Ce este și cum se prepară cafeaua Menengiç

menengic-1002165_640

Dimensiune font:

| 25-03-2023 08:48

Cafeaua Menengiç, care are o aromă distinctivă, cu o aromă picantă și lemnoasă, este o băutură foarte populară datorită beneficiilor sale pentru sănătate recent.

 

Ar trebui sa incercati si cafeaua Menengiç, pe care o puteti prepara si consuma rapid, cu lapte.

Cafeaua Menengiç, care se obține prin prăjirea fructelor arborelui tincturii, cunoscute sub nume precum bıttım, çıtlık, çedene și hackberry printre oameni, are o aromă și o aromă unice.

După ce fructele arborelui terebentină sunt prăjite aproximativ 20 de minute la 200 de grade, au o aromă și un miros asemănător cu aroma cafelei.

Când se prăjește fructul în formă de fistic al terebentinei, aroma ușoară de citrice și pin vine împreună cu parfumul ușor de caramel.

Exista multe minerale necesare pentru corpul uman, cum ar fi calciu, cupru si magneziu in compozitia fructului Menengic.

Pentru fiecare ceasca de apa, se toarna o masura de cafea menengic laptoasa si se fierbe la foc mic.

Cafeaua Menengiç este în esență un fel de arahide, deoarece toate celelalte nuci au beneficii superioare.
Este o băutură foarte utilă pentru căile respiratorii, este de asemenea benefică împotriva problemelor cu lipsa respirației și a corzilor vocale.
Ameliorează și calmează durerile migrenei.
Are efect expectorant, înmoaie pieptul și este foarte eficientă împotriva tusei.
Are un conținut ridicat de acizi grași nesaturați, protejează sănătatea cardiovasculară atunci când este consumată regulat. Ajută la scăderea colesterolului, ajută la protejarea organismului împotriva riscurilor bruște de disconfort, cum ar fi atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale.
Previne bolile respiratorii,
Reduce tusei,
Reduce inflamației pulmonare,
Reduce durerii de stomac,
Are un efect afrodisiac.
Cafeaua Menengiç, o băutură bogată în vitaminele E, C, A și B6, ajută la păstrarea structurii celulare și asigură reînnoirea celulelor. Reduce efectele de îmbătrânire și previne ridurile, menținând elasticitatea pielii.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

 Bucătăria chineză, un mozaic al aromelor și tradițiilor ancestrale
01/03/2024 16:33

Una dintre caracteristicile definitorii ale bucătăriei chinezesti este diversitatea sa regională. China, cu dimensiunile sale continentale si varietatea sa de climă si teren, găzduieste o gamă vastă de s ...

O poveste crocantă. Călătoria cartofilor prăjiți
01/03/2024 15:44

În inima unei bucătării luminate slab, printre miresmele amestecate de condimente si sunetele ritmice ale bucătarilor, se naste o poveste simplă, dar profund emotionantă. Este povestea cartofilor pr ...

Salvarea planetei prin veganism. Mircea Badea, reacție după știrile cu avocado
01/03/2024 14:52

Mircea Badea si-a relatat impresia in urma vizionării unei dezbateri despre veganism. „Într-adevăr, am văzut si eu o dezbatere interesantă, o stiti si voi, aceea că vaca se beseste. Iar cand v ...

O călătorie aromatică și culturală
01/03/2024 14:45

Condimentele sunt mai mult decat simple ingrediente care adaugă gust mancărurilor noastre; ele sunt o fereastră spre istoria si cultura lumii. De la vechile rute comerciale care traversau continentele pană ...

Pe urmele înghețatei, din palatele antice în cupele de la malluri
01/03/2024 13:30

  În zilele toride de vară, cand soarele isi varsă razele peste pămant, putine lucruri sunt la fel de satisfăcătoare ca o portie rece de inghetată. Dincolo de aroma dulce ce te imbie din vitri ...

 Gustări divine. O călătorie culinară prin mănăstirile României
01/03/2024 13:04

În mănăstirile ortodoxe din Romania, postul reprezintă o perioadă importantă a vietii religioase, iar bucătăria este un loc in care se păstrează cu sfintenie traditiile gastronomice străvechi. M ...

Migas, mâncarea păstorilor din Spania
01/03/2024 12:54

Migas este una dintre cele mai vechi mancăruri ţărăneşti din Spania, fiind inventată de păstori, care prăjeau painea mai veche in grăsime de oaie, pregatindu-şi astfel un mic dejun delicios. Ca şi i ...

 Gogoșile, delicatesa culinară a lumii
01/03/2024 11:16

Gogosile, asa cum le stim astăzi, isi au rădăcinile in Europa medievală, unde erau cunoscute sub numele de „olykoeks” in Olanda. Aceste „prăjituri uleioase”erau preparate prin ...

  Vinul fiert, o călătorie prin timp și arome
01/03/2024 10:13

  În inima iernii, cand frigul se intinde peste orase si sate, o băutură străveche isi face simtită prezenta in casele oamenilor si pe străzile impodobite festiv: vinul fiert. Acest elixir, imb ...

 Povestea celor mai cunoscute deserturi din lume
01/03/2024 09:27

Baclava, răsfătul din Orientul Mijlociu Dacă ajungi intr-o cafenea din Istanbul sau Beirut, nu poti să treci pe langă baclava fără să te bucuri de aroma ei bogată si text ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei