T&R Millennium va prezinta un nou concept unic de apartamente moderne si spatioase in zona Pacurari cu 1,2,3 si 4 camere.

IMG-20220623-WA0012

Dimensiune font:

| 13-07-2022 11:00

TR Millennium cuprinde un ansamblu de peste 30 de modele de apartamente  cu 1, 2, 3, 4 camere și penthouse dispuse la etajele 1-8, parcare subterană la subsol respectiv demisol, iar la parter sunt amplasate spații comerciale și birouri.

Complexul este construit pe 3 scări cu S+D+P+9 etaje, ce numara peste 135 de apartamente, rezistent la cutremure de peste 8.5 grade pe scara Richter, fapt ce denotă atenția acordată realizării proiectului și grija pentru siguranța și confortul viitorilor proprietari.

Ansamblul TR MIllennium este destinat persoanelor care doresc o locuinta la un standard ridicat din punct de vedere al arhitecturii si calitatii constructiei însă nu departe de tot ceea ce face traiul facil, fiind poziționat strategic la 7 minute de Palas Mall, la 6 minute de Universitatea Alexandru Ioan Cuza și 5 minute de universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” și la 6 minute de zona Copou. 

La 300m de bulevardul Păcurari și aproape de Carrefour Era Pacurari, Kaufland Pacurari, Praktiker Pacurari, MobExpert, Decathlon și de mijloacele de transport în comun. În imediata apropriere găsim unității de învățământ și anume: grădinițe, școli, licee și universității.

De ce ai alege acest apartament? 

Apartament decomandat complet

Baie complet utilata si mobilata

Bucatarie luminoasa cu geam mare pentru o mai buna ventilare naturala

Detalii constructie: Constructie solida cu structura realizata din cadre de beton si caramida POROTHERM 25 CM, Infrastructura B400 si suprastructura B400, Materiale pentru finisaje CERESIT CT126, CT 127, Pereti exteriori si compartimentari exclusiv din caramida, tencuiti mecanizat, Fațadă ventilată placată cu vata bazaltică – 10 CM si placaj modern de fibrociment.

Dotari Apartamente: 

Tamplarie PVC – 6 camere – 76mm, Feronerie calitate premium, Geam izolant 3 sticle grosime, 40mm, 4s+float+low-e+argon, Centrala termica 24kW – prin condensare, Obiecte sanitare ceramice de cea mai buna calitate, Parchet special cu o calitate superioară pentru încălzirea în pardoseală, Arhitectura si interioare la nivel de lux, realizate cu gresie si faianta de calitate superioara, Usi interioare import, Usa intrare – metalica, Parcare betonata si pavata, Casa scarii placata cu granit, Lifturi silentioase SCHINDLER, Video Interfon, Contoare individuale de gaz, energie electrică și apă, situate pe casa scării, Stradă largă cu acces asfalt doar pentru riverani, fără trafic, loc joacă, toate utilitatile, 300m de la transportul public RATP.

AVANTAJELE TR Millennium 

Stații de încărcare auto

La TR Millennium nu trebuie să-ți faci griji dacă ai deja o mașină electrică! Parcarea subterană dispune de spații dedicate pentru încărcarea autovehiculelor electrice 

Sistem SmartHome

Dacă ești în căutarea unui apartament pe care să-l controlezi de la distanță, ai ajuns unde trebuie. La noi găsești mai mult decât ți-ai dorit!  

Încălzire în pardoseală

Complexul TR Millennium vă oferă apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere cu încălzire în pardoseală în toate camerele.  

Lifturi performante

Indiferent de etajul la care ți-ai cumpărat apartamentul, vei ajunge în siguranță la el cu lifturile silențioase de la SCHINDLER  

Aer conditionat inclus

Toate apartamentele din complexul TR Millennium sunt dotate cu aparate de aer condiționat de mare putere și foarte silențioase  

Ferestre cu izolare fonică

Geam izolant cu 3 sticle de grosime 40mm, 4s+float+low-e +argon  

Parcare subterana si spraterana

La TR Millennium nu trebuie să-ți faci griji de locul pentru parcare. În cadrul complexului găsești o parcare subterană spațioasă și supravegheată video.  

Loc de joaca

Siguranța copiilor este o prioritate pentru noi! TR Millennium dispune de un spațiu de joacă amenajat cu pardoseală elastică!  

Supraveghere video 24/7, detector de gaz, videointerfon, acces securizat.

In complexul TR Millennium vor fi amenajate zone cu spatiu verde si arbori ornamentali.                            

  DIRECT DE LA DEZVOLTATOR 0746.112.191

NE GASITI PE FACEBOOK SI INSTAGRAM: TR MILLENNIUM,  

www.tr-millennium.ro (strada Iancu Flondor 2B langa gradinita Paradis)

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Fiscul din Iași a prins gigantul austriac Egger cum fura banii românilor prin inginerii financiare
05/01/2023 17:04

Peste urias prins de inspectorii de la Fiscul iesean. In urma unui control derulat la firmele din Romania ale grupului austriac Egger, s-a descoperit că acestea au trecut la cheltuieli deductibile contracte ...

Finanţatorul neoficial al campaniei lui „Pinalti” s-a săturat de-atâta puşcărie şi vrea afară
29/09/2022 23:59

Candva era pe cai mari, avea conexiuni directe cu preşedintele statului, fiind printre cei mai influenţi oameni din regiunea Moldovei. E vorba de nemţeanul Marius Crăciun, despre care se spune că ar fi fin ...

Sentință redusă pentru traficantul de cannabis şi fulgi de porumb dizolvaţi în acetonă
19/05/2022 23:59

Vreme de aproape cinci ani, Andrei Mădălin Aneculăesei (30 de ani) a fost cam cel mai important traficant de stupefiante de pe piaţa ieşeană. Din 2015 şi pană la mijlocul lui 2020, el a fost principalul ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei