După o astfel de curățare a vaselor de sânge la persoanele în vârstă, presiunea încetează să crească și alte 9 boli presupuse "incurabile" trec!

INIMA 4

Dimensiune font:

| 25-05-2023 15:24

 

Dr. Monica Pop este un medic oftalmolog român, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București. Este născută într-o familie de medici. A deținut până în 2018 funcția de Manager General[1] al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, în prezent fiind șefă de secție în același spital. Este cadru didactic universitar din anul 1983, în prezent Profesor Universitar.

Dr. Monica Pop dă interviuri rareori, încercând să dedice mai mult timp tratamentului pacienților. Cu toate acestea, corespondentul canalului nostru este norocos – un medic bine-cunoscut a fost de acord să răspundă la câteva întrebări pentru acei pacienți care nu au posibilitatea de a se înscrie la clinică.

Dr. Monica Pop ESTE ABSOLUT SIGUR CĂ ORICINE POATE EFECTUA O CURĂȚARE VINDECĂTOARE A VASELOR DE SÂNGE LA DOMICILIU ȘI ÎȘI POATE ÎMBUNĂTĂȚI ÎN MARE MĂSURĂ SĂNĂTATEA ȘI BUNĂSTAREA. O astfel de curățare ajută la scăderea presiunii și la vindecarea celor 9 boli cronice ale pensionarilor.

Cum se face curățarea vindecătoare, medicul a povestit mai jos. De asemenea, în materialul sunt abordate subiecte cum ar fi:

 • Să trăiască până la 120 de ani fără pastile este real!
 • De ce bolile cronice incurabile sunt în strânsă legătură cu vasele murdare?
 • Semne ascunse și evidente ale vaselor murdare
 • METODE MODERNE DE TRATARE A HIPERTENSIUNII ARTERIALE LEGATE DE VÂRSTĂ FĂRĂ PILULE

Murdărirea în vasele este ucigașul dvs. formidabil!

Dr. Monica Pop:

- Vă voi prezenta câteva date care, sper, vă vor face să vă gândiți!

Cea mai frecventă cauză de deces pe planetă este bolile cardiace și vasculare. Principalul motiv pentru apariția lor în vârstă este COLESTEROLUL. Se pare că colesterolul este cea mai periculoasă substanță de pe planetă. Această substanță ucide mai des oamenii decât alcoolul, nicotina, drogurile luate împreună.

În 94% din cazuri, dacă o persoană nu trăiește până la vârsta de 80 de ani, a fost ucisă de colesterol.

Colesterolul distruge sănătatea. Dacă nu s-ar fi acumulat în vase, atunci o persoană ar putea trăi fără probleme până la 120 de ani.

Cum arată colesterolul și ce reprezintă? Nu voi descrie această substanță, așa cum este scris în manualele medicale. O să spun cu cuvinte simple. Imaginați-vă grăsimea rece rămasă pe o tigaie care nu a fost spălată după cină. Aproximativ așa arată colesterolul.

Această substanță, fiind în sânge, se așează pe pereții vaselor de sânge. În primul rând, o placă mică (în 20-25 de ani), apoi stratul de colesterol crește rapid (25-40 de ani), deoarece mai multe particule aderă la stratul lipicios. CA URMARE, PÂNĂ LA VÂRSTA DE 40 DE ANI, COLESTEROLUL ÎNGUSTEAZĂ LUMENUL ÎN VASELE APROAPE DE DOUĂ ORI. Ca răspuns la aceasta, inima nu rămâne nimic altceva decât să crească presiunea. O persoană are salturi de presiune și hipertensiune arterială legată de vârstă cu toate consecințele. Dar nici măcar asta nu este mai periculos!

Mult mai periculos este faptul că colesterolul înfundă complet vasele mici care pătrund în toate țesuturile. Ca urmare a deteriorării alimentării cu sânge se dezvoltă procese patologice în organele interne. Pe fundalul acestora, o persoană are boli cronice.

Mai întâi, stomacul se va îmbolnăvi, apoi splina, iar după un timp are stenoză hepatică și pancreatică. De obicei, în astfel de cazuri, se spune că o persoană începe să-și piardă sănătatea. Colesterolul este ceea ce declanșează cel mai adesea acest proces.

Colesterol. Până la vârstă de 50-60 de ani, o persoană se acumulează până la 3,5 kg din această substanță periculoasă!

De starea vaselor în organism depinde literalmente totul. Dacă vasele se înfundă pe picioare, aceasta duce la varicele, edeme permanente și greutate veșnică în picioare. Dacă în ficat, apare hepatoza și ciroza, dacă în articulații, de aici artrita și artroza sau durerea coloanei vertebrale. Dacă vasele s-au înfundat în ochi, atunci o persoană va orbi treptat

Nu se poate evita murdărirea vaselor! Se acumulează în vasele fiecărei persoane. Murdăria în vase provoacă o îmbătrânire rapidă.

COLESTEROLUL DECLANȘEAZĂ O REACȚIE ÎN LANȚ A ÎMBĂTRÂNIRII ÎN ORGANISM. Și murdărirea vaselor reduce viața unei persoane mai puțin decât perioada prevăzută de el prin natură.

În loc de termenul de 120 de ani (această resursă este pusă în organele noastre), oamenii adesea nu trăiesc până la 70 de ani! Mai ales cei care, în 40-50 de ani, există hipertensiune arterială legată de vârstă. Ea, apropo, este unul dintre cele mai evidente simptome ale murdăririi vaselor de sânge.

Nu de colesterol însuși - aceste substanțe contaminează, de asemenea, vasele de sânge!

Dr. Monica Pop:

Colesterolul este o parte a problemei, există încă două substanțe care se acumulează în vase!

Masa trombului

Dacă colesterolul seamănă cu grăsimea, atunci masa trombului (cheagurile de sânge) seamănă cu brânza. Pe pereții interiori ai vaselor de sânge se formează creșteri de tromb. Riscul de cheaguri de sânge este chiar mai mare la colesterol. ÎN ORICE MOMENT, TROMBUL SE POATE RUPE DE PE PERETELE VASULUI ȘI POATE INTRA FIE ÎN INIMĂ, CEEA CE VA DUCE LA UN ATAC DE CORD, FIE ÎN CREIER, CEEA CE VA PROVOCA UN ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL. Ambele boli sunt mortale, cu o probabilitate foarte mare de deces și invaliditate.

Cu cât o persoană devine mai în vârstă, cu atât este mai mare riscul ca cheagul să se rupă. De aceea, persoanele în vârstă cad atât de des din cauza unui accident vascular cerebral sau unui atac de cord.

Cristale de calciu

Aceștia sunt săruri ale metalelor grele, mercur, diverse substanțe chimice acumulate de-a lungul vieții. Dacă o persoană, de exemplu, a lucrat în producție periculoasă, atunci are mai multe astfel de depozite. Deși având în vedere ecologia actuală, creșterile de calciu se acumulează la toți. Aceste substanțe, după cum s-a dovedit deja, sunt CANCEROASE. Adică, ele contribuie la diviziunea anormală a celulelor, ceea ce duce la oncologie.

La aproape 98% dintre decedați de cancer, în sânge se găsesc niveluri ridicate de depozite cristaline. Știm cu toții că mercurul este dăunător. Și cu un grup mare de cristale de calciu, sângele însuși devine dăunător.

Până la vârsta de 50 de ani, o persoană are vase înfundate în întregul corp. Cu cât vasele sunt mai murdărite, cu atât mai multe boli cronice are, cu atât mai repede o persoană îmbătrânește și cu atât mai rău se simte!

Testați-vă! Cât de murdărite sunt vasele de sânge și dacă sunteți în pericol de moarte timpurie!

Dr. Monica Pop:

Pot să vă spun imediat, dacă nu ați curățat niciodată vasele și aveți mai mult de 50 de ani, atunci vasele sunt murdare. Dacă le curățați, atunci APROAPE IMEDIAT VĂ VEȚI SIMȚI MAI BINE.

Simptomele vaselor murdare:

 • Edeme de dimineață
 • Tinitus
 • Muștele în fața ochilor
 • Dureri articulare
 • Amețeli
 • Insomnie pe timp de noapte și somnolență în timpul zilei
 • Senzație de oboseală constantă
 • Deteriorarea vederii
 • Deteriorarea memoriei
 • Varice
 • Dispnee
 • Probleme frecvente cu tractul digestiv
 • Probleme cu excesul de greutate

Pretindeți că curățarea vaselor poate prelungi viața persoanelor în vârstă și poate stabiliza presiunea?

Dr. Monica Pop:

- Știu asta. În clinică, prescriem acum curățarea vaselor tuturor pacienților cu vârsta peste 50 de ani (unii peste 40 de ani). Și după curățare, ne uităm ce să facem mai departe. LA APROXIMATIV 9 DIN 10 PERSOANE, PRESIUNEA ESTE NORMALIZATĂ IMEDIAT DUPĂ CURĂȚARE ȘI NU NECESITĂ TRATAMENT.

Cu alte cuvinte, mulți care acum beau în mod activ și zilnic pastile pentru a stabiliza presiunea ar putea să nu o facă. Tot ce trebuie să facă este să curețe vasele. Chiar dacă hipertensiunea nu trece complet (asta se întâmplă, de asemenea), bunăstarea va deveni de multe ori mai bună!

Din păcate, acest mod simplu de normalizare a presiunii este ascuns în mod activ de către medici comerciali și companii farmaceutice, pentru care este benefic ca o persoană să fie tratată mult timp și scump. La urma urmei, cu cât o persoană este mai bolnavă, cu atât mai mult va cheltui pe medicamente. Asta le convine. Și curățarea vaselor de sânge este simplă, ieftină și ridică rapid o persoană pe picioare.

O pensionară românească s-a vindecat de hipertensiune arterială cu ajutorul curățării vaselor de sânge. Și sunt mulți astfel de oameni….

Vreau să vă arăt o scrisoare de la Agneș Dulgheru - o pensionară română. Doctorii clinicii locale au condamnat-o la mormânt. Rudele au decis să nu renunțe. Bătrâna însăși nu a putut veni la noi, așa că fiica ei ne-a sunat la clinică cu o cerere de ajutor. Cum putem ajuta la distanță? Nici măcar nu pot face un diagnostic la telefon. I-am recomandat să curețe vasele.

După trei luni, bătrâna ne-a scris singură! Vreau să vă arăt scrisoarea ei.

Agneș Dulgheru, 75 de ani. O pensionară română, care suferă de presiune înaltă și încă o mulțime de alte boli. Locuiește în Brăila.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați dat VIAȚĂ! Când fiica mea v-a sunat, eram aproape inconștientă, nu știam nimic. Ceață în cap de la presiune înaltă, care nu putea fi scăzut chiar și cu pastile. Eram într-o stare pre-infarct, nici măcar nu am ajuns la spital, mi-au spus fiicei să pregătească un loc în cimitir. Dar fiica mea a decis să vă sune. Și apoi m-au dat medicamentul pe care ni l-ați trimis. Din fericire, boala mi-a trecut. Treptat, presiunea a scăzut. Acum nu mai crește deloc. Literalmente m-am întors din lumea cealaltă. Am făcut analize la spital o săptămână în urmă. Când mi s-a spus că în vârsta mea, sunt sănătoasă, am fost foarte surprinsă. Cu câteva luni în urmă, eram cu un picior în mormânt. Sper foarte mult să mai trăiesc. Iubesc viața cu tot sufletul. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor și mântuirea mea".

IATĂ CE MIRACOL SE POATE ÎNTÂMPLA DUPĂ CURĂȚAREA VASELOR. Deși, de fapt, nu există nici un miracol aici – totul este explicabil.

Metoda de curățare a vaselor pentru pensionari și hipertensivi

Dr. Monica Pop:

- Până în prezent, în România există doar un singur medicament care se descurcă bine cu această sarcină. Se numește acesta Tonerin. Acest medicament a fost creat în 2015 de Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare din București Medicamentul conține aproximativ 40 de componente active - extracte din plante utile pentru vase, vitamine, micro-și macronutrienți.

Cel mai important ingredient al complexului "Tonerin" este așa – numitele "MOLECULE DE OXIGEN ACTIV" - ele sunt capabile să "mănânce" murdăria acumulată în vase.  Se dizolvă atât colesterolul, cât și masa trombului, cât și cristalele de calciu.

"Moleculele de oxigen activ" au fost deschise în 2007 de către oamenii de știință japonezi. Pentru cercetarea în acest domeniu, doi oameni de știință japonezi au primit Premiul Nobel. Astăzi, "moleculele de oxigen activ" sunt utilizate în mod activ în medicina mondială.

Apropo, japonezii înșiși au început să acorde o atenție sporită curățării vaselor la vârsta de 40-50 de ani din 1965, când a fost adoptat Programul Național de recuperare și longevitate. În această lege, curățarea vaselor este prevăzută într-un alineat separat. Și astăzi vedem rezultatul unei astfel de decizii. Japonia este titularul recordului pentru speranța medie de viață. Să trăiască până la 100 de ani pentru japonezi este o afacere obișnuită. Dacă înainte japonezii au curățat vasele cu ierburi, educație fizică și yoga, acum folosesc medicamente speciale pe baza "oxigenului activ»

Cât timp trebuie să administreze Tonerin pentru a curăța vasele de sânge?

În medie, cursul de administrare a medicamentului este de 2-4 săptămâni. Când să terminați administrarea medicamentului, trebuie să vă uitați la bunăstare.

Voi enumera ce să facă Tonerin cu corpul și sănătatea dumneavoastră în timpul curățării, precum și câteva luni după aceea.

Curăță și îmbunătățește vasele

Datorită "moleculelor de oxigen activ", Tonerin va dizolva depozitele de colesterol, cheagurile de sânge și creșterile de calciu. În plus, datorită extractului de Ginkgo Biloba, medicamentul crește tonul vaselor și le readuce elasticitatea. După un curs lunar de administrare, după cum arată aceste studii, vasele devin la fel de curate și elastice ca la tinerii cu vârsta cuprinsă între 25-30 de ani. Se întâmplă o restaurare a capilarelor mici. Ca urmare, la o persoană încetează să crească presiunea, dispar slăbiciunea, somnolența, vindecarea rănilor și tăieturilor se îmbunătățește. În plus, există mai multă putere. Veți avea o mulțime de energie, veți dori să faceți ceva în jurul casei sau în țară.

Va restabili organele interne și articulațiile

După curățarea vaselor, va începe restaurarea organelor interne. Din fericire, natura ne-a pus o astfel de proprietate ca regenerarea celulelor. Ca urmare, multe boli trec. De exemplu, dacă aveți pancreas sau splină bolnavă, ei vor înceta să doară. Foarte des, după curățarea vaselor, ulcerul gastric și duodenal sunt vindecați. În plus, articulațiile sunt restaurate. Crize și pocnete în gât, spate și articulații dispar. Cartilajele vin la viață. La schimbarea vremii nu mai dor genunchii și degetele. Mobilitatea articulațiilor se va întoarce.

Va topi excesul de grăsime

Excesul de greutate este ceea ce exacerbează de 4-5 ori starea unei persoane hipertensive și a unei persoane în vârstă. Cu cât greutatea este mai mare, cu atât este mai mare sarcina pe vase, inimă, articulații. Adesea, cauza creșterii în greutate este înfundarea vaselor, deoarece glucoza nu poate fi eliminată din țesuturi în cantitatea potrivită. După curățarea înfundărilor din vase, greutatea începe să dispară automat. În plus, Tonerin este un extract de venin de albine, care accelerează procesul de descompunere a grăsimilor. În medie, într-o lună după curățarea vaselor, o persoană pierde 8-12 kg.

Va restabili vederea și memoria

Tonerin conține un extract de conuri tinere de larice, care este capabili să recupereze micro-vasele de pe fundul ochiului, ca urmare, vederea revine treptat la o persoană. Mulți oameni încep să vadă din nou numerele de autobuz de la distanță și pot introduce din nou firul în ac. Există o restaurare totală a vaselor în ochi. Cei care au vase curate, orbire nu amenință deloc! Toți oftalmologii știu asta.

Restabilește potența la bărbați!

Una dintre consecințele surprinzătoare ale curățării vaselor de sânge este că hormonul testosteron începe să se producă din nou la bărbați. Ca urmare, prostatita dispare și adenomul de prostată se îmbunătățește. Și potența revine.  Dacă aveți mai puțin de 70 de ani, puteți face sex din nou.

Efectul de fluture pentru vârstnici și hipertensivi

Acțiune a Tonerini este similară cu cea a aripii fluturelui, care provoacă o reacție în lanț a vindecărilor organelor interne și îmbunătățirea bunăstării. Începând cu normalizarea vaselor de sânge și terminând cu restabilirea vederii și a articulațiilor.

1-3 luni după curățarea vaselor este ca a doua naștere. În acest caz, pacienții simt îmbunătățiri vizibile în fiecare săptămână.

Trezirea ușoară

Te trezești dimineața și zbori cu ușurință din pat - nu trebuie să te forțezi să te ridici, să-ți întinzi și să-ți freci picioarele rigide, scârțâind spatele și gâtul. De dimineață, energia și puterea umple corpul.

Sănătate excelentă și starea de spirit bună

De dimineață și pentru toată ziua. Dormi bine și suficient. Te simți mai tânăr. Nu trebuie să alergi mereu la toaletă noaptea. Nu te doare nimic sau nimic ne te mănâncă.

Mic dejun delicios

Meniul se va extinde foarte mult. Nu va mai trebui să urmezi o dietă strictă. Dacă mănânci "ceva greșit", nu vei mai avea arsuri la stomac, nu te vei înjunghia în lateral.

Puterea herculeană.

Ieșind din casă, nu mai trebuie să te faci griji cu privire la picioare - nu percepi mersul pe jos ca o sarcină, poți merge cel puțin o zi întreagă, iar picioarele nu obosesc și nu se umflă. Nu mai există dispnee, nu mai există amețeli. Vei putea lucra din nou cu plăcere în țară.

Liniște absolută

Ești absolut calm și relaxat. Nu mai există durere constantă care ți-a devorat conștiința fără a lăsa să te concentrezi pe altceva. Când nimic nu te doare lucrurile obișnuite, sunetele, mirosurile sunt mai luminoase, uitate de mult.

Vezi bine.

Chiar și vederea grav deteriorată va începe să se recupereze treptat. Ceea ce ai văzut opac înainte va deveni clar. Poți vedea din nou de la distanță numărul de autobuz, vei putea admira din nou frumusețea naturii.

Și cel mai important, acum poți trăi fără pastile. Uită de a merge la farmacii pentru medicamente pentru a reduce presiunea ca un vis teribil. Pentru tine asta va rămâne în trecut, deoarece presiunea va înceta să crească!

Deficitul de Tonerin în farmaciile românești!

Din câte știm, este extrem de dificil să cumpere Tonerin în farmacii. Acest medicament este rar disponibil. Este adevărat? Și ce ați putea sfătui cetățenii români?

- Da, într-adevăr e așa. Tonerin este eliberat în loturi mici, limitate și, prin urmare, nu ajunge la farmacii. Cea mai mare parte merge, din păcate, în străinătate, o parte cumpără clinici private.

Să obțină Tonerini pentru oameni obișnuiți este cu adevărat problematic. Dar ACUM PUTEȚI COMANDA ACEST MEDICAMENT ÎN CLINICA NOASTRĂ. Pentru a face acest lucru, puteți lăsa o cerere pentru a-l primi pe site. Am decis să alocăm o parte din lotul pe care am achiziționat-o pentru acest program. Sigur că nu mult, de aceea medicamentul nu va fi suficient pentru toți. Cei care vor lăsa o cerere primii, vor putea să comande.

Condiții de obținere a Tonerin:

 • Este necesar să vă aflați pe teritoriul României. Nu trimitem Tonerin în străinătate.
 • Achiziționarea Tonerin este permisă NUMAI PENTRU UZ PERSONAL. Vă rog tăinuitorii să lase medicamentul oamenilor! Este inuman să facă bani pe bătrâni!
 • Puteți plasa o cerere pentru a primi medicamentul pe acest site, completând un formular special postat mai jos. În acesta trebuie să specificați numărul de telefon pentru a comunica cu medicul nostru consultant

Pentru a participa la programul nostru trebuie să faceți clic pe butonul "învârte" plasat sub roata cu reduceri. În funcție de ceea ce șansa veți obține, veți putea primi Tonerin cu o anumită reducere. Se poate învârti roata o singură dată.

Profitați această șansă până când alții o vor lua!

După cum am menționat, din păcate, nu avem acest medicament în cantități suficiente pentru toți pacienții hipertensivi și persoanele în vârstă din România. Prin urmare, am decis să-l oferim celor care sunt mai rapizi decât alții vor lăsa o cerere pe site. Dacă doriți să vă îmbunătățiți corpul și să eliminați salturile de presiune cu o curățare profundă a vaselor de sânge, comandați medicamentul cât mai curând posibil – până când mai este disponibil

Atenție! Tonerin se termină repede!
Numărul de ambalaje disponibile reduce rapid!

În prezent, în stoc au rămas:

5 de bucăți

De îndată ce faceți clic pe butonul "învârte", Tonerin va fi rezervat pentru dvs.

Învârte

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Descoperirea ce salvează vieți: Reduce riscul de infarct, accident cerebral și moarte prematură printr-un obicei zilnic
04/10/2023 09:33

 Un nou studiu realizat de o echipă internatională de oameni de stiintă, condusă de către Universitatea Sydney din Australia, a făcut o descoperire foarte importantă pentru sănătate. Cercetarea pu ...

Rona Hartner, mai fericită ca oricând! A scăpat de cancer: Medicii au găsit un remediu-miracol
04/10/2023 00:29

Rona Hartner este mai fericită ca oricand! Vedeta a scăpat de cancer. Medicii i-au găsit un remediu-miracol. Nume mari din Romania au fost alături de ea in această perioadă dificilă. Rona Hartner a scă ...

Peste 13.000 de cazuri noi de COVID săptămâna trecută și 31 de decese, între care unul la categoria 20-29 de ani / Peste 1.000 de pacienți internați
03/10/2023 13:30

13.165 de cazuri noi de COVID si 31 de decese, intre care unul la categoria 20-29 de ani au fost inregistrate săptămana trecută. 1.077 de persoane sunt internate in sectii si 82 la ATI, dintre care doi copii ...

Boala care i-a adus sfârşitul Andei Călăgăreanu. A fost confundată cu o răceală
03/10/2023 00:25

Artista romancă atat de mult iubită, Anda Călugăreanu s-a stins din viată pe 15 august 1992, la varsta de 45 de ani. Chiar dacă a trecut ceva timp de la trecerea sa in nefiintă, Anda Călugăreanu a ră ...

7 semne ale deficitului de testosteron la bărbați
03/10/2023 00:23

Testosteronul este un hormon esential in corpul bărbatilor, avand un rol semnificativ in dezvoltarea fizică, functia sexuală si sănătatea generală. Deficitul de testosteron poate avea un impact semnificat ...

O metodă folosită de soldați în al Doilea Război Mondial ar putea fi o soluție eficientă pentru a vindeca insomnia
02/10/2023 13:50

O metodă folosită de armata americană in al Doilea Război Mondial ar putea fi o modalitate eficientă de a vindeca insomnia, iar această opinie este sustinută si de unii experti. Metoda, cunoscută drept ...

DIICOT anchetează dispariția unor medicamente cu efect narcotic din spitalul din Pitești
02/10/2023 10:59

Directorul Spitalului Judetean de Urgentă Pitesti a sesizat organele de anchetă cu privire la disparitia unor medicamente deosebit de puternice din unitatea medicală, conform Antena 3. Cazul a fost preluat ...

A apărut înghețata din plastic. Este primul aliment din lume realizat din deșeuri din plastic
02/10/2023 07:57

Poftiti la inghetata din plastic. Deocamdată, doar ca să o admirati, nu să si gustati din ea. Poate sună absurd, dar această inghetată există. Ea este creatia unei italience. Inghetata ei este primul al ...

Ce să facem atunci când cumpărăm brânză. Cum trebuie păstrată pentru a avea un aliment sănătos (nutriționist)
01/10/2023 00:25

Cateva recomandări practice pentru a ne putea bucura de un aliment sănătos la maximum sunt oferite de dr. Mihaela Bilic. Nutritionistul avertizează despre cea mai mare greseală pe care o facem atunci cand ...

Colegiul Medicilor Bucureşti: Consiliere juridică gratuită pentru medicii care sunt agresaţi la locul de muncă
01/10/2023 00:17

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) anunţă că va oferi consiliere juridică gratuită tuturor cazurilor care se confirmă, in care medici, membri ai CMMB, care işi fac datoria sunt agresaţi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei