VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminată în optimi după un meci maraton cu Alize Cornet

halep  965643100

Dimensiune font:

| 24-01-2022 08:17

 Simona Halep și Alize Cornet au oferit o adevărată luptă în optimile de la Australian Open. Românca nu a început deloc bine meciul, a fost condusă cu set și break, dar a reușit să revină în ciuda problemelor cauzate de temperaturile ridicate de la Melbourne (au fost chiar și 33 de grade Celsius) și să împingă confruntarea în set decisiv. Franțuzoaica aflată pe locul 61 în ierarhia WTA a făcut breakul decisiv în al șaptelea game și, după ce a ratat două mingi de meci la retur, a închis partida cu serviciul (6-4, 3-6, 6-4, după două ore și 35 de minute de joc).


Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Simona Halep și Alize Cornet.

De știut:
  • Pentru prezența în optimi, Simona va primi un cec în valoare de 328.000 de dolari și 240 de puncte în clasamentul WTA de simplu.
     
  • Cornet, care s-a calificat pentru prima oară în sferturile unui turneu de Grand Slam, va da în următorul tur peste americanca Danielle Collins (30 WTA).
     
  • Halep a fost finalistă la Australian Open în 2018 (învinsă de Caroline Wozniacki), iar la ediția de anul trecut a fost eliminată de Serena Williams în sferturi.
Statistica partidei dintre Simona Halep și Alize Cornet:
 
Ași: 0-1
Duble greșeli: 1-9
Puncte câștigate cu primul serviciu: 55% - 56%
Puncte câștigate cu al doilea serviciu: 52% - 41%
Puncte de break câștigate: 55% (6/11) - 50% (6/12)
Puncte câștigate la fileu: 54% (13/24) - 83% (15/18)
Lovituri câștigătoare: 27 - 22
Erori neforțate: 41 - 46
Viteză medie primul serviciu: 154 km/h - 158 km/h
Viteză medie al doilea serviciu: 115 km/h - 128 km/h.

Simona Halep vs Alize Cornet 1-4

2022, Australian Open: 6-4, 3-6, 6-4 pentru Cornet
2015, Madrid: 7-6(6), 6-3 pentru Cornet
2014, Dubai: 6-1, 1-1 abandon Halep
2013, Sofia: 6-4, 6-4 pentru Halep
2011, Monterrey: 7-5, 6-1 pentru Cornet

Desfășurarea meciului dintre Simona Halep și Alize Cornet (4-6, 6-3, 4-6)


Setul III

4-6
 Cornet ratează o scurtă. Simona nu ia decizia cea mai bună de lângă fileu și Cornet o pasează. Retur fulgerător al Simonei! Halep lovește prea jos, mingea se oprește în fileu. Lovitură ratată complet de Simona... minge de meci pentru Cornet. Alize servește bine și Simona trimite în fileu. Aventura Simonei la Australian Open se oprește în optimi.

4-5 Voleu excelent al Simonei. Forehand câștigător pentru Cornet. Simona trimite prea puternic, mingea aterizează în spatele liniei de fund. Cornet se apără excelent și obține două mingi de meci. Simona o salvează pe prima cu un rever în lung de linie pe contre pied. Simona servește excelent și forțează o eroare din partea adversarei. Simona lovește lung, aproape de linia de fund, Cornet se întinde, dar nu mai trimite înapoi în terenul Simonei. Lovitură prea lungă a franțuzoaicei, Simona rămâne în meci.

3-5 Simona returnează în corpul adversarei și începe bine gameul. Cornet ratează voleul, dar Simona nu o poate pasa. Scurtă superbă a Simonei. Cornet forțează, vine la fileu și Simona nu are răspunsul potrivit. Simona a dictat ritmul schimbului, dar Cornet a rezistat și eroarea româncei a venit. Lovitura Simonei se oprește în banda fileului.

3-4 Simona urmărește bine mingea și o oprește lângă fileu, în terenul adversarei. Cornet trimite pe culoarul de dublu. Simona mai ratează un voleu. Simona este departe de mine, Cornet pune presiune (30-30). Rever în lung de linie câștigător al franțuzoaicei. Cornet returnează bine și face breakul.

3-3 Simona ratează returul. Simona se apără excelent și reușește un rever în diagonală superb. Simona returnează lung și Cornet este surprinsă. Retur prea lung al Simonei. Halep prinde linia și obține o minge de break. Încă un retur ratat mult prea ușor de Simona. Românca ajunge prea târziu la minge și nu pune suficientă forță în lovitură. Schimb intens câștigat de Cornet.

3-2 Alize trimite un slice în fileu. Franțuzoaica trimite pe culoarul de dublu. Alize atacă decisiv pe serviciul secund. Cornet caută colțul terenului, dar lovește prea puternic. Alize face pasul în teren și câștigă punctul cu un voleu drive. Rever trimis afară de Cornet.

2-2 Cornet începe bine gameul de serviciu. Simona nu poate returna și este nemulțumită. Rever în lung de linie ratat de Simona. Cornet se apără excelent și închide gameul cu o lovitură frumoasă de forehand.

2-1 Simona servește bine spre exterior, face pasul în teren și închide punctul cu o lovitură trimisă în același loc. Simona controlează punctul și forțează o eroare. Puțin noroc pentru Cornet - mingea trimisă de Simona s-a oprit în terenul româncei după ce a lovit banda fileului. Forehand ratat de Simona. Halep trimite un lob slab, dar Cornet ratează de lângă fileu. Lovitură moale a Simonei (40-40). De această dată, Simona ajunge la timp la scurtă și închide punctul. Simona rupe ritmul și Alize lovește cu rama.

1-1 Schimburi intense, echilibru în acest debut de set. Retur ratat de româncă. Alize comite o eroare neforțată. Forehand din săritură trimis afară de Halep. Cornet face a noua duhlă greșeală. Simona returnează puțin prea lung și schimbă racheta. Simona vine din cealaltă parte a terenului, ajunge la scurtă, dar nu mai poate trimite mingea peste fileu.

1-0 Setul decisiv începe cu Simona la serviciu. Retur în fileu al franțuzoaicei. Alize returnează mai bine, Simona trimite afară. Punct câștigat de Halep cu o lovitură de rever în lung de linie. Cornet returnează foarte bine, dar ratează complet a doua lovitură. Simona își face în cele din urmă serviciul.

Simona a câștigat 16 puncte la rând.

Setul II

6-3 
Retur bun al Simonei, în picioarele adversarei. Simona câștigă din ce în ce mai ușor punctele, Alize pare sleită de puteri. Setul se termină cu o dublă greșeală.

5-3 Serviciu excelent la mediană. Alize comite din ce în ce mai multe erori. Cornet nici nu mai încearcă să returneze. Încă un game câștigat la 0 de Halep.

4-3 Început bun de game pentru Simona, ajutată și de o dublă a adversarei. Retur foarte bun - trei mingi de break. Încă o eroare a franțuzoaicei - break alb pentru Halep.

3-3 Simona clipește prima într-un schimb prelungit. Forehand în lung de linie câștigător al Simonei. Sliceul Simonei o incomodează pe Cornet, care trimite mult afară. Simona atacă și câștigă punctul. Cornet a rezistat bine în defensivă, dar nu a mai avut răspuns în cele din urmă - Simona egalează. 
2-3 Alize servește bine spre exterior și Simona nu mai are timp să revină în poziție. Retur câștigător de rever. Alize ratează o lovitură, Simona câștigă punctul, dar căldura o deranjează din ce în ce mai tare. Cornet face pasul la fileu și câștigă punctul. Alize ajunge la o scurtă, Simona caută lovitura în cross, dar mingea nu trece de fileu. Forehand plasat bine de Simona (40-40). Lovitură bună din defensivă a Simonei. Halep ajunge la scurta franțuzoaicei și recuperează breakul.

Simona pare afectată de căldura de la Melbourne - în aceste momente sunt 33 de grade Celsius.

1-3 Eroare după eroare de partea Simonei. Alize stă bine în schimb și îl închide cu reverul în lung de linie. Simona ratează contrascurta, Cornet o lobează și închide punctul cu un smash sigur. Simona salvează o minge de break. Încă un voleu ratat de Simona...

1-2 Alize trimite o minge moale, Simona nu pare să se simtă deloc bine. Simona rămâne incredibil într-un schimb, dar tot ea este cea care trimite în banda fileului dintr-o poziție favorabilă. Halep ajunge târziu la minge, pare nemulțumită după fiecare punct. Dublă greșeală a franțuzoaicei. Încă una. Simona ratează o oportunitate imensă de break - trimite pe culoarul de dublu cu forehandul. Alize prinde linia de fund cu o lovitură bună de forehand. Simona atacă serviciul secund, dar trimite în fileu.

Căldura o afectează pe Simona - sportiva noastră rămâne în spatele linie de fund între gameuri.

1-1 Retur ratat de Alize. De această dată, sportiva din Franța pune mingea în colțul terenului. Minge trimisă pe culoarul de dublu de Alize. Cornet trece la atac și egalează la 30. Încă un retur câștigător pe serviciul secund al Simonei. Cornet trimite în spatele liniei de fund, minge de break ratată. Simona nu are nici noroc - trimite în banda fileului din apropiere, mingea trece în terenul adversarei, dar aceasta o lobează. De această dată, Simona nu mai greșește de lângă fileu. Simona ratează voleul, încă o șanse de rebreak pentru Cornet. Mingea Simonei se oprește în banda fileului.

1-0 Simona începe setul secund cu o lovitură perfectă în cross. Contrascurtă superbă a Simonei. Ratare inexplicabilă cu forehandul a Simonei. Halep face pasul în teren și obține două mingi de break. Simona pune presiune și face break încă din primul game.

Setul I

4-6
 Simona s-a aflat într-o poziție excelentă, dar a luat decizia greșită și Cornet a revenit. Simona vine la fileu, dar ratează smashul (0-30). Alize se apără bine, Simona nu gândește limpede în aceste momente - trei mingi de set. Prima este salvată - Cornet dă afară. Alize incomodează cu un slice și Simona trimite afară.

4-5 Cornet lovește prea lung. Alize o incomodează pe Simona cu un slice, mingea româncei nu trece de fileu. Simona controlează schimbul și Cornet greșește în cele din urmă. Simona ajunge la o scurtă, dar nu pune mingea în terenul advers. Dublă greșeală într-un moment foarte important - minge de rebreak. Alize mai pune o scurtă, dar Simona se deplasează foarte bine și închide gameul cu lovitura următoare.

3-5 Alize ratează un retur și se enervează puțin. Alize o pasează pe Simona și prinde linia - franțuzoaicei nu îi vine să creadă că a reușit lovitura. Prima dublă greșeală din partea Simonei. Alize nu-și face bine pașii și ratează complet returul. Simona se întinde, dar mingea trimisă de ea cade în spatele liniei de fund - minge de break. Simona este surprinsă de o minge care aterizează pe linia de fund și trimite în fileu.
 
3-4 Retur ratat de Simona. Cornet se apără bine și lovește perfect în lung de linie din defensivă. Simona răspunde cu un forehand în lung de linie la fel de bun. Simona ajunge la o scurtă, dar nu ia decizia corectă. Simona ratează complet lovitura de forehand.

3-3 Alize atacă un serviciu secund moale. Simona servește bine și continuă cu un forehand plasat în colțul terenului. Simona accelerează cu o lovitură în cross și o surprinde pe Alize. Simona vine la fileu, nu ia cea mai bună decizie, dar continuă mult mai bine. Game închis cu un forehand superb al Simonei.

2-3 Cornet începe gameul cu o dublă greșeală. Simona trimite în colțul terenului, Alize nu găsește răspunsul potrivit. Simona se apără incredibil, ajunge la o scurtă și obține trei mingi de rebreak. Încă o dublă - break alb pentru Halep.

1-3 Mingea Simonei nu trece de fileu. Voleu drive perfect al Simonei. Lovitură prea lung a franțuzoaicei. Schimb spectaculos câștigat de Cornet (30-30). Simona atacă bine în cross și Cornet greșește. Alize vine la fileu și închide punctul cu un voleu în cross. Simona face târziu un pas în spate și trimite în fileu. Încă o ratare a Simonei - break pentru Cornet.

1-2 Simona trece la atac și forțează o eroare din partea adversarei. Simona trimite spre corpul adversarei venite la fileu, dar Cornet este atentă. Serviciu cu mult efect spre exterior, Simona nu poate returna. Simona accelerează cu forehandul și egalează la 30. Simona ajunge repede la o scurtă înaltă și închide punctul cu reverul în cross. Simona nu fructifică mingea de break. Sliceul franțuzoaicei iese afară. Simona ajunge târziu la un serviciu la mediană. Dublă greșeală - a treia minge de break. Alize atacă în colțul terenului, Simona se întinde, dar nu mai poate pune mingea în terenul adversarei. Rever plasat perfect de Cornet. Încă un atac bun al franțuzoaicei, care își face serviciul.

1-1 Lovitură lungă a Simonei care o incomodează pe adversară. Alize face un pas în spatele liniei de fund și ratează lovitura. Mingea trimisă de Halep se oprește în banda fileului. Voleu foarte sigur de pe linia de fund al Simonei. Serviciu bun spre exterior.

0-1 Meciul a început cu Alize la serviciu. Un prim punct spectaculos câștigat de Simona - a trimis aproape de linie cu forehandul. Scurtă superbă din partea franțuzoaicei. Un schimb lung se termine cu o lovitură ratată de Alize. Este rândul Simonei să lovească greșit (30-30). Primul as al partidei. Simona trimite prea lung - game pentru Cornet.

Încălzirea s-a încheiat, imediat va începe meciul de pe Rod Laver Arena.

Simona și Alize intră pe teren.

Danielle Collins se impune după două ore și 51 de minute de joc în fața belgiencei Elise Mertens, scor 4-6, 6-4, 6-4. Pe Rod Laver Arena urmează meciul Simonei Halep cu Alize Cornet.

Dacă o va învinge pe Cornet, pentru Simona Halep va urma o partidă contra învingătoarei dintre Danielle Collins (30 WTA, favorită 27) și Elise Mertens (26 WTA, 19). 
 
 

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:01

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei MEGA EDILE IAȘI SRL – societate în faliment, dosar nr. 2517/99/2019 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele active : Nr. crt. Denumire activ Buc Preț de pornire 90% (lei-fără TVA) 1. Mobilier 1 2.507 2. Bena cu descarcare centrala 1 1.877 3. Masina de curatat panouri 1 4.981 4. Masina de taiat 1 2.864 5. Masina de taiat caramida 1 2.951 6. Masina de fasonat 1 9.470 7. Aparat suduraMAX 403 1 10.434 8. Compresor de aer AB 300/808F 1 3.667 9. Masina de sudat carcase tip PILEMASTER IIIDF200/1500/12 si accesoriile aferente 1 554.088 10. Masina de confectionat etrieri tip TWINMASTER 12S, Model 031 si accesoriile aferente 1 355.857 11. Masina de fasonat 1 9.743 12. Compresor trifazat stationar AB300/808F 1 3.574 13. Masina de legat fier RB441T 1 8.228 14. Pistol sudura MIG,DC-00020 1 4.393 15. Radiocomanda macara 1 5.401 16. Bos furca macara auto 1 4.066 17. Uscator de aer prin refrigerare QNOM=900 L/M 1 3.001 18. Bena 1000 l descarcare centrala cu tub 1 3.646 Licitațiiile vor avea loc în zilele de 03,17.06.2022 respectiv 01 și 15.07.2022 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine :  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare de 595 lei;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO25PIRB2400776062003000 deschis pe numele debitoarei la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Cererile de participare se vor depune cu cel târziu cu 1 zi înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termen de 30 zile, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţiei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel:0744520508,0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei RESIDENT EST COM S.R.L. – societate în faliment, dosar nr. 5539/99/2020 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr. 85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Autoutilitară marca Ford, model Transit, fabricat în anul 2002, capacitate cilindrică 2.402 cmc, putere 66 kw, 90 CP, norma de poluare E3 - Preț de pornire 2.000 Euro reprezentând 100% din valoarea de piață/de lichidare stabilită prin raportul de evaluare. Licitațiile vor avea loc în zilele de 27.05.2022 respectiv 03, 10 și 17.06.2022 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine:  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare de 595 lei;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO54PIRB2400764684002000 deschis pe numele debitoarei la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau la: tel:0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Primaria Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani, telefon 0231/561.946, fax 0231/561.936, e-mail: primariacotusca@ yahoo.com, cod fiscal 3372157. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: a) teren in suprafata de 7.900 mp, din Parcela Cadastrala 677, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; b) teren in suprafata de 680 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; c) teren in suprafata de 7.210 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 1, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; conform H.C.L. nr. 22/08.04.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Primariei Comunei Cotusca. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei, se achita numerar la Casieria institutiei sau in contul concedentului: RO60 TREZ 1195 006X XX00 0330, deschis la Trezoreria Saveni, cod fiscal al concedentului 3372157. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.05.2022, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 30.05.2022, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 30.05.2022, ora 12.00, la sediul Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de contencios administrativ a Tribunalului Botosani, oras Botosani, Str. Maxim Gorki nr. 8, judetul Botosani, telefon 0231/511.739, fax 0231/531.832, e-mail: tr-botosani-reg@ just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.05.2022.
Încă două vedete eliminate de pe tabloul feminin de la Roland Garros
27/05/2022 09:09

Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros, in turul al doilea, dar nu este singura victimă, din randul vedetelor, care a fost invinsă ieri. Jelena Ostapenko pleacă si ea acasă, după ce a fost inv ...

Gabriela Ruse s-a calificat în turul doi la Roland Garros. Câți bani a câștigat românca
26/05/2022 21:06

 Perechea Gabriela Ruse/Marta Kostiuk (Romania/Ucraina) s-a calificat in turul doi al probei de dublu a turneului de la Roland Garros. Ruse şi Kostiuk le-au eliminat pe favoritele 15, Margda Linette şi ...

Simona Halep, eliminată în turul doi de la Roland Garros - A pierdut 11 din ultimele 12 gameuri ale meciului cu Qinwen Zheng
26/05/2022 20:37

 Simona Halep a inceput bine meciul cu Qinwen Zheng si părea să fi trecut peste problemele din runda inaugurală a turneului de la Roland Garros. Fosta lideră WTA a castigat primul set si a condus cu 2- ...

Andra Filote, de la CSM Iași, este campioană europeană la canotaj!
23/05/2022 11:56

Romania a cucerit trei medalii de aur, una de argint si una de bronz la editia din acest an a Campionatelor Europene de canotaj pentru juniori, desfăsurată la Varese (Italia). Printre campioanele europene se ...

Poli Iaşi, modelul Steaua '86 sau Sportul lui Şiman?
22/05/2022 17:38

La prima vedere, par absurde cele două comparaţii. Dar, de facto, situaţiile sunt similare. În vara lui 1981, Steaua era complet bulversată de fuga lui Marcel Răducanu in Germania Federală. Lotul a ...

S-au oprit la pauză! Grivița București – Politehnica Iași 17-10 (8-10)
22/05/2022 09:08

Rugbistii de la CS POLITEHNICA IASI, pregătiti de antrenorii Cosmin Ratiu, Mihai Stuparu si Ioan Iftode, au inceput in fortă partida de sambătă, disputată in deplasare cu Grivita Bucuresti si contand pentr ...

Schimbare de regulament istorică la Roland-Garros. Ce se va întâmpla în setul decisiv
21/05/2022 10:46

Editia 2022 a turneului de Grand Slam de la Roland-Garros, care va debuta duminică, 22 mai, aduce o schimbare de regulament istorică pentru turneul parizian. Astfel, la inceputul acestui an, cele patru compe ...

Roland Garros: România are șapte jucătoare pe tabloul principal - Mihaela Buzărnescu, acceptată ca „lucky loser”
20/05/2022 23:49

 Învinsă in ultimul tur al calificărilor de suedeza Mirjam Borklund, Mihaela Buzărnescu a reuşit pană la urmă să ajungă pe tabloul principal de la Roland Garros: sportiva noastră a fost ...

Șoc în tenis: Simona Halep nu va câștiga niciun punct la Wimbledon
20/05/2022 23:16

Simona Halep nu va strange niciun punct la Wimbledon, turneu pe care l-a castigat, in cazul in care va participa la editia din acest an! Asta pentru că seful WTA, Steve Simon, a anunţat, vineri, intr-un comun ...

Roland-Garros 2022: cum arată drumul spre finală al Simonei Halep. Marele ”hop” e în optimi
20/05/2022 09:13

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie 19, va evolua impotriva croatei Ana Konjuh (66 WTA) in primul tur al turneului de la Roland Garros, conform tragerii la sorţi care a avut loc joi. Pe aceeaşi parte ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei