirea în haos a naţiunilor, declanşarea războaielor internaţionale.

Cercetările sale sunt confirmate de 17 oameni de ştiinţă independenţi şi de unele organizaţii

Unele dintre cele mai importante minţi ştiinţifice din lume din cadrul sectorului de schimbări climatice îi susţin rezultatele studiilor şi totuşi munca sa a fost întâmpinată cu ostilitate. În ciuda faptului că John Casey a încercat să facă cunoscute toate probele găsite foştilor săi colegi din guvernul american, încercările sale au fost zadarnice. El a devenit inamicul public numărul unu pentru politicieni ca Al Gore, care susţin cu tupeu înfocat cauza „încălzirii globale”.

Din 2007, în fiecare an Casey a continuat să anunţe toţi guvernatorii, fiecare senator SUA, alte sectoare ale guvernului cum ar fi Camera Reprezentanților, pe procurorul general, pe fostul preşedinte Obama, pe fostul vice preşedinte Joe Biden, pe consilierul ştiinţific al lui Obama, dr. John Holdren, pe dr. Jane Lubchenco, fostul director al National Oceanic and Atmospheric Organization… Dar tot ce a primit ca răspuns a fost respingere din partea acestora, sau tăcere.

Trei dintre „gogoşile umflate” ale aşa zisei „încălziri globale”

Pământul se încălzeşte în ritm accelerat!

Conform cu date ale NASA, globul pământesc s-a încălzit cu 0,36 grade Fahrenheit în ultimii 38 de ani (măsurătorile au început în anul 1979). Vârful acestei încălzirii a fost experimentat între anii 1979 şi 1998, iar se pare că de atunci temperaturile au fost în scădere. Ceea ce înseamnă că de 20 de ani nu s-a mai înregistrat „încălzire globală”.

Conform acestor date şi studiului lui Casey, Pământul este cu 1,08 grade mai rece decât era în 1998. Privind aceste date din anul 2014 se observă clar cum „încălzirea globală” a scăzut drastic din anul 1998.

Oceanele se încălzesc simţitor

Militanţii pentru „încălzirea globală” ne tot repetă că apa oceanelor se încălzeşte dramatic. Adică, toţi gheţarii uriaşi se vor topi, omorând urşii polari şi inundând state precum Florida.

În anul 2007, în timp ce îşi primea premiul Nobel, Al Gore a făcut o predicţie năucitoare: „Calota de gheaţă de la Polul Nord scade într-un ritm îngrijorător. În şapte ani de acum înainte, pe timpul verii, s-ar putea să nu mai existe deloc!”. Adevărul este că, de fapt, calota polară creşte în dimensiuni!

În 2014, cu şapte ani după discursul lui Al Gore, cifrele NASA arătau nu numai că stratul de gheaţă nu s-a topit, dar chiar crescuse în dimensiuni, de la 43% la 63%.

Iată ce scria într-un articol din Globe and Mail: „O zonă dublă ca dimensiune față de statul Alaska, cel mai întins stat din SUA, era acum doi ani o întindere de ape iar în prezent este acoperită de gheaţă”.

Cercetătorii sunt de părere că „încălzirea globală” accelerată este provocată de oameni

Fostul preşedinte Obama a postat pe reţeaua de socializare Tweeter, la data de 16 mai 2014, următoarele: „97% dintre oamenii de ştiinţă sunt de părere că schimbările climatice sunt reale, sunt cauzate de oameni şi sunt periculoase”.

John Kerry, Al Gore şi numeroşi alţii au amintit apoi adesea această statistică. Spre ruşinea lor, aceste date sunt fabricate. Conform unui articol din Wall Street Journal, „presupunerea că 97% dintre oamenii de ştiinţă consideră că schimbările climatice sunt o problemă de maximă urgenţă cauzată de oameni este o pură ficţiune”.

Adevărul este că schimbările climatice au existat dintotdeauna şi vor exista mereu. Pe vremea când Alexandru cel Mare cucerea Persia, modificarea climei era considerată un factor important. Cu toţii probabil ne mai amintim că am învăţat la şcoală despre „mica glaciaţiune” care a lovit Europa, omorând sute de mii de oameni din secolul XVI până în secolul XVIII. Mai ştim şi despre valul de căldură şi secetă care a măturat o mare parte din continental American în anii ’30. În niciunul dintre aceste cazuri nu putem da vina pe oameni.

La puţin timp după ce Casey a expus adevărul despre „încălzirea globală”, au fost descoperite 1.000 de e-mailuri şi 2.000 de documente care aparţineau unor oameni de ştiinţă importanţi, susţinători ai „încălzirii globale”. Acestea au dezvăluit conspiraţii potenţiale, manipulări de date, distrugerea informaţiilor şi chiar unele erori care au fost premise cu bună ştiinţă.

Adevăratul cost este de 1,75 trilioane de dolari

Cele 22 de miliarde de dolari sunt ceea ce este cheltuit pe iniţiativele din sfera „încălzirii globale”. Realitatea este că acestea au efect de undă şi, conform revistei Forbes, costul total este suma şocantă de 1,75 trilioane de dolari anual. Adică, avem de-a face cu 3.329.528 de dolari pe minut, care se pierd în van, sau mai bine spus în buzunarele celor interesaţi să creeze acest gol financiar.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Sfaturi de la experți pentru încărcarea corectă a telefonului mobil. Greșeala făcută de toți utilizatorii
17/05/2024 21:23

 Încărcarea telefonului mobil este un subiect care generează multe discutii. Iată cateva practici recomandate de experti pentru a incărca eficient telefonul si a maximiza durata de viată a bater ...

Ceva de pe Pământ este de cinci ori mai fierbinte decât temperatura suprafeței solare
15/05/2024 08:21

Fulgerele sunt printre cele mai fierbinti fenomene de pe Pămant, depăsind chiar temperatura Soarelui. Aerul din jurul unui fulger este incălzit la extrem, atingand aproximativ 27.760 de grade Celsius, adică ...

VIDEO| Construcția care va schimba istoria Europei: un tunel uriaș, care va ajunge pe un alt continent
13/05/2024 16:30

  Istoria Europei a fost, de multe ori, extrem de complicată, iar unul dintre punctele extrem de fierbinti a fost Stramtoarea Gibraltar, care leagă Spania (Europa) de Maroc (Africa). În urmă cu 4 ...

Cântăreţul elveţian Nemo spune că Elveția are nevoie de al treilea gen
13/05/2024 14:39

Cantăreţul elveţian Nemo, care a caştigat competiţia muzicală Eurovision desfăşurată in Suedia in acest weekend graţie melodiei ''The Code'', a fost intampinat de peste 100 de fani entuziasmaţi pe Ae ...

Ce este un sistem de apărare antiaeriană Patriot și cum funcționează
12/05/2024 18:09

  Un militar patrulează in preajma a două sisteme de apărare antiaeriană Patriot in timpul unui antrenament militar pe aeroportul din Varsovia, Polonia, 7 februarie 2023. &n ...

Aurora boreală, observată în două nopți consecutive
12/05/2024 16:18

Pentru a doua noapte consecutivă, privitori din lumea intreagă au incercat să surprindă momentele in care aurorele boreale au iluminat cerul sambătă, provocate de o furtună solară descrisă ca fiind &bd ...

Plantele dumneavoastră de interior pot gândi, vorbi, citi gândurile: Noi cercetări aduc dovezi
07/05/2024 17:16

Noile cercetări ale unei echipe de oameni de ştiinţă de la Universitatea din Australia de Vest (UWA) arată că plantele au memorie pe termen lung. Concluzia se adaugă la un mănunchi intreg de cercetări ...

Inteligența artificială este aidoma bombei atomice, spune miliardarul Warren Buffett
06/05/2024 21:59

Miliaradul Warren Buffet s-a refrit recent la inteligenta artificială si a tras un puternic semnal de alarmă. El compară aparitia inteligenta artificială cu crearea bombei atomice. Am lăsat geniul să ia ...

VIDEO Cum arată și unde se află aeroportul cât o țară? E de trei ori mai mare ca Bucureștiul
03/05/2024 11:59

 Un aeroport international se intinde pe o suprafată cat o tară si e de trei ori mai mare ca Bucurestiul. Este cel mai mare aeroport din lume si a intrat in Cartea Recordurilor.   ...

Tractoarele autonome, fără conducător: Ce caracteristici au, ce avantaje oferă
02/05/2024 13:44

 Vehiculele autonome sunt considerate viitorul in agricultură. Cand vine vorba de astfel de tractoare, există două tipuri: vehicule conventionale care pot functiona si in mod autonom sau roboti agricoli ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei