Cele mai populare branduri de ochelari de soare

97

Dimensiune font:

| 09-04-2024 12:18

 Cele mai populare branduri de ochelari de soare 

Într-o lume în care protecția ochilor de razele soarelui nu mai este doar o necesitate, ci și o declarație de stil, este esențial să alegi corect brandul de ochelari de soare. În următoarele paragrafe vei descoperi caracteristicile distinctive ale celor mai populare branduri, printre care se numără Ray-Ban, Polaroid sau Guess. Te vom ghida prin motivele popularității acestor mărci și îți vom prezenta gamă variată de modele pe care acestea le oferă. Află cum să fii mereu în tendințele fashion actuale cu ochelari de soare de cea mai bună calitate! 

Branduri populare  de ochelari de soare și motivul popularității lor 

În lumea modei, ochelarii de soare au devenit un accesoriu indispensabil. Anumite branduri sunt apreciate însă în mod special pentru calitatea și diversitatea produselor lor, având o istorie îndelungată. Nu este însă obligatoriu să alegi astfel de ochelari de soare doar pe baza popularității sau a faptului că sunt modele în trend! 

Ceea ce recomandă mai mult este calitatea și designul materialelor folosite. De exemplu, Ray-Ban folosește lentile de sticlă de înaltă calitate, care oferă o claritate optică superioară. În plus, toate aceste branduri folosesc tehnologia polarizării, care reduce reflectarea luminii și îmbunătățește confortul vizual. Popularitatea crescută a acestor top firme de ochelari de soare demonstrează faptul că aceștia sunt aleși atât pentru designul unic, dar mai ales pentru beneficiile suplimentare pe care le oferă. 

Branduri precum Ray-Ban, fondat în 1937, au devenit populare pentru că modele clasice de ochelari aviator sau wayfarer erau purtați de celebrități și personaje de film. Guess, înființat în 1981, a devenit rapid un nume de referință în industria modei, oferind o gamă largă de ochelari de soare cu un design modern și atrăgător. Vogue, cu o istorie ce datează din 1973, este renumit pentru modelele sale elegante, iar Polaroid și Polarizen sunt apreciate pentru tehnologia lor inovatoare care protejează ochii de razele UV. Diversitatea modelelor îți permite și ție să găsești perechea perfectă pentru tine! 

Topul celor mai populare branduri de ochelari de soare 

1. Caracteristici ale ochelarilor de soare Ray-Ban 

Ray-Ban, un nume sinonim cu stilul și calitatea în lumea ochelarilor de soare și fondat de către compania americană Bausch & Lomb, a înregistrat o serie de inovații semnificative în domeniul protecției solare, stabilind adevărate standarde în domeniul eyewear de-a lungul decadelor. Astăzi, Ray-Ban este recunoscut ca un lider de piață global pentru ochelarii de soare premium. 

Unul dintre aspectele care diferențiază ochelarii de soare Ray-Ban de competitori este angajamentul său constant pentru inovație. Brandul a fost cel care a introdus primii ochelari de soare cu protecție UV și infraroșu, un avans major în protecția oculară. Lentilele sunt, de asemenea, recunoscute pentru polarizarea lor de înaltă calitate și tratamentele anti-reflex, care îmbunătățesc vizibilitatea și confortul la purtare. 

De la clasicii ochelari de soare Aviator, cu ramele lor de metal și lentilele mari, la ochelarii de soare Wayfarer, cu forma lor caracteristică rectangulară, există un model Ray-Ban pentru fiecare gust. Aceste modele vin într-o varietate de culori și finisaje, astfel încât îți poți alege și tu cu ușurință modelul favorit, fie că dorești un stil clasic sau mai modern!  

2. Gama de ochelari de soare Polaroid 

Brandul Polaroid s-a impus inițial pe piață prin producția de camere foto instant, dar și-a extins ulterior gama de produse spre domeniul ochelarilor de soare. Filosofia brandului american se bazează pe inovație, calitate și accesibilitate, cu un accent puternic pe design și tehnologie. Este recunoscut pentru producția de ochelari cu lentile polarizate, ce oferă o protecție solară superioară și o claritate vizuală îmbunătățită. 

Gama de ochelari de soare Polaroid este extrem de diversificată, satisfăcând o gamă largă de preferințe și necesități. Ochelarii sunt disponibili într-o varietate de forme, de la modelele clasice până la cele contemporane. Materialele folosite în producție sunt plastice și metale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și confort la prețuri accesibile.

Lentilele polarizate reduc reflexiile, îmbunătățesc contrastul și cresc claritatea vizuală, oferind astfel o protecție UV optimă. Confortul este asigurat de ramele ușoare și de designul ergonomic, iar durabilitatea este garantată de calitatea materialelor și de procesul riguros de fabricație. Polaroid se numără printre principalii jucători de pe piața globală de accesorii de lux, datorită reputației sale de inovație și calitate. 

3. Brandul Guess și colecțiile sale de ochelari de soare 

Guess este un brand de lux recunoscut la nivel global, cu o istorie bogată în industria modei. Înființat în 1981 de către frații Marciano, a devenit rapid un nume de referință în lumea fashion datorită abordării sale inovative și a calității superioare a produselor sale. În timp, brandul s-a extins dincolo de haine, pentru a include accesoriile, printre care și ochelarii de soare. 

Colecțiile de ochelari de soare Guess se disting prin calitatea materialelor, designul unic și inovativ, precum și prin nivelul de protecție UV oferit. Materialele ramelor sunt rezistente la zgârieturi, lentilele polarizate protejează ochii, iar dintre designurile atrăgătoare vei găsi și tu modelul care să se potrivească stilului tău! Vei vedea cum fiecare pereche este creată cu o atenție deosebită la detalii, combinând cu succes elemente clasice cu cele moderne, pentru a crea un produs final cu adevărat distinctiv. De la logo-ul emblematic Guess imprimat pe brațe, până la varietatea de culori și forme disponibile, ochelarii de soare Guess sunt un exemplu perfect de eleganță și rafinament! 

4. Caracteristicile ochelarilor de soare Polarizen 

Ochelarii de soare Polarizen sunt recunoscuți pe scară largă pentru calitatea superioară a materialelor utilizate, precum lentilele polarizate de înaltă performanță și ramele durabile. Tehnologia de polarizare avansată reduce strălucirea și îmbunătățește claritatea, oferind vizibilitate optimă în orice condiții de lumină. Designul unic al acestor ochelari se remarcă prin eleganță și stil, având o gamă largă de modele care se potrivesc oricărui gust și stil personal. Polarizen se concentrează mai mult pe funcționalitate, oferind protecție superioară împotriva razelor UV și confort excepțional.  

5. Stilul ochelarilor de soare Vogue 

Vogue este un nume de top în industria modei, iar ochelarilor de soare nu face excepție. Popularitatea acestora se datorează în mare parte colaborărilor cu celebrități, dar și campaniilor de marketing eficiente. Vogue oferă o varietate de stiluri pentru a satisface orice nevoi, de la modele clasice până la cele mai moderne și avant-garde. 

Vogue pune accentul pe aspectul fashion, așa că dacă ești pasionat/ă de modă poți alege unul dintre modele trendy care se potrivesc ultimelor tendințe, pentru a obține un look ca de revistă! 

Fiecare brand are caracteristicile sale unice, iar popularitatea acestor ochelari de soare se datorează calității superioare, designului distinctiv și funcționalității. De la stilul clasic și atemporal al Ray-Ban, la designurile moderne și inovatoare ale Vogue, există opțiuni pentru toate gusturile. Nu ezita, deci, să descoperi fiecare dintre aceste colecții și să găsești perechea perfectă pentru tine!  

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/woman-wearing-sunglasses-j9tcrdzYhUI 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:40

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Nicolae Balcescu, cu sediul in sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, telefon 0234.214.071, fax 0234.214.016, e-mail: registratura@primaria-nicolae-balcescu.ro, cod fiscal 4353234. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -spatiu cu suprafata de 10,95 mp, in vederea desfasurarii activitatii cabinet de oftalmologie si optica medicala, situat in imobilul Dispensar Uman din satul Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 8, avand nr. cadastral 61861, CF 61861, apartinand domeniului public al Comunei Nicolae Balcescu, conform caietului de sarcini, H.C.L. Nicolae Balcescu nr. 31/11.03.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: La cerere, de la sediul institutiei, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Relatii cu Publicul si Arhiva din cadrul Comunei Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str.Eroilor nr.380, judetul Bacau. 3.3.Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G.nr.57/2019 privind Codul administrativ: 30 Lei/exemplar, se achita numerar sau prin OP la Compartimentul Impozite si Taxe din cadrul Comunei Nicolae Balcescu. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.06.2024, ora 13.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1.Data-limita de depunere a ofertelor: 14.06.2024, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Se depun intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 17.06.2024, ora 10.00, Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia a II-a civila si de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Bacau, municipiul Bacau, Str. Stefan cel Mare nr. 4, judetul Bacau, telefon 0234.514.419, fax 0234.525.211, e-mail: tr-bacau-reg2@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 16.05.2024.
ECOPIATA S.A. IASI organizeaza licitatii publice cu strigare pentru inchirierea urmatoarelor terenuri si spatii comerciale: - terenul nr. 4 (20 mp) din Bazar, destinat amplasarii unei rulote pentru activitatea de fast food, pe 31.05.2024 - ora 9.30; - terenul nr. 2 (20 mp) din Bazar, destinat amplasarii unei rulote pentru activitatea de fast food, pe 31.05.2024 - ora 9.45; - spatiul comercial S1 (5,87 mp) – Piata Independentei pe 31.05.2024 – ora 10.00; - spatiul comercial S3 (24 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 10.30; - spatiul comercial S4 (38 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 11.00; - spatiul comercial S5 (72,5 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 11.30; - spatiul comercial S9 (48,21 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 12.00; - spatiul comercial S25 (30,00 mp) - Piata Hala Centrala pe 31.05.2024 - ora 12.30; - spatiu comercial S2 (28,65 mp) - Piata Hala Centrala pe 31.05.2024 -ora 13.00; spatiul comercial S6 (28,65 mp) – Piata Hala Centrala pe 31.05.2024 – ora 13.30; - teren nr. 1 (25 mp) din Piata Pacurari, destinat amplasarii unei rulote/ chiosc/ modul pe 31.05.2024 – ora 13.45; - teren nr. 2 (25 mp) din Piata Pacurari, destinat amplasarii unei rulote/ chiosc/ modul, pe 31.05.2024 – ora 14.00. Licitatiile vor avea loc la sediul firmei din Str. Anastasie Panu nr. 48. Caietele de sarcini se pot cumpara de la secretariatul societatii, unde se va depune documentatia pentru inscriere pana la data si ora de incepere a fiecarei licitatii. Informatii suplimentare la tel. 0232/267844.
Descoperă secretul succesului MAR&PET GRUP în industria tâmplăriei PVC
27/05/2024 10:14

 Într-o industrie in continuă expansiune, cum este cea a tamplăriei PVC, MAR&PET GRUP s-a distins printr-o abordare inovatoare si o dedicare neclintită pentru calitate. Această companie, renu ...

Băsescu explică decizia de a-l alege pe `maiorul Coldea` la vârful SRI dar și regretele sale după mandatul acestuia și al Laurei Codruța Kovesi
26/05/2024 22:22

Fostul presedinte Traian Băsescu, cel care i-a numit pe Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi la sefiile SRI, PICCJ si apoi DNA, explică la o televiziune felul in care i-a ales pe cei doi oficiali, ce a urm ...

Dieta FODMAP, un ghid complet pentru o viață fără disconfort digestiv
26/05/2024 16:20

Dieta FODMAP este un regim alimentar conceput pentru a ajuta persoanele care suferă de sindromul de colon iritabil (SCI) si alte tulburări digestive. Acronimul FODMAP provine din engleză si se referă la &bd ...

De ce sabia lui Ștefan cel Mare nu poate fi recuperată din Turcia? Schimbul propus de Ceaușescu
25/05/2024 19:38

 De ce sabia lui Stefan cel Mare nu poate fi recuperată din Turcia? Anul acesta se implinesc 520 de ani de la moartea marelui voievod al Moldovei. Sigur, o reusită de imagine ar fi reintrarea in posesia ...

Celebrul Carfelli își prezintă colecția VIVE ALLURE 2025 la Iris Bridal Salon! Trunk Show între 28 mai și 9 iunie
24/05/2024 11:11

Celebrul Carfelli isi prezintă colectia VIVE ALLURE 2025 la Iris Bridal Salon! Trunk Show intre 28 mai si 9 iunie Celebrul brand de rochii de mireasă „Carfelli” isi anuntă noua colectie VIVE ALL ...

Cum te poate ajuta implementarea unui sistem WMS să rămâi competitiv pe piață
24/05/2024 10:03

Cum te poate ajuta implementarea unui sistem WMS să rămai competitiv pe piată Sursa foto: Shutterstock    De la receptie mărfuri si alocare, la culegere si pregătirea livrării, toate operatiu ...

Manipularea emoțională – Obișnuiești să te victimizezi?
23/05/2024 17:00

Multi dintre noi avem in viata noastră persoane care par mereu să se simtă nedreptătite, lipsite de putere si care dau vina de fiecare dată pe cineva pentru ceea ce trăiesc. Acestea cred, in general, că ...

Arheologii au descoperit peste 25 de geoglife în apropierea faimoaselor linii Nazca
23/05/2024 12:24

Arheologii au descoperit cu ajutorul dronelor peste 25 de geoglife in deşertul din sudul statului Peru, in apropierea faimoaselor linii Nazca, a informat un responsabil din cadrul Ministerului Culturii.   ...

Se introduce cartonașul roz în fotbal - La ce competiție va fi folosit în premieră
23/05/2024 10:50

 Cartonasul roz isi va face debutul in fotbal cu ocazia Copa America 2024, competitie care va incepe in data de 20 iunie. CONMEBOL va oferi nationalelor participante ocazia de a efectua o inlocuire suplime ...

VIDEO O mamă cimpanzeu își jelește de luni de zile puiul mort la o grădină zoologică din Spania
21/05/2024 11:55

 Vizitatorii grădinii zoologice Bioparc din Valencia au fost intampinati in ultimele 3 luni de o scenă emotionantă: o mamă cimpanzeu isi poartă după ea puiul mort, neputand să ii dea drumul, relatea ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei