Cum îți poți motiva angajații să revină la birou

angajati motivati_cover (1)

Dimensiune font:

| 30-08-2022 11:20

Deși lucrul de acasă are numeroase beneficii, există avantaje și pentru lucrul în echipă de la birou, fie full time, fie în regim hibrid. Este mult mai ușor să găsim rezolvări pentru problemele de zi cu zi, colaborarea duce la rezultate mai bune într-un timp scurt și se creează legături mai departe de viața profesională. Aceste lucruri sunt mult mai greu de obținut dacă lucrăm din locuri diferite, iar comunicarea are loc exclusiv online sau la telefon.
În urma pandemiei, majoritatea angajatilor se confruntă cu teama de a reveni la birou, din cauza condițiilor sanitare. În plus, lucrul de acasă este mult mai comod și mai avantajos, pentru că putem face o mulțime de alte lucruri și economisim timp.
În acest context, dezvoltatorii imobiliari și angajatori au adoptat o nouă abordare în ceea ce privește spațiile de birouri. Parcurile de business vor urma conceptul unor huburi creative și sigure, care îmbină atât nevoile umane, cât și pe cele profesionale.

Crearea unui spațiu de lucru sigur pentru sănătate
Companiile, mai ales cele mari, și dezvoltatorii imobiliari s-au adaptat treptat și au început să integreze în activitatea lor facilități și beneficii care înainte de pandemie nu erau pe lista de priorități. Aceste facilități sunt esențiale pentru starea de bine a celor care revin la muncă într-o clădire modernă de birouri și pentru a asigura succesul pe termen lung al companiei.
Siguranța sanitară este prioritară pentru angajați și angajatori, care își doresc un mediu de lucru care sporește eficiența și productivitatea. Astfel a apărut certificarea IMMUNE Building Standard™, dezvoltată de antreprenorul Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property.

Standardul inovator are rolul de a asigura sănătatea clădirilor de birouri și de a promova conceptul de wellbeing pentru angajați. Certificarea IMMUNE™ are la bază 135 de criterii, dispozitive, echipamente, personal specializat și facilități care au rolul de a asigura angajatorilor instrumentele necesare pentru a oferi angajaților un mediu de lucru sigur.

Implementarea acestei certificări are scopul de a ajuta companiile să motiveze angajații să revină în spații de birouri în care siguranța și sănătatea le sunt protejate.

Oferirea de beneficii pentru confortul angajaților
Felul în care organizațiile își tratează angajații este important pentru starea acestora de bine și pentru valorile pe care doresc să le promoveze. De asemenea, este esențial pentru atragerea și retenția angajaților valoroși, care contribuie la dezvoltarea unui business.
De aceea, pentru a fi motivați să revină la birou, angajații își doresc să simtă că sunt respectați și că nevoile lor sunt prioritare, pentru a aduce valoare și pentru a participa la succesul organizației.
Birourile din parcurile de business în care angajații vor reveni la activitatea lor obișnuită trebuie să fie sustenabile și inovatoare. Acestea nu sunt doar locuri în care angajații își desfășoară activitatea, ci reprezintă adevărate hub-uri de creativitate și colaborare.

Un astfel de parc de business inovator și creativ este YUNITY Park, care oferă numeroase beneficii pentru angajați, o atmosferă confortabilă, numeroase spații de lucru aproape de natură, soluții pentru sistemul de lucru de muncă hibrid și facilitarea echilibrului dintre viața personală și cea profesională.

Creează un spațiu productiv și creativ
Un mediu modern și creativ de lucru înseamnă nu doar birouri în care angajații își desfășoară activitatea. Este nevoie, de asemenea, de o îmbunătățire a vieții profesionale și ca parcurile de business să se transforme în spații aproape de natură, cu grijă pentru sustenabilitate, pentru starea de bine a angajaților și confortul acestora.

YUNITY Park din zona Pipera este un astfel de parc de business, care schimbă peisajul urban și rutina monotonă a angajaților, care beneficiază astfel de un mediu de lucru creativ și productiv.
Acest parc de business înseamnă regândirea întregului spațiu pentru a include o pădure urbană, locații pentru evenimente și pentru lucrul în aer liber. YUNITY Park va include o terasă exterioară, spații de co-working și co-living, un centru de conferințe cu o capacitate de 540 de locuri, o cafenea-restaurant de 190 de locuri, zone de divertisment și activități fizice, spații pentru socializare și relaxare în mijlocul naturii.

Inovația, creativitatea și siguranța angajaților sunt preocupări majore pentru companii, care oferă din ce în ce mai multe facilități pentru a motiva angajații să revină la birou. Regândirea parcurilor de business pentru a răspunde nevoilor angajaților și pentru a se ridica la standardele de siguranță este esențială pentru a avea angajați performanți, care contribuie la succesul businessului.

Sursa foto: Shutterstock

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Top 4 cadouri ideale pentru copii
28/09/2023 15:23

Alegerea unor cadouri pentru copiii este foarte usoară atunci cand este făcută de către părinti, intrucat stiu ce le lipseste celor mici sau ce le-ar plăcea să primească. Mai greu este pentru cei care n ...

Descoperă eleganța și confortul pantofilor de damă din Brazilia
28/09/2023 09:33

Descoperă eleganta si confortul pantofilor de damă din Brazilia Cine ar fi crezut că o pasiune fierbinte pentru pantofii de damă ar putea să transforme un vis modest intr-o afacere de succes? În in ...

Ucigașul tăcut din ghiveci: de ce această floare nu trebuie ținută în casă
28/09/2023 00:10

Nu uitati că prezenta animalelor de companie sau a copiilor mici creste semnificativ riscul de ingestie accidentală a sucului toxic. De exemplu, dacă animalul dvs. de companie sau copilul muscă accidental ...

Cum îţi îngrijeşti bijuteriile din materiale preţioase acasă
20/09/2023 10:09

Cum iţi ingrijeşti bijuteriile din materiale preţioase acasă Bijuteriile din metale pretioase, precum aurul, argintul, nu numai că adaugă strălucire si elegantă tinutei tale, dar pot fi si investiti ...

 Din ce cauza ventilatoarele laptopului produc zgomote excesiv
19/09/2023 10:11

 Din ce cauza ventilatoarele laptopului produc zgomote excesiv Atunci cand ventilatoarele laptopului produc zgomote excesive sau functionează defectuos, acest lucru poate afecta experienta de utilizare s ...

 5 tipuri de rochii pe care trebuie să le ai în garderobă
18/09/2023 16:00

 5 tipuri de rochii pe care trebuie să le ai in garderobă Rochia se număra printre cele mai emblematice piese vestimentare din intreaga istorie a modei. Rochia simbolizează feminitate, eleganta şi ra ...

Un profesor acuzat de agresiuni sexuale a fost suspendat de la catedră
18/09/2023 12:51

Profesorul de desen care ar fi fost primit la ore la o şcoală şi la un liceu, deşi figura in Registrul naţional automatizat al persoanelor condamnate pentru infracţiuni sexuale cu minori, a fost suspendat ...

Ce să faci cu darul de nuntă. Sfatul economistului Adrian Mitroi: E o decizie care va schimba chimia familiei
14/09/2023 00:10

Profesorul de finante comportamentale Adrian Mitroi a explicat care ar fi cea mai bună investitie pentru un cuplu proaspăt căsătorit. Intrebat ce ar putea face un cuplu cu darul de nuntă, economistul Adri ...

Electrocasnice second-hand: merită să le dăm o șansă?
13/09/2023 13:43

Electrocasnice second-hand: merită să le dăm o sansă?  Electrocasnicele second-hand pot fi o modalitate excelentă de a economisi bani. Cu toate acestea, există cateva lucruri de care trebuie să tii ...

Diversitatea jachetelor pentru femei
08/09/2023 16:08

  Diversitatea jachetelor pentru femei De la paltoane rafinate pană la bomboane la modă, de la parka calde pană la anorace practice - fiecare femeie poate găsi ceva pentru ea, indiferent de stilul in ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei