Ce faci când nu ai bani de un iPhone nou? Cumperi unul recondiţionat

Untitled12

Dimensiune font:

| 02-02-2023 11:05

 Achiziţionarea unui telefon nou este un moment entuziasmant, dar poate fi şi o povară financiară în acelaşi timp. În ultimii ani preţurile la cele mai populare modele de pe piaţa au crescut considerabil, fiind mult mai greu în ziua de astăzi să achiziţionaţi smartphone-ul mult dorit.

Având în vedere acest lucru vă puteţi orienta către un telefon recondiţionat, acesta având aceleaşi funcţii şi performanţe, dar la un preţ mult mai mic. iPhone este un brand care nu are nevoie de nicio reclama sau introducere, un brand premium care a reuşit în fiecare an să impresioneze cu design-ul, funcţiile, dar şi performanţele de neegalat. 

 

De ce este in regula să cumperi un iPhone recondiţionat? 

Posibilitatea de a fi posesorul unui iPhone recondiţionat este acum mai simplă ca niciodată. Ofertele expuse sunt atrăgătoare din punct de vedere economic, putându-vă convinge încă din prima clipă că merită să faceti o astfel de achizitie, mai ales că veţi beneficia şi de o garanţie  de 24 luni pentru o utilizare fără probleme în viitor. Însă ca orice device şi iPhone-urile reconditionate au anumite avantaje şi dezavantaje pe care trebuie să le cunoaşteţi, cele mai importante fiind următoarele

Avantaje 

-Pret mic

Preţul de achiziţie al unui iPhone nou poate depăşi cu uşurinţă 5000 RON, însă achiziţionând acelaşi model recondiţionat veţi avea şansa să vă bucuraţi de el cu nu mai mult de 3000 Ron. Telefoanele iPhone noi au aceleaşi funcţii - funcţionează precum cele noi.

- Garanţie

Beneficiaţi de o garanţie de până la 2 ani. Acest lucru va asigura o funcţionalitate bună, putând beneficia de reparaţii în cazul unei defecţiuni.

- Acces mai uşor către modelele dorite

Este dificil pentru multe persoane să poată achiziţiona un iPhone, mai ales dacă este vorba de un model mai nou. În acest fel preţurile pot fi reduse cu cel puţin 25%, având aceleaşi performanţe ca unul nou. 

Dezavantaje

Urme de uzură – un telefon recondiţionat poate prezenta mici zgârieturi pe carcasă, însă având în vedere reducerea substanţială de preţ, multe persoane consideră că acest lucru nu este o piedică prea mare;

Nu este nou – Având în vedere că au fost folosite înainte de achiziţionare şi sunt modele un pic mai vechi, iPhone-urile recondiţionate nu sunt telefoane noi.

Este important de ştiut faptul că toate telefoanele recondiţionate sunt trimise în service unde le sunt înlocuite piesele defecte sau care nu mai funcţionează corect, fiind montate doar componente originale pe ele.  

 

De ce iPhone-ul are cele mai mari preţuri de pe piaţă? 

Apple este binecunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari producători şi inovatori de tehnologie din lume. În fiecare an Apple încearcă să se autodepăşească, aducând în prim plan noi modele de telefoane, laptopuri şi aşa mai departe pentru ca utilizatorii să se bucure de o experienţă cât mai placută. Apple foloseste un sistem de operare propriu iOS şi softuri special concepute pentru aceste telefoane, permiţându-vă să vă conectaţi la ecosistemul Apple mai uşor şi eficient.

De asemenea, compania prezintă de fiecare dată modele care au un design modern şi elegant, care nu se demodează uşor, acestea păstrându-şi aspectul clasic indiferent de tendinţele de piaţă.

 

Totusi, cât de mult se devalorizează un telefon nou? 

Este important ca toate persoanele care doresc să achiziţioneze un telefon smart nou să cunoască faptul ca valoare acestuia poate scădea drastic încă din prima clipă în care este pornit. În acest fel valoarea lui de piaţa scade cu 20% doar din cauză că a fost folosit. În acelaşi timp, în fiecare an apar modele noi cu funcţii din ce în ce mai performante atât în privinţa camerelor şi a ecranului, dar şi a procesorului, fiind de multe ori dificilă achiziţionarea unui telefon nou după o perioadă atât de scurtă.

În acest fel puteţi achiziţiona un telefon recondiţionat, putându-l schimba oricând veţi dori, la preţuri mult mai mici. 

 

În ultimii ani tot mai multe persoane au început să acorde o importanţă deosebită modului în care investesc în tehnologie. Achiziţionarea device-urilor recondiţionate este un fenomen ce a început să ia amploare la nivel mondial, un client putând beneficia de aceeasi tehnologie la preţuri cu cel puţin 25% mai mici decât la modele noi din magazin. În acest fel veţi putea fi mai responsabil atât din punct de vedere financiar, cât şi ecologic.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Raspunsuri la cele mai populare intrebari despre meseria de model
31/03/2023 15:50

      Meseria de model este una dintre cele mai apreciate din lume. Milioane de doamne si domnisoare din intreaga lume viseaza sa pozeze, sa apara in videoclipuri, reviste si sa se bucure d ...

Compoziția lichidului din țigările electronice fără nicotină
31/03/2023 15:47

  Probabil că te-ai intrebat mereu ce inseamnă să fumezi o tigară electronica fără nicotină si ce contine acel lichid pe baza căruia functionează? Sunt bune pentru organism? Creează dependentă? ...

Cine va câștiga Champions League în acest an - Formația care poate să producă surpriza
31/03/2023 15:45

      UEFA Champions League este, fără indoială, cea mai prestigioasă competitie de cluburi la nivel mondial. Cand spui fotbal, spui Champions League. În editia din acest an s-au ...

De ce Napoli va câștiga titlul în acest sezon în Serie A și ce înseamnă asta pentru viitorul campionatului italian?
31/03/2023 15:41

      Napoli e pe cai mari in această stagiune. Echipa din sudul Italiei este aproape să scrie din nou istorie, la peste 30 de ani de la cucerirea ultimului titlu. Pe vremea aceea, la Napo ...

Terapii orientale. Surasul interior
30/03/2023 15:49

Zambetul vindeca stresul si produce energie vitala. Boala poate fi alungata daca locurile atinse de ea sunt sprijinite si intarite cu ajutorul surasului. Interiorul corpului nostru are nevoie de afectiune. ...

Oana Lis, grave probleme de sănătate
30/03/2023 15:45

În urmă cu o lună, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer de piele si supusă unei interventii chirurgicale. Aceasta nu a vrut să vorbească despre această nouă lovitură pe care a primit-o, dar a ...

 Cadou gravidă - Arată-i puțină dragoste cu cadoul perfect pentru sarcină!
29/03/2023 11:39

Ai un prietena apropiată sau un membru al familiei care asteaptă un copil? Daca in general toata atentia este concentrata asupra sănătătii bebelusului nenăscut, este la fel de important sa ai grija de vii ...

 Servicii de urmărire a comportării construcțiilor în timp prin soluții digitale performante – pentru dezvoltatorii și gestionarii de infrastructură din Iași și proximitate
29/03/2023 09:53

Sixense Romania, companie specializată in solutii de monitorizare a comportării constructiilor in timp, cu sediul in Bucuresti, si-a extins activitatea comercială, deservind si regiunea de nord a tării, cu ...

Tunisia sistează furnizarea apei pe timp de noapte
28/03/2023 14:45

Autorităţile tunisiene au recurs la sistarea alimentării cu apă potabilă in cursul nopţii in zone ale capitalei şi in alte oraşe, conform locuitorilor, un demers ce pare a fi o incercare de reducere a c ...

Cel mai puternic tonic și depurativ natural pentru ficatul gras
28/03/2023 10:29

Printre cele mai puternice remedii naturiste pentru ficat gras se află banala păpădie (Taraxacum officinale), numită si buhă, cicoare, crestătea, lăptucă, floarea-mălaiului, se găseste in peste 100 de ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei