Cine sunt arcturienii și cum ne pot ajuta

download (3)

Dimensiune font:

| 08-01-2022 09:15

Arcturienii sunt una dintre cele mai avansate civilizații din întreaga noastră galaxie. Arcturus este cea mai strălucitoare stea din consteleția Bootes, aflată la aproximativ 36 de ani lumină de Pământ. Ei sunt o rasă prietenoasă, venită dintr-o lume existentă începând de la cea de a 5–a dimensiune, mergând însă și mult mai mult către dimensiunile superioare, fiind un fel de prototip al viitorului omenirii. Prietenoși în natura lor, arcturienii sunt renumiți ca o rasă care ajută ființele fără ca acestea să știe.

Sunt descriși ca având aproximativ 1.2 -1,5 m înălțime, cu ochi mari căprui, având o piele verde și trei degete la mâini. Ei sunt foarte asemănători unul cu altul, ceea ce elimină starea de comparație și competitivitate specifică pământenilor. Distanțele care pentru noi sunt astronomice nu prezintă nici o dificultate pentru arcturieni, deoarece ei dețin cea mai avansată tehnologie din galaxia noastră, Calea Lactee.

Energia lor lucrează ca un vindecător mental, emoțional și spiritual pentru umanitate. Ea reprezintă de asemenea un pasaj de trecere prin care oamenii trec în cadrul procesului morții și renașterii. Am putea spune că ea funcționează ca o stație ce este folosită de conștiința imaterială pentru a se acomoda la fizicalitate.

În orice aspect la viții focalizarea lor este preponderent asupra căii ce conduce la realizarea îndumnezeirii. Arcturienii lucrează îndeaproape cu Maeștrii ascensionați, ce formează ceea ce ei numesc Fraternitatea Totului, și de asemenea cu Comandamentul galactic.

Ei înșiși se prezintă:

”Noi în viețile noastre vibrăm în cea de a 5-a dimensiune. Putem să revenim atunci cand alegem aceasta la forma fizică, pe care o putem păstra mai mult timp decât voi pământenii. De obicei existăm în această forma fizică timp de 300-400 de ani tereștri.”

Arcturienii ne învață că ingredientul fundamental al vieții în cea de a 5-a dimensiune este iubirea. Negativitatea, teama și vinovăția trebuie depășite și alchimizate, fiind transmutate în iubire și lumină.

Societatea arcturiană este guvernată de cei în vârstă, care sunt venerați de către populația din Arcturus pentru profunda lor cunoaștere, înțelepciune și extrem de înalta frecvență de vibtație, Cu cât mai înaltă este frecvența de vibtație, cu atât ființa este mai aproape de Lumină sau Spirit sau, altfel spus, de Dumnezeu.

Arcturienii sunt cele mai iubitoare și lipsite de judecată față de ceilalți ființe pe care vi le puteți imagina vreodată. Ei au capacitatea de a deplasa obiecte cu mintea și sunt perfect telepați.

Ei nu mănâncă propriu-zis, dar au capacitatea de a ingera energia. Sursa lor de hrană este un lichid efervescent care este foarte vitaminizant pentru întreaga ființă.

Auzul subtil le depășește capacitățile telepatice și sunt, de asemenea, înzestrați cu o capacitate de a simți ce prpovine din partea posterioară a capului. Înaltele capacități spirituale le-au permis să evite îmbătrânirea, orice boală fiind eliminată cu secole în urmă și au, de asemenea, capacitatea de a transcende timpul și spațiul. Ei iși încheie existența atunci când contractul pentru această viață s-a încheiat și au realizat ceea ce își propuseseră.

La ei nu există temperaturi extreme. Civilizația lor a transcens dualitatea și trăiește în unitate. În Arcturius profesia unei ființe este dată de frecvența sa de vibrație și de culorile din aura sa. De exemplu, cei care sunt desemnați pentru a avea grijă de copii trebuie să aibă violet în aură (o culoare a înțelepciunii) în mod preponderant, deoarece numai sufletelor înțelepte le este permis să aibă grijă de cei tineri. La fel se petrece și cu cei desemnați să dea naștere copiilor. Ei sunt scanați și cercetați auric și vibrațional și atunci când sunt aleși de bătrâni pentru a da naștere unui arcturian trec printr-un process uimitor: vibrațiile ambilor părinți sunt ridicate la o frecvență corespunzătoare dimensiunii a șaptea ( ce corespunde maeștrilor ascensionați) pentru ca procesul nașterii să permită venirea unor suflete foarte elevate.

Procesul reproducerii este o onoare pentru un arcturian și una dintre cele mai elevate profesii.

Actul reproducerii nu este realizat în sens fizic așa cum este privit pe Pământ. Pe Arcturius este un fel de conexiune mentală în care energiile masculine și feminine sunt perfect echilibrate și un fel de forță subtilă curge prin cele două ființe și crează o altă ființă. Noua formă de viață este apoi luată și dusă într-o cameră specială ce emană frecvențele de vibrație adecvate, până când ființa este gata pentru a se integra într-o unitate familială pe Arcturius. Multe ființe din Arcturius sunt apoi implantate pe alte planete ca un mare act de dăruire și ajutor.

Pe Arcturius nu există competiție. Fiecare gând, cuvânt, acțiune și produs este judecat prin prisma capacității sale de a ridica frecvența cât mai aproape de Dumnezeu. Dacă nu este așa, atunci nu există pe Arcturius. Frecvența de vibrație a unei persoane este corelată direct cu capacitatea ei de a-și controla corpul, emoțiile, gândurile, acțiunille și creațiile. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte.

Ei au dezvoltat capacitatea de a transcende ego-ul, separativitatea și temerile specifice naturii de bază. Succesul este apreciat numai în termenii măsurării frecvenței de vibrație. Dacă o ființă arcturiană primește feedbackuri că nu împlinește țelul său evolutiv, imediat i se trimit profesori care să o ajute.

Arcturienii dorm foarte puțin, doar pentru o scurtă perioadă o dată pe săptămână, dar pentru ei acesta este un timp sacru în care sufletul călătorește și se reconectează la tărâmurile înalte ale conștiinței. Ei sunt capabili să asimileze informații în mod telepatic. Este un process similar am putea spune cu acela al ingestiei hranei, dar se produce la nivel energetic. Ei sunt capabili să asimileze informații de o sută de ori mai repede decât ființele umane de pe Pământ. Au, de asemenea, capacitatea de a călători în timp.

Ei călătoresc de-a lungul Universului în navele lor stelare, care sunt printre cele mai avansate din întregul Univers. Unul dintre motivele pentru care Pământul nu a fost atacat de rasele negative de extratereștri a fost teama acestora de avansatele nave arcturiene, care veghează asupra Pămîntului. Una dintre aceste nave stelare arcturiene a fost numită Athena, după numele Zeiței grecești.

Navele arcturiene fac parte din Confederația arcturiană. Ele au fost acceptate în Federația galactică aproximativ acum 3.75 milioane de ani. Navele arcturiene sunt propulsate de niște cristale care provin de pe o planetă din galaxiea Calea Lactee care este necunoscută oamenilor de știință de pe planeta noastră. Aceste cristale pot conduce energia luminoasă provenită de la marele Soare Central.

Arcturienii se află aici pentru a asista umanitatea pentru a intra în cea de a patra și a cincea dimensiune a realității și în ridicarea frecvenței de vibrație. Ei se pot manifesta fizic, dar există, de asemenea, în stare eterică, astfel încât materia fizică nu constituie un obstacol pentru ei. Ei sunt cunoscuți ca și gardieni și protector ai conștiinței înalte în Univers. Multe suflete sunt aduse în timpul nopții pe navele spațiale arcturiene în timpul stării de vis, timp în care sunt ajutate și se lucrează asupra lor, fără a fi încălcat niciodată liberal arbitru al ființei așa cum se petrece în cazul micilor cenușii.

Arcturienii au baze de-a lungul întregului Univers și, de asemenea, pe planeta noastră și pe Lună. Ei se află aici pentru a educa umanitatea, dar din păcate guvernele mondiale sunt extrem de materialist și egoist orientate și sunt interesate doar de tehnologia militară și nu de iluminarea spirituală. Ei pot ajuta extrem de mult, mai mult decît ne-am putea noi imagina, dar până acum guvernele au opus rezistență ajutorului pe care aceste ființe atât de evaluate l-ar putea acorda, preferând alianțe cu micii cenușii, care sunt ființe foarte egoiste, interesate de a folosi resursele și lumea noastră doar pentru scopurile lor egoiste. Totuși această situație nu va mai fi tolerată mult timp și schimbări importante sunt în curs de desfășurare. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Primaria Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani, telefon 0231/561.946, fax 0231/561.936, e-mail: primariacotusca@ yahoo.com, cod fiscal 3372157. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: a) teren in suprafata de 7.900 mp, din Parcela Cadastrala 677, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; b) teren in suprafata de 680 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; c) teren in suprafata de 7.210 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 1, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; conform H.C.L. nr. 22/08.04.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Primariei Comunei Cotusca. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei, se achita numerar la Casieria institutiei sau in contul concedentului: RO60 TREZ 1195 006X XX00 0330, deschis la Trezoreria Saveni, cod fiscal al concedentului 3372157. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.05.2022, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 30.05.2022, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 30.05.2022, ora 12.00, la sediul Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de contencios administrativ a Tribunalului Botosani, oras Botosani, Str. Maxim Gorki nr. 8, judetul Botosani, telefon 0231/511.739, fax 0231/531.832, e-mail: tr-botosani-reg@ just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.05.2022.
Administratorul judiciar desemnat prin Sentinţa civilă nr. 76/F/12 aprilie 2022, pronunţată de Tribunalul Vaslui în dosarul nr. 454/89/2022, privind debitoarea S.C. SOPHPANIS S.R.L. Vaslui, având C.U.I. 28957084, sediul social în mun. Vaslui, str. Ştefan cel Mare, nr. 275, corp clădire C3, spaţiul 1, jud. Vaslui, înscrisă la O.R.C. Vaslui sub numărul J37/313/2011, notifică deschiderea procedurii generale a insolvenţei, conform Legii privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor este 20.05.2022. În temeiul art. 114 din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, nedepunerea cererii de admitere a creanţei până la termenul menţionat atrage decăderea din drepturi privind creanţa/creanţele deţinute împotriva debitorului. Termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 03.06.2022. Termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor este 28.06.2022. Adunarea creditorilor va avea loc în data de 09.06.2022, ora 1200 la sediul administratorului judiciar din mun. Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, jud. Vaslui, având următoarea ordine de zi: 1. desemnarea comitetului creditorilor şi a preşedintelui acestuia; 2. confirmarea administratorului judiciar şi a onorariului, 3. probleme diverse. Relaţii la administratorul judiciar ESTCONSULT I.P.U.R.L. Huşi, tel. 0335/566.035, 0727/850.575.
1.Informatii generale privind locatorul: Primaria Comunei Voinesti, cu sediul in satul Voinesti, str.Principala, nr.153, comuna Voinesti, judetul Iasi , telefon/fax: 0232/294755 2.Informatii generale privind obiectul inchirierii : inchiriere pe o perioada de 7 ani a unor suprafete de pasuni aflate in domeniul privat al UAT Comuna Voinesti, conform caietului de sarcini. Pretul de inchiriere stabilit conform HCL nr.74 /23.04.2021 , HCL nr.80/28.05.2021 si HCL nr.14/24.03.2022 este de 120 lei/ha/an. 2.1. Procedura aplicata : atribuire directa conform HCL nr.74 /23.04.2021 3. Informatii privind documentatia de inchiriere: 3.1.Modalitatea prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de inchiriere. Documentatia de atribuire se poate obtine de la sediul Primariei Comunei Voinesti, din sat Voinesti, str.Principala, nr.153, com.Voinesti, jud. Iasi. 3.2. Denumirea si adresa Compartimentului din cadrul locatorului de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de inchiriere. Documentatia de inchiriere se poate obtine de la Compartimentul Registru agricol din cadrul Primariei Comunei Voinesti, persoana de contact: inspector Marcoci Irina – membru comisie 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar. Documentatia de atribuire se poate obtine contra sumei de 100 lei de la sediul Primariei Comunei Voinesti, din sat Voinesti, str.Principala, nr.153, com.Voinesti, jud. Iaşi. Suma se achita la casieria institutiei. 4. Informatii privind cererile de inscriere 4.1. Data limita de depunere a cererilor de inscriere la sedinta publica de atribuire directa Dosarele de inscriere se depun la registratura Primariei Comunei Voinesti, pana la data de 16.05.2022 ora 1500. Documntele necesare in vederea intocmirii dosarului de inscriere sunt mentionate in caietul de sarcini. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de atribuire directa Sedinta publica de atribuire directa va avea loc in data de 19.05.2022 ora 0900 la sediul Primariei Comunei Voinesti. 6. Denumirea instantei competente in solutionarea litigiilor Judecatoria Iasi, str.Anastasie Panu, nr.25
Pentagonul avertizează că tot mai multe OZN-uri apar pe cer. Piloţii militari nu pot explica fenomenele
18/05/2022 08:51

Un "număr tot mai mare" de obiecte neidentificate a fost raportat pe cer in ultimii 20 de ani, a indicat marţi, 17 mai, un responsabil al Pentagonului in faţa congresmenilor americani, fără a aju ...

Amfore antice, scoase la lumină de soldații ucraineni care săpau tranșee în Odesa
17/05/2022 20:12

Soldatii din cadrul Batalionului 126 de Apărare Teritorială ucrainean au descoperit amfore antice in timp ce săpau transee in Odesa, in vederea pregătirii pentru o nouă agresiune rusă. Amforele sunt reci ...

Olanda vrea să înlocuiască muncitorii sezonieri cu roboți
17/05/2022 09:38

În Olanda, devine din ce in ce mai dificilă in Olanda recrutarea de muncitori sezonieri care să poată face o bună muncă de recoltare. Cererea de personal adecvat este mare in aproape toate sectoarele ...

Intestinul, al doilea creier?
12/05/2022 17:30

Suntem convinsi ca centrul de comanda al organismului nostru se afla la nivelul creierului, ca reteaua neuronala de acolo stie tot si controleaza fiecare dintre miliardele de reactii care au loc la nivelul co ...

Google a anunțat lansarea primul său smartwatch
12/05/2022 08:46

  Google a anuntat că va lansa mai multe gadgeturi, printre care ceasul Pixel Watch, un nou telefon Pixel 6a si căsti. Pe de altă parte, a fost prezentat si telefonul Pixel 7, cel care va apărea pe pi ...

10 lucruri interesante și mai puțin cunoscute despre Titanic
07/05/2022 12:01

 Povestea scufundării Titanicului a rămas in memoria multor oameni, fiind una dintre marile tragedii navale din secolul XX. În acest articol aruncăm o privire asupra acestui eveniment, trecand in ...

Primul hotel de lux din spațiu. Cum va arăta - FOTO în articol
06/05/2022 17:32

Primul hotel din spatiu va fi deschis in 2027. Trezitul intr-o cameră de lux dintr-un hotel cu vedere la sistemul solar ar putea fi viitorul călătoriilor. Compania spatială Orbital Assembly, cu sediul in ...

Whatsapp are acum REACȚII. Poți să închei o conversație cu un simplu ”haha”
06/05/2022 00:20

Asemenea altor aplicatii de la Meta, Whatsapp are acum optiunea de reactii la mesaje. Reactiile sunt de joi disponibile in Whatsapp. Anuntul a fost făcut de către Mark Zuckerberg, pe conturile sale de soc ...

Pădurea Hoia-Baciu, cel mai bântuit loc din lume
02/05/2022 13:30

Denumită Triunghiul Bermudelor din Romania, această vastă pădure transilvăneană este plină de mister si continuă să starneacă interesul celor pasionati de senzatii tari. Notorietatea celui mai mist ...

Lista site-urilor pe care rușii vor să le atace
30/04/2022 17:17

 Grupul de hackeri pro-ruşi Killnet ameninţă că va ataca aproape 300 de site-uri din Romania, pe listă fiind mai multe ministere, redacţii de presă, instituţii publice, site-uri de turism şi hotel ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei